"Esi-isiemme vuotaneen veren nimessä, kuolema kotiemme, omaistemme ja isänmaamme hävittäjille ja raiskaajille, kuolema Kalevan heimon pirstojalle, Suomen kansan saastuttajalle."

Elias Simojoki

’Vapautta’ Amerikan malliin

12 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 512 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 512 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 512 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 512 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 5 (12 ääntä, keskiarvo: 4,67)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yhdysvallat haluaa tulla tunnetuksi ”vapaiden ja rohkeiden maana.” Hallitus, poliitikot, media ja Hollywood toitottavat jatkuvasti Amerikan olevan ”maailman vapain maa.” Mutta mitä tarkoittaakaan ’vapaus’ tämän päivän Amerikassa?

 • ”Maailmanlaajuisen petoksen aikana totuuden kertominen on vallankumouksellinen teko.”
  –George Orwell
 •  
  Yhdysvalloissa ’vapaus’ tarkoittaa nykyään sitä, että jokaisella on oikeus, oikeastaan velvollisuus, maksaa useita erilaisia veroja, jotka hallituksen, liittovaltion ja osavaltioiden viranomaiset ovat laittomasti sysänneet kansalaisten niskoille. Amerikkalainen ’vapaus’ tarkoittaa oikeutta, itse asiassa velvollisuutta, palvoa hallitusta, armeijaa ja kaikkea ’amerikkalaista’. Yhdysvalloissa ’vapaus’ tarkoittaa oikeutta, tai pikemminkin velvollisuutta, äänestää joko republikaanien tai demokraattien ehdokasta, ja sokeasti kannattaa, avustaa ja hurrata suosikkipuoluetta, huolimatta sen toimista tai periaatteista.

  Yhdysvalloissa ’vapaus’ tarkoittaa koronkiskonnan käsitteen hyväksymistä laillisena ja oikeudenmukaisena tapana. Yksityisten, yritysten ja talousinstituutioiden sallitaan lainata rahaa korkoa vastaan yksityiseltä, sionistien omistamalta FED-keskuspankilta, joka luo lainaamansa rahat tyhjästä, alistaen kaikki maailman velalliset ikuiseen velkavankeuteen.

  Amerikkalainen ’vapaus’ tarkoittaa yksilön ehdotonta hyväksyntää ja hiljaista sivustaseuraamista, kun oman liittovaltion hallitusta kontrolloidaan ja muokataan sionistien, Wall Streetin rahamaailman ja sotateollisen kompleksin, eli ’Kansallisen Turvallisuuden’, etujen mukaiseksi. ’Vapaus’ tarkoittaa horjumatonta poliittista, taloudellista, diplomaattista ja moraalista tukea laittomalle, rikollisesti käyttäytyvälle juutalaisvaltiolle, Israelille, miljardien dollarien edestä joka vuosi. ’Vapaus’ tarkoittaa Amerikan jatkuvaa sotimista milloin missäkin, kansainvälisen sionismin puolesta. Murhenäytelmässä, mistä on aiheutunut vuosien varrella miljoonien viattomien ihmisten kuolemia ja suunnatonta kärsimystä. ’Vapaus’ tarkoittaa sionistijuutalaisten palvomista ilman kritiikkiä, tai edes rehellistä tutkintaa heidän vallasta, vaikutuksesta tai petoksista. Kuuluvathan he ”Jumalan valittuun kansaan”, vai mitä?

  Amerikkalainen ’vapaus’ tarkoittaa oikeutta olla seksuaalisesti kieroutunut, ja sitä itse asiassa ihannoidaan ja ihaillaan. Amerikkalainen ’vapaus’ tarkoittaa oikeutta ryhtyä avoimesti homoseksuaalisiin, perversseihin tai muihin rappeutuneisiin tapoihin. Perhearvot, rehellisyys ja säädyllisyys ovat tämän päivän Amerikassa vanhanaikaisia käsitteitä.

  Amerikassa ’vapaus’ tarkoittaa velvollisuutta uskoa kaiken, sionistijuutalaisten omistaman ja keskustiedustelupalvelu CIA:n soluttaman, valtamedian ja koululaitoksen antamasta tiedosta ja opetuksesta, niin historiasta kuin nykytiedosta. Amerikassa ei voi kyseenalaistaa mitään, olematta todella epäamerikkalainen. ’Salaliittoteoriat’ ovat seinähullujen hommaa.

  Yhdysvalloissa ’vapaus’ tarkoittaa orjuutta sionistisen, Uuden Maailman Järjestyksen alaisuudessa.

  Alkuperäinen artikkeli

  Lue myös:
  Israelilaispoliitikko: ”Olemme Siionin viisaita ja hallitsemme Amerikkaa”
  Lista osoittaa sionistien vaikutusvallan USA:n republikaanipuolueessa

  Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

  Tietoa Avustaja 1

  5 Kommentit

  1. Jotkut näyttävät olevan vapaampia kuin toiset. Tämä koskee myös sananvapautta.

   Jenkkilällä ei vielä ole kokemusta siitä mihin talmudistien hulluus pystyy päästessään täyteen valtaansa, mutta esimerkiksi Latviassa ja monissa muissa maissa on. `Juutalainen vapaus` tulee olemaan Yhdysvalloissa todellisuutta hyvin lyhyen ajan kuluttua, ellei siellä pian tehdä asialle jotakin.

   Oikein selkäpiitä karmii kun havaitsee miten jenkkilä on valmistettu siionistien toimesta omaan kansanmurhaansa. Itse asiassa kansanmurha on ollut menossa jo jonkin aikaa. Mutta sitten tulee oikein vihan aika, jolloin ihmisiä taas tapetaan avoimesti kuin tehtaassa.

   Seuraava kuvakooste kerrontoineen osoittaa kuinka talmudistien hulluudella ei ole mitään rajoja. Puhukoot kuvat puolestaan:

   As always in this terrible time, Jews assumed key leadership roles:
   Latvia: Year of Horror:
   http://www.jrbooksonline.com/PDF_Books/LatviaYearOfHorror.pdf

   (13)(1)
  2. Yhdysvalloissa ”vapaus” tarkoittaa myös suihkukoneista yhä enenevässä määrin laskettujen kemikaalivanojen hengittämistä sekä vaarallisten rokotteiden suosimista, mikä on vähitellen muuttumassa rokotepakoksi.

   (12)(2)
  3. Suomi suomalaisille

   Mitäs eroa sillä Suomen ’vapaudella’ on Yhdysvaltoihin nähden?

   Koska Suomessakin valtamedia eli propagandamedia kulkee samassa veneessä maanpettturi-vallanpitäjien kanssa, ei kansa tiedä mitä kulissien takana puuhataan sen turmioksi: ”Bilderbergiin Suomesta Alexander Stubb, Leena Mörttinen ja Matti Apunen!
   Marionettien vuosittainen aivopesusessio alkamassa…”, http://mvlehti.net/2015/06/08/bilderbergiin-suomesta-alexander-stubb-leena-morttinen-ja-matti-apunen/

   (6)(0)
  4. nuori mies joutuu oikeuteen holohoaxin kieltämisestä ja viha puheesta

   http://reason.com/blog/2015/06/05/montana-hate-speech-case

   (3)(0)

  Jätä vastaus

  Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

  *