"Poliitikko tahtoo luoda uraa, mutta me tahdomme rakentaa kauniin ja vahvan isänmaan."

Corneliu Codreanu

Ruotsi: sionistijärjestö määrää opettajia, kuinka ”rasistioppilaita” rangaistava

15 ääntä, keskiarvo: 4,73 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 4,73 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 4,73 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 4,73 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 4,73 / 5 tähteä 5 (15 ääntä, keskiarvo: 4,73)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Juutalaisen johtama ja veronmaksajien rahoittama Elävän historian foorumi –niminen kulttuurimarxistijärjestö alkaa neuvoa ruotsalaisia kouluja siitä, kuinka ”rasistisia” eli isänmaallisia tai maahanmuuttokriittisiä oppilaita on rangaistava ”vääristä” mielipiteistä.

Ruotsin opetushallitus päätti valita yhteistyökumppanikseen nimenomaan juutalaisen holokaustilobbausjärjestön luodessaan strategiaa ”rasististen” lasten varalle.

Uusi aivopesuohjelma yltää esikoulusta peruskoulun kautta aina toisen asteen oppilaitoksiin. Juutalainen Elävän historian foorumi pääsee manipuloimaan lapsia siis pitkäjänteisesti juuri niinä vuosina, jolloin ihmisen arvot ja maailmankatsomus muotoutuvat ratkaisevasti.

Skaraborgs Läns Tidning –nimisen ruotsalaislehden mukaan noin 300 eri asteiden opettajaa saapui kokoukseen, jossa opetushallituksen ja juutalaisjärjestön aivopesusuunnitelmasta kerrottiin.

Kokouksen aikana opetushallitus ja Elävän historian foorumi kertoivat opettajille, kuinka nuoria toisinajattelijoita tulisi vastaisuudessa kohdella. Oppilaille ei tule antaa mahdollisuutta muodostaa omia mielipiteitä poliittisesti tärkeistä aiheista – kulttuurimarxismia on vaadittava kaikilta nuorilta.

Paikallislehden haastattelema koulutyöntekijä totesi, että kokous oli erittäin tärkeä, sillä hän oppi siellä näkemään ”rasismia” paikoissa, joissa hän ei ole sitä aiemmin nähnyt. Toisin sanoen opettajista tehdään vainoharhaisia ajatuspoliiseja, jotka koulutetaan pitämään täysin normaaleja ja arkipäiväisiäkin asioita pahana ”rasismina”.

Elävän historian foorumia johtaa äärijuutalainen monikulttuurisuuskiihkoilija nimeltä Ingrid Lomfors. Lomfors nousi maailmanmaineeseen julistettuaan, ettei valkoisilla ruotsalaisilla ole omaa kulttuuria. Vain juutalaisilla ja värillisillä maahanmuuttajilla on Lomforsin mukaan oma kulttuuri, jota suojella.

Ingrid Lomfors.

Ingrid Lomfors.

Kuten uutisoimme marraskuussa, Lomforsin järjestö tekee yhteistyötä opetushallituksen ohella myös puolustusministeriön alaisen Ruotsin puolustustutkimuslaitos FOI:n kanssa. Lonkerot ulottuvat siis yhteiskunnan useille eri aloille.

FOI:n kanssa Lomfors kehittää hanketta, joka pyrkii leimaamaan nationalistit ja ”rasistit” käytännössä sotilaalliseksi uhaksi Ruotsia vastaan.

Omien sanojensa mukaan Elävän historian foorumi rakentaa ”demokratiaa” keskittymällä tiedottamaan ruotsalaisia ”holokaustista”. Juutalaisten etua ajava järjestö päättää siis vastaisuudessa suoraan, mitä ruotsalaislapset saavat ajatella ja sanoa – ja mitä eivät!

Toisin sanoen sekä armeija että koululaitos on nyt usutettu saman juutalaisjärjestön johdolla taistelemaan kansallismielisyyttä ja ”ajatusrikollisia” vastaan. Uusi Neuvostoliitto on täällä.

Suomen tilanne ei eroa paljoakaan länsinaapurista. Kun Kempeleessä tapahtui syksyllä 2015 monikulttuurinen raiskaus, vetosi Suomen opetushallitus juutalaisen kulttuurimarxistin, Karmela Liebkindin, oppeihin yrittäessään peitellä rikosta.

 

Lue myös:

Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Juutalaiset ja rasismi, osa 4: monikulttuurinen aivopesu Suomessa

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

3 Kommentit

  1. STT:n väkikö se näitä uunijuttuja tänne ujuttaa? Ilmestyykö huomenna suuri uutinne, jotta Mmedia suunnittelee uunituksia..

    (6)(1)
    • Kyllä, noilla ”uunituksilla”, ”lahtaamisilla” ja ”lyhtypylväillä” Mmedia saadaan tuomituksi ja lakkautetuksi. Eikä ujuttaja ole vain STT vaan koko rikollinen parhaimmisto, ja onhan myös toimitus niiden aulis sallija.

      (4)(3)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*