"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Liikuntakeskus Hukassa Oulussa syysarjen alkamisen huomasi jumppasaleissa.

Syksy täyttää jumppasalit

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen (Ei ääniä)
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Liikuntakeskus Hukassa Oulussa syysarjen alkamisen huomasi jumppasaleissa.

– Elokuun alussa koulujen alkaessa meille tuli paljon uusia asiakkaita. Nyt piikki on jo tasaantunut, ryhmäliikuntavastaava Sirpa Antikainen kertoo.

Pimeinä syysiltoina reippaan ohjaajan vetämät jumpat ovat varma tapa saada kroppa liikkeelle.

Liikuntakeskus Hukka tarjoaa asiakkailleen kaikkea mahdollista pallopilateksesta BodySteppiin, kuntosaliharjoittelusta mailapeleihin. Tänä syksynä uusia lajeja ei ole tullut ohjelmistoon.

Varma suosio on ollut spinningillä eli sisäpyöräilyllä ja erilaisilla konseptitunneilla, kuten BodyPumpilla.

Listaykkönen on kuitenkin zumba, joka myös tänä syksynä voittaa kaikki muut lajit ihmisten suosiossa. Keväällä aloitetusta zumbasta onkin tullut kaikkien aikojen hittijumppa.

– Olen ollut tällä alalla 25 vuotta, enkä koskaan muista millään lajilla olleen näin suuri menestys, Antikainen ihmettelee.

Zumba on aerobinen fitnessohjelma, jonka liikkeet koostuu cumbian, salsan, samban ja merenguen rytmeistä, mutta siihen voidaan yhdistää esimerkiksi afroa ja reggaetonia.

Liikkeet ovat yksinkertaisia ja niitä tehdään vain muutama per kappale.

– Zumba-tunnilla löytyy tanssin ilo, sillä tanssin teknikkaa ei juurikaan korosteta. Zumba on vapaata, joten ihmiset saavat nopeasti onnistumisen kokemuksia.

Lue lisää:

Koukussa jumppaan

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*