”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”

Nicholas Kollerstrom

Yhdysvaltojen kouluja vaivaa raiskausepidemia

2 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (2 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli
16-vuotiaan tytön Ohiossa raiskannut Ma’lik Richmond tuomittiin viime vuonna ja hän on jälleen vapaalla jalalla.

16-vuotiaan tytön Ohiossa raiskannut Ma’lik Richmond tuomittiin viime vuonna ja hän on jälleen vapaalla jalalla.

Kansojen sulatusuuniksi kutsutussa Yhdysvalloissa raiskaukset ovat yleistyneet räjähdysmäisesti. Uuden tutkimuksen mukaan yhä usempi nuori raiskataan omassa koulussa.

Illinois’n yliopisto selvitti, että yläkouluikäisistä pojista 25 % ja tytöistä 27 % on viimeisen vuoden aikana kokenut sukupuolista väkivaltaa koulun alueella. Hätkähdyttävintä on se, että yleensä tämä tapahtuu luokkahuoneessa tai koulun käytävillä.

Tutkimusta varten haastateltiin 1 391 oppilasta. Sukupuolijakauma oli tasainen. 59 % haastatelluista oli mustia ja 41 % valkoisia. Seksuaaliseksi väkivallaksi määriteltiin kaikki sukupuolinen toiminta, joka tehtiin vastoin toisen tahtoa. Tutkijoiden mukaan kouluissa vallitsi myös kulttuuri, jossa ahdistelua herkästi vähäteltiin. Tohtori Dorothy Espelagen mukaan ilmiö on epäterve, sillä se vääristää nuorten käsityksen sukupuolisuudesta ja luo pohjaa vakavammalle väkivallalle aikuisiässä.

Espelagen mukaan opettajat eivät osaa puuttua luokassa tapahtuvaan seksuaaliseen häirintään. Opettajien välinpitämätön asenne heijastuu välittömästi myös nuoriin.

Press TV

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*