"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Suomennettuja videoita holokaustivalheesta

8 ääntä, keskiarvo: 4,88 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,88 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,88 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,88 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,88 / 5 tähteä 5 (8 ääntä, keskiarvo: 4,88)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Suosittu Miten maailma toimii –Youtube-tili on suomentanut jälleen lisää tärkeitä videoita holokaustimyytistä. Suomenkieliset tekstitykset saa päälle hammasratassymbolista.

Ensimmäinen video on Eric Huntin tuottama Majdanekin kaasukammiomyytti. Video osoittaa monipuolisesti ja viihdyttävästi, ettei juutalaisia murhattu kaasulla Majdanekin vankileirillä.

Myös seuraava filmi on Huntin käsialaa. Se on kriittinen katsaus tuoreeseen Denial-nimiseen elokuvaan, joka kertoo juutalaisesta holokaustilobbaajasta Deborah Lipstadtista. Hunt osoittaa videolla, kuinka naurettavaa propagandaa elokuva on.

Lipstadt on tullut tunnetuksi siitä, että hän on kutsunut revisionisti David Irvingiä ”Amalekiksi”. Juutalaisessa mytologiassa Amalek merkitsee Israelin viholliskansoja, jotka ”valitun kansan” täytyy tuhota. Holokausti- ja joukkotuhontakontekstissa Amalek-syytös on vähintäänkin ironinen.

Kolmas video puolestaan osoittaa, kuinka helposti liittoutuneet kykenivät väärentämään valokuvia, jotka ”todistivat” saksalaisten syyllistyneen ”sotarikoksiin” toisessa maailmansodassa.

Perjantain kunniaksi julkaisemme myös englanninkielisen huumorivideon, jossa kaikille tuttu espanjalaismies osoittaa holokaustivalheen ristiriitaisuuden. Hauskaa viikonloppua lukijoillemme!
 

Lue myös: Holokaustin kiistäjien voitot 1, 2

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. kemikaalidumppaus vaiko polttoaine dumppaus?

    (8)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*