"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Zombie-trilleri ”holokaustista”, Charlie Hebdosta ja sionisteista

3 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (3 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Bernamej-nimisen satiirikon animaatiofilmit sionististen lobbaajien toiminnasta Ranskassa ovat saaneet suuren suosion. Bernamej’n videoilla ollaan käsitelty huumorin keinoin muun muassa holokaustia kriittisesti tutkivaa professori Robert Faurissonia, koomikko Dieudonnéta sekä Charlie Hebdo –iskujen varjolla ja ”sananvapauden” nimissä säädettyjä ajatusrikoslakeja.

Bernamej’n videoilla seikkailevat tunnetut Israelia kumartelevat ranskalaispoliitikot sekä väsymättömät ajatuspoliisit, jotka ovat omistautuneet holokaustimyytin vaalimiselle. Viimeisin tuotos on Pariisin iskuihin perustuva I am Charlie: The Super Kosher Movie. 11.1. Pariisiin kerääntyi lukuisten kansalaistensa sananvapautta vastustavien maiden päämiehet kunnioittamaan juutalaisen kulttuurimarxilaislehti Charlie Hebdon toimittajien ”oikeutta” sananvapauteen.

The Super Kosher Moviessa 11.1. on päivä, jolloin ranskalaiset muuttuvat zombeiksi. Israelin johtajat vetoavat Ranskaan ja vaativat ”terroriuhan” vuoksi lupaa hyökätä Irania vastaan. Juutalaisia koshermarketin panttivankivälikohtauksessa puolustanut laiton afrikkalainen maahanmuuttaja Lassana Bathily saa Ranskan kansalaisuuden. Juutalaisten hännystelijäksi kutsuttu pääministeri Manuel Valls saalistaa Ranskan kaduilla. Ainekset kutkuttavalle monikulttuuriselle trillerille ovat koossa.

Bernamej’n Holo-Heretic Hunters: The Faurisson File –videolla kovaksikeitetyt etsivät jahtaavat holokaustirevisionisteja ja ”antisemitistejä”. Ampumaradalla tähdätään Dieudonnén ja Alain Soralin muotokuviin. Dieudonnén quenelle-ele on luokiteltu ihmisoikeusrikokseksi. Juutalaismiljardöörien palkkaamat riettaat Femen-aktivistit raivoavat kaduilla – ja virkavalta tekee kaikkensa näiden ”sananvapauden” turvaamiseksi.

Poliisi on kouluttanut ”antifasistisen” erikoisyksikön, joka osaa tukahduttaa teknisen keskustelun ”holokaustista” ja kaasukammioiden toiminnasta heti alkuunsa. Yksikön johtaja teloittaa viehättävän mutta äärimmäisen vaarallisen femme fatale Marien, joka ei usko viralliseen tarinaan ”holokaustista”. Kummalliset ”antisemitistiset” välikohtaukset saavat poliisin epäilemään, että kaiken pahan takana on holokaustitutkija Robert Faurisson.

Ranskan kielen taitaville on tarjolla myös muita aiheeseen liittyviä videoita Bernamej’n kotivisuilla. Samanlaisia teemoja on käsitelty myös amerikkalaisen White Rabbit Radion animaatioissa. Anti-Racist Hitler –videolla Adolf Hitler muutta Israeliin ja tuhoaa juutalaiset pakottamalla heidät avaamaan rajansa ei-juutalaisille maahanmuuttajille. Kuten olemme kirjoittaneet, useat vaikutusvaltaiset juutalaisjärjestöt vaativat nationalismia Israeliin mutta monikulttuurisuutta Eurooppaan.

 

Lue myös: Eliitin Auschwitz-juhla lähestyy

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. mass murder by one man is a Jew,
    incogman käsittelee massamurhaajia tässä uutisessa,mustat tappavat valkoisia koska ovat valkoisia,ja yksi juutalainenkin mahtuu mukaan.
    http://incogman.net/2008/02/what-you-dont-know-could-make-you-a-number/

    The Purim massacre of Arabs at the Cave of the Patriarchs in Hebron by the American born Jew, Dr. Barach Goldstein in 1994.

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*