"Minut kasvatettiin kunnioittamaan sananvapautta. Olen liian vanha muuttaakseni tapojani vain mielistelläkseni uutta maailmanjärjestystä."

Bobby Fischer

Ruotsalainen homoaktivisti vankilaan raiskauksista ja huumeista

6 ääntä, keskiarvo: 3,67 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 3,67 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 3,67 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 3,67 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 3,67 / 5 tähteä 5 (6 ääntä, keskiarvo: 3,67)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Ruotsalaisen seksuaalivähemmistöjen lobbausorganisaatio RFSL:n entinen paikallisjohtaja on saanut Halmstadin käräjäoikeudessa Etelä-Ruotsissa viiden vuoden vankeustuomion useista raiskauksista ja huumeiden myymisestä.

Raiskaukset ovat tapahtuneet tuomitun kotona uhrien ollessa yöpymässä hänen luonaan. Tuomittu on myös vastineeksi huumeiden myymisestä pakottanut asiakkaansa seksiin. Lisätuomiota toi rahan varastaminen RFSL:n tililtä.

RFSL:n puhemies Mattias Uhrberg kommentoi tapauksen ”vahingoittaneen RFSL:n imagoa” ja vähätteli tapausta siirtämällä painopisteen siihen, että Uhrberg on vain yksi henkilö järjestössä. Kuitenkin esimerkiksi PsychiatryOnline-sivustolla julkaistun tutkimuksen mukaan 40 prosenttia pedofiileistä on homoseksuaaleja, ja kyseisen tutkimuksen mukaan vain 2–4 prosenttia homoseksuaaleista on ollut suhteessa ainoastaan aikuisikäisten kanssa.

Uutinen julkaistu alun perin Kansallisessa Vastarinnassa

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

3 Kommentit

 1. Hyvä1 Voihan hanuri oli kerran outu elämä selvästikin normaalista poikkeava ja hän siirtyi sielunsa kanssa tiibetin tasangolle hänen henkensä elää vielä tänä päivänäkin! Budhha on ainoa ja oikea seuratkaamme sitä!

  Antakaamme tietousuuden vaeltaa järkemme yläpuolella!! Palatkaamme aikaan jolloin biisoneita kulki amerikan tasangoilla miljoonittain!! Ei ollut johtajia ei ollut muista hyötyjiä! Oli vain kylän vanhin ja ”viisain” joka ajatteli kylänsä ja kansansa parasta eikä omaa napaansa! Raha, Raha, Raha on kaiken pahan alku! Asia joka saa ihmisen pettämään ja valehtelemaan oman edun takia ei ihmisen luonne! Jokainen on pohjimmiltaan hyvä! Paitsi talmudia nuodattavat ja sen oppeja opettavat!

  Kaikella on tarkoituksensa! Hyttyset, mehiläiset ym! Ilman niitä me emme pysty elämään ja lisää hiili voimaloita ja ydin kärkiä! Hieman on kipeetä porukkaa tällä pallolla ja kaikille ok, että näin tapahtuu!

  Voihan herran jumala vai pitäisikö sanoa saatanan seuraajat!

  T:Amissi from usa

  (0)(0)
 2. bbc dokumentti jutkujen omistuksessa! Hell on fire

  (0)(0)
 3. No niin, tässä se konkreettisesti nähdään. Tällainen yhteiskunta mätänee sisältäpäin. Minkälaisen yhteiskunnan me haluamme itsellemme ja lapsillemme.

  (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*