”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Nokosista tutkitusti hyötyä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Uuden tutkimuksen mukaan nokosten ottaminen parantaa keskittymiskykyä ja tietoisuutta. Tutkimukseen osallistuneiden huomattiin olevan huomattavasti valppaampia heti nokosten jälkeen. Tulosten perusteella pienten päiväunien povataankin olevan erityisen hyödyllisiä urheilijoille.

Yhdysvaltalailainen ”unitohtori” Charles Czeisler on tutkinut nokosten vaikutusta konsolidaatioon eli siihen, kuinka asiat painuvat pitkäkestoiseen muistiin. Asiaa on tutkittu analysoimalla mm. hiirten juoksua labyrintin läpi. Tutkijat huomasivat, että kun hiiret ovat tietyssä kohtaa labyrinttia niiden tietyt aivosolut aktivoituvat. Hiiret myös harjoittelivat ”rataa” unissaan, jolloin ne pystyivät herättyään selviytymään sokkelosta nopeammin.

Päiväunet ovat niin ikään höydyllisiä univeloista toipumiseen. Monien asiantuntijoiden mukaan optimaalinen nokosten kesto on 10–30 minuuttia. Alle viisi minuuttia kestävistä torkuista ei ole todettu olevan samanlaista hyötyä ja vastaavasti yli puolentunnin päiväunet voivat haitata unentuloa illalla.

Lähde:

http://www.naturalnews.com/033179_naps_brain_function.html

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*