"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

kuva: iStock. Lukuisien tutkimusten mukaan runsas liikunta ja terveellinen ruokavalio hillitsevät tinnitusta. Vaivaan auttaa runsaasti ravintoaineita ja proteiinia sisältävä ruokavalio, joka ehkäisee tulehduksia kehossa ja parantaa verenkiertoa.

Yrtit ja kahvin välttäminen hillitsevät tinnitusta

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 3,60
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Lukuisien tutkimusten mukaan runsas liikunta ja terveellinen ruokavalio hillitsevät tinnitusta. Vaivaan auttaa runsaasti ravintoaineita ja proteiinia sisältävä ruokavalio, joka ehkäisee tulehduksia kehossa ja parantaa verenkiertoa. Puhdas kookos- ja oliiviöljy, liha, kananmuna, avokado ja siemenet sekä vähän tärkkelystä sisältävät kasvikset voivat auttaa hillitsemään tinnitusta.Myös seuraavista yrteistä voi saada huomattavaa apua: kurkuma, inkivääri, voikukka, oregano, valkosipuli ja vihreä tee. Vitamiineista B-vitamiinit vähentävät ja ennaltaehkäisevät tulehduksia.Sen sijaan kahvi, tee, makeiset ja alkoholi voivat pahentaa vaivaa. Samoin roskaruoka, liika sokeri ja suola, tyydyttyneet rasvat ja maitotuotteet.
Tinnitus tarkoittaa korvissa soivaa melua, joka ei tule ympäristöstä. Vaikka tinnitusta on tutkittu runsaasti, yksimielistä syytä sille ei ole tiedossa. Syiksi on todettu tulehdus ja huono verenkierto, neste korvassa, alhainen ja korkea verenpaine, tärykalvon rikkoutuminen ja sisäkorvaan kasvanut pehmeä luu. Asiasta kertoi Naturalnews.
http://www.naturalnews.com/032102_tinnitus_natural_remedies.html

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*