"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Rapistuvat rinnat

7 ääntä, keskiarvo: 4,29 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,29 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,29 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,29 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,29 / 5 tähteä 5 (7 ääntä, keskiarvo: 4,29)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääketurvallisuusvirasto FDA on pyörtänyt päätöksensä silikonirintojen käyttöiästä.

FDA on aiemmin antamissaan päätöksissä ja lausunnoissa todennut rintojen suurentamisen olevan täysin turvallista ja ettei rintoihin asennettuja implantteja tarvitse koskaan uusia. Päätöksensä FDA sanoi perustuvan vuosia kestäneisiin tieteellisten tutkimusten tuloksien arviointiin.

Nyt FDA on toista mieltä.

Tekorinnat joudutaan vaihtamaan noin kymmenen vuoden välein tai poistamaan pysyvästi. Syynä ovat implanttiin tulevat murtumat, vuodot ja kovettumat. Implantit on myös yhdistetty harvinaiseen syöpään nimeltä anaplastinen lymfooma (anaplastic large-cell lymphoma). Muita tyypillisiä komplikaatioita ovat rinnan alueen kovettuminen, lisäkirurgian tarve, epäsymmetrinen lopputulos, arpikudoksen muodostuminen, kivut ja infektiot leikkausalueella.

Rintojen kokoa kasvattavia leikkauksia, joissa rintaan asennetaan leikkauksen avulla silikoni-implantti, tehdään Yhdysvalloissa vuodessa noin 400 000. Rintojen muovaus on eniten tehty kosmeettisen kirurgian operaatio.

 

Lähteet:

www.reuters.com/article/2011/06/22/us-fda-implants-idUSTRE75L3NA20110622

http://www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/PressAnnouncements/2006/ucm108790.htm

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*