"Emme ole kuten amerikkalaiset – emme tule koskaan jättämään ystäviämme."

Qassem Suleimani

Viisi maahanmuuttajaa tuomittiin raiskauksesta Seinäjoella

1 ääni, keskiarvo: 4,00 / 5 tähteä 51 ääni, keskiarvo: 4,00 / 5 tähteä 51 ääni, keskiarvo: 4,00 / 5 tähteä 51 ääni, keskiarvo: 4,00 / 5 tähteä 51 ääni, keskiarvo: 4,00 / 5 tähteä 5 (1 ääntä, keskiarvo: 4,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Osaltaan oheinen uutinen vahvistaa sitä käsitystä kuinka hyvin poliittisen Lähi-idän alueen kulttuuripiirteet sopeutuvat suomalaiseen yhteiskuntaan. Koska suomalaiseen yhteiskuntaan parhaillaan istutettava etniskulttuurillinen verso ei sopeudu maamme yhteiskunnalliseen ja kulttuurilliseen struktuuriin, ovat poliittisen vallanpitäjät ja virkamieskoneisto päättäneet modifioida maamme yhteiskunnallisen sosiaalisen rakenteen vastaamaan tunkeutujien eli maahanmuuttajien ”arvoja”.

Magneettimedia

 

Rikosuutinen

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus tuomitsi viisi parikymppistä maahanmuuttajaa vankeuteen seksuaalirikoksista, jotka tapahtuivat heinäkuun 20.–21. päivänä Seinäjoella.

Heistä neljä sai ehdottomat tuomiot. Abdullatif Shafai sai 3 vuotta, Ghiasuddin Waisuddin Ghossudin 2,5 vuotta, Nabi Ahmadi 2 vuotta ja kolme kuukautta sekä Nawshad Chinigol tuomittiin kahdeksi vuodeksi. Lisäksi viides sai puolen vuoden ehdollisen tuomion pakottamisesta seksuaaliseen tekoon ja salakatselusta.

Tekoaikaan 19-vuotias nainen oli tutustunut yhteen maahanmuuttajista netissä ja kutsunut tämän myöhemmin kotiinsa. Teot tapahtuivat naisen kotona. Syyttäjän mukaan yksi miehistä myös sylki uhrin päälle raiskauksen aikana.

Lähde: Iltalehti

Kansallinen Vastarinta: https://www.vastarinta.com/viisi-maahanmuuttajaa-tuomittiin-raiskauksesta-seinajoella/

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Markku Juutinen

6 Kommentit

 1. Noh… eikö muuten lisäännytä? Väestöennuste on huolestuttava.

  (0)(3)
 2. Mitäs tyttö odotti päästäessään moista porukkaa kotiinsa? Ei tarkoita, että oikeuttaisi raiskauksen, mutta ei kyllä erityisesti heru myötätuntoakaan. Monet naiset myös rupeavat huoriksi ja sitten jälkeenpäin häpeää tuntiessaan syyttävät raiskauksesta. En tiedä oliko kyse tästä tässä tapauksessa, mutta tavallista se on.

  (20)(7)
  • Oli kutsunut yhden, joka kutsui loput… Et voi tietää, mutta käsityksesi naisista on alentava. Olet tainnut itse raiskata jonkun, kun puhut noin.

   (3)(8)
 3. Helvetenskap

  Lisää näitä lukutaidottomia raiskaamisen moniosaajia Suomeen! Suomi nousuun!

  (17)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*