”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Säilykeohjeita:

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

HIRVISÄILYKE

10 kg lihaerä

150 g suolaa

250 g vehnäjauhoja

13 g valkopippuria

Halutessasi voit käyttää sikaa noin 10% lihamäärästä. Liha kuutioidaan noin 1 cm3:n kokoisiksi paloiksi tai jauhetaan lihamyllyssä karkealla seulalla (seulakoko 12-16 mm).

Sekoita suola, vehnäjauhot ja valkopippuri hyvin keskenään. Mausteseos ripotellaan lihan päälle ja sekoitetaan huolellisesti. Halutessasi voit lisätä rypsiöljyä 1rkl/purkki.

Keittoaika on painekeittimellä keitettäessä n. 115 asteen lämpötilassa hieman yli kaksi tuntia. Aika lasketaan siitä, kun edellä mainittu lämpötila on saavutettu.

KALASÄILYKE

1 l rypsiöljyä

1 l ketsuppia

300 g suolaa / erikseen vajaa tl/400g purkki

25 g sitruunapippurisekoitusta

200 g sokeria

Sekoita mausteet huolellisesti keskenään. Annostele noin 50 grammaa kastikeseosta 400 gramman purkkiin. Kalaa laitetaan 400 gramman purkkiin noin 330 grammaa.

Hyviä kaloja ovat muikku, siika ja lohi. Isommat kalat kuten lohi fileerataan ja paloitellaan sopivan kokoisiksi. Pienemmän kalat perataan ja suomustetaan.

Keittoaika painekeittimellä noin 115 asteen lämpötilassa on noin 60-70 minuuttia saavutetusta lämpötilasta alkaen.

Kastikemäärä riittää noin 50 kappaleeseen 400 gramman purkkeja.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*