”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) pyytää Hilma-ilmoituskanavassa 29.6.2011 julkaistun ilmoituksen mukaisesti tarjouksia THL:n markkinointiviestinnän palveluista.

THL hankkii maineenkohotuspalveluita

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 3,67
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) pyytää Hilma-ilmoituskanavassa 29.6.2011 julkaistun ilmoituksen mukaisesti tarjouksia THL:n markkinointiviestinnän palveluista.

Hankinta sisältää viestintä- ja markkinointiaineistoja, joissa käytetään THL:n ilmettä harkitusti siten, että kokonaisuus tukee THL:n brändiä ja mainetta. Palveluntarjoajalta tilataan eniten painettujen tuotteiden suunnittelua ja tuottamista (esitteet ym.), mutta myös sähköisen viestinnän tuotteita (verkkopalvelun ilme ja CSS-määrittelyt, multimediaesitys), erityistuotteita (opaste, liikelahja ym.) ja kampanjakonsepteja. Lisäksi joskus tarvitaan ilmeeseen liittyvää konsultointia ja jatkokehittämistä. Valittavan palveluntuottajan on kyettävä tuottamaan mediatoimistopalvelut esimerkiksi alihankkijan avulla.

THL:n markkinointiviestinnän palvelujen tarve liittynee paitsi THL:n sikainfluenssarokotekampanjan yhteydessä ryvettyneeseen maineeseen, myös Euroopan komission ja Euroopan neuvoston esittämiin ”suosituksiin” palvelusektorin yksityistämisestä.

THL:n yritysyhteistyökumppanin, lääkeyhtiöyhtiö GlaxoSmithKlinen valmistamien Pandemrix-sikainfluenssarokotteiden arvellaan olleen syypäinä yli 50 lasten narkolepsiatapaukseen pelkästään Suomessa. THL:n rokotetutkimusta rahoittaa GlaxoSmithKline.

Lähteet:

http://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2011-018401/

http://ec.europa.eu/europe2020/pdf/recommendations_2011/csr_finland_fi.pdf

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*