”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Uudet ravintosuositukset saavat useilta tutkijoilta ympäri maailman huutia. Tutkijoiden mukaan kesällä Yhdysvalloissa kesällä julkistettu raportti nojasi hataroihin tutkimuksiin ja antoi suosituksia ja ohjeita heikoin perustein.

Uudet ravintosuositukset perustuvat puutteellisiin tutkimuksiin

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Uudet ravintosuositukset saavat useilta tutkijoilta ympäri maailman huutia. Tutkijoiden mukaan kesällä Yhdysvalloissa kesällä julkistettu raportti nojasi hataroihin tutkimuksiin ja antoi suosituksia ja ohjeita heikoin perustein.

Raportin suosituksia seurataan tarkasti länsimaissa. Myös Suomessa esimekiksi Sydänliitto antoi syksyllä uudet tuoreeseen raporttiin nojaavat ravitsemussuositukseksensa.

Uusissa suosituksissa hiilihydraattien määrää lisättiin ja eläinrasvojen määrää vähennettiin.

Ravintosuosituksia vastustavat tutkijat perustelevat väitteensä ennen kaikkea sillä, että lihavuus ja useat krooniset sairaudet ovat räjähdysmäisesti lisääntyneet viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana, jolloin vähärasvaista ja runsashiilihydraattista ruokavaliota on noudatettu.

Tutkijat ehdottavat ravitsemussuositusten miettimistä riippumattomassa tutkijapaneelissa, johon osallistuisi eri alojen, ravitsemuspolitiikasta kokonaan irrallaan olevia tutkijoita.

Tutkijoiden raportti on luettavissa kansainvälisen ravitsemustutkijayhteisön sivuilla osoitteessa:

http://www.nutritionjrnl.com/

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yksi kommenti

  1. En ole minkäänmoinen ravintoterapeutti enkä mikään muukaan ravintoasiantuntija, mutta järjenkäyttö ei liene vielä keneltäkään ole kielletty. Olen kyllä valitettavasti sitä mieltä että, täysipainoinen ravinto on se ainoa oikea ihmisen ravinnoksi kelpaava tuote. Kaikki keinotekoiset esim. margariinit, kevyttuotteet lisäaineineen yms. ravintoköyhät, keinolanoitteet jne. Tuhoavat terveytemme ennemmin tai myöhemmin. Luomuruoka kunniaan ja kaikkien halukkaiden saataville. Luomuvoi ja Ihan oikea tilamaito voittaa mennentullen meijereiden pilaaman maidon ja voin jne. Ostakaa ihmiset laadukasta, ravinteikasta ruokaa niin terveyskin saattaa kohentua, ja lukemani mukaan luomuruokaa ei tarvitse syödä niinpaljon kuin esim. keinolannoitteilla aikaan saatuja tuotteita, kun kroppa saa tärkeät tarvitsemansa sytytystulpat ja polttoaineet, niin ehkäpä elämänlaatukin kohenee sen myötä. Sitähän saa vapaasti kokeilla niin voi vertailla kumpi tapa on tehokkaampi ja terveellisempi.

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*