”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Ruotsissa valkoiset voivat olla teinipoikien joukossa vähemmistö jo 2016!

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,67
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa kuvataan usein valkoisten kansanmurhaksi, sillä se tulee pitkällä tähtäimellä johtamaan kantaväestön kuolemiseen sukupuuttoon. Tuoreiden tilastojen mukaan kehitys on erityisen synkkää nuorison keskuudessa.

Mikäli siirtolaistulva jatkuu nykyisellä vauhdilla, valkoiset voivat pian olla vähemmistö 16-vuotiaiden poikien keskuudessa. Valkoiset ruotsalaiset eivät halua enää perustaa perheitä vaan keskittyvät äänestämään puolueita, jotka haalivat jatkuvasti lisää maanpuolustusikäisiä miehiä Afrikasta ja Lähi-idästä.

Tällä hetkellä 30 % 16-vuotiaista pojista on perimältään ei-ruotsalaisia. Maahan tulee päivittäin reilut 300 ”turvapaikanhakijalasta”, joista 91 % on poikia. Reilu 30 % pojista on 16-vuotiaita.

Mikäli tahti jatkuu vuoden ajan, merkitsee se yhteensä 33 000:a 16-vuotiasta maahantunkeutujapoikaa. Tämä on 38 % tällä hetkellä maassa asuvista 16-vuotiaista pojista. 38 % (”turvapaikanhakijoiden” aiheuttama lisäys) + 30 % (massa jo aiemmin olleet ei-valkoiset 16-vuotiaat pojat) = 68 %.

Ruotsalaisen koulun arkea.

Ruotsalaisen koulun arkea.

Toisin sanoen 3/5 16-vuotiaista Ruotsissa asuvista pojista on ei-valkoisia vuoden 2016 loppuun mennessä, mikäli nykyinen maahantulotahti jatkuu!

Ruotsin integraatioministeri Ylva Johansson ilmoitti alkuvuodesta, että ”turvapaikanhakijoita” tullaan järjestelmällisesti asuttamaan alueille, joita hallitus pitää liian valkoisina. Tämä on linjassa YK:n siirtolaisasioiden erityisedustaja Peter Sutherlandin vaatimusten kanssa. Sutherlandin mukaan Euroopan geneettinen yhtenäisyys on tuhottava massamaahanmuuton avulla.

 

Lue myös:

Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Juutalainen historioitsija: ”Ruotsalainen kulttuuri on valhe!”
Ruotsalaiset ovat jo vähemmistö Malmössä
Valtamedia valehtelee häpeilemättä Ruotsin ”rasistisista” surmista

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*