"Sionistien valta länsimaissa pohjautuu holokaustimyyttiin. Revisionisteja vastaan hyökätään väkivalloin ja tuomioistuimessa, koska heitä ei uskalleta haastaa historiallisessa ja tieteellisessä tutkimuksessa."

Robert Faurisson

Poliisi: Göteborg on ISIS:n pääkaupunki Euroopassa

8 ääntä, keskiarvo: 4,13 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,13 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,13 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,13 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,13 / 5 tähteä 5 (8 ääntä, keskiarvo: 4,13)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Monikulttuurisuudestaan ylpeä Ruotsi on saanut jälleen uuden sulan hattuunsa. Maahanmuuttajien integroinnista vastaavan poliisijohtaja Ulf Boströmin mukaan Göteborg on ääri-islamistien värväyspääkaupunki Euroopassa.

Boström joutuu työnsä vuoksi olemaan jatkuvasti tekemisissä kaupunkinsa alati kasvavan maahanmuuttajaväestön kanssa. Jo aiemmin Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo on todennut, että Ruotsista on matkustanut satoja maahanmuuttajia Lähi-itään sotimaan terroristien riveissä.

Väkilukuun suhteutettuna mistään muusta Euroopan kaupungista ei ole rekrytoitu yhtä paljon jäseniä islamistisiin terroristijärjestöihin kuin Göteborgista. Suurin järjestöistä on Islamic State (IS), jota EU:n johtajat syyttävät Pariisin terrori-iskusta.

Boströmin mukaan IS on äärimmäisen ammattitaitoinen, järjestelmällinen ja rikas ryhmä, mikä on tehnyt värväystoiminnasta helppoa. Boströmin mukaan osa maahanmuuttajamiehistä liittyy paikalliseen järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja toinen osa uskonnollisiin terroristiryhmiin. Maahanmuuttajamafiat ovat vastuussa lukemattomista sivullisia vaarantaneista pommi- ja ampumavälikohtauksista ruotsalaiskaupungeissa.

swe_1783732c

Boström on kritisoinut avoimesti Ruotsin liberaalin hallituksen haluttomuutta puuttua maahanmuuttajarikollisuuteen. Toukokuussa hän kertoi lehdistölle, että 50–100 jihadistia on jo palannut Irakista ja Syyriasta Ruotsiin, mutta viranomaiset eivät ole uskaltaneet nostaa ensimmäistäkään terrorismisyytettä.

Boströmin mukaan turvallisuuspoliisilla on jihadistien nimet ja osoitteet tiedossa, mutta jostain syystä oikeusprosessit eivät etene. Kun maahanmuuttajaterroristit palaavat Ruotsiin, pääsevät he nauttimaan julkisista sosiaali- ja terveyspalveluista veronmaksajien piikkiin.

 

Lue myös:

Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Ruotsissa valkoiset voivat olla teinipoikien joukossa vähemmistö jo 2016!
Ratkaisu Pariisin katastrofiin: lisää maahanmuuttoa ja verkkourkintaa!
Analyysi: ISIS Pariisin terrori-iskujen takana?
Pariisin terrori-iskut – 9/11 Ranskan tyyliin

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Seuraavaksi tulee varmaan HORUS ja sen seuraksi SEB.

    (1)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*