”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Tomaattinen kalakeitto

2 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (2 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

– perunaa
– porkkanaa, lanttua, selleriä, purjoa, valkosipulia
– tarpeeksi tuoretta lohta
– luomutomaattisosetta
– luomukermaa
– suolaa, tilliä ja mustapippuria (sekä kalaliemikuutio)
– kimpale voita

– Kuori perunat ja muut kasvikset sekä pilko valkosipulin kynnet. Keitä kasvikset ja osa kalasta niukassa vedessä. Lisää halutessasi kalaliemikuutio. Kala hajoaa, mutta siitä irtoaa enemmän makua, kun sitä keitetään kauemmin. Kun kasvikset on lähes kypsiä lisää loput paloitellusta tuoreesta kalasta keittoon. Anna keihua rauhassa hetki. Lisää lopuksi tomaattisose, sopivasti rasvainen kerma, voi sekä mausteet ja anna hautua hetken.
– Herkuttele täysjyväpatongin ja tuoremehun kera.

Lisää: Luomuvinkkejä talvilomalle – ota kalakeitto mukaan hiihtoretkelle

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Antti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*