”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Työelämään virkistystä lumelta

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Lumikenkäilystä on tullut suosittu työpaikkojen virkistyspäivän ohjelmanumero. Tällaisia on myös Suomen Ladun ohjelmassa.
–Täällä meidän alueellamme ei ole juuri alan yritystoimintaa, joten emme sotke markkinoita. Tarjoamme vain liikunnan iloa sitä toivoville, Seppo Kallio Ylivieskan Ladusta kertoo.

Lapin hiihtokeskuksissa tilanne on toinen, siellä tarjontaa on runsaasti ja ohjatut lumikenkäretket ruokailuineen ja nokipannukahveineen ovat hyvin suosittuja. Umpihangella lumikengillä liikkuminen ryhmässä on helpompaa pehmeällä puuterikelilläkin. Säännöllisin väliajoin vaihtuva ladunavaaja tekee perässätulijoiden matkanteon helpommaksi.
–Kun parikymmentä kenkäilijää on mennyt edellä, jotosta voisi kävellä vaikka nappaskengillä, Kallio nauraa.

Lumikenkäilyllä on todettu olevan työyhteisöä kiinteyttäviä vaikutuksia juuri ryhmässä liikkumisen helppouden takia. Latua avaa jokainen vuorollaan, näin toisten taakka helpottuu. Tätä tapaa voi sitten soveltaa myös työyhteisössä ja joukkuehenki tiivistyy.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*