"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Media ja talousministeri paheksuivat Saksan TTIP-vastaista mielenosoitusta

12 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 512 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 512 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 512 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 512 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 5 (12 ääntä, keskiarvo: 4,67)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Sadattuhannet mielenosoittajat protestoivat TTIP-vapaakauppasopimusta vastaan Berliinissä viikonloppuna.

Järjestäjät olivat etukäteen varautuneet puolta pienempään mielenosoitukseen, joten väenpaljous tuli positiivisena yllätyksenä. Marssijat vastustivat Yhdysvaltojen kanssa solmittavaa vapaakauppasopimusta, joka antaisi monikansallisille jättiyrityksille suuremman vallan kuin kokonaisille valtioille.

Saksan poliittinen eliitti on raivostunut TTIP:n kokemasta vastustuksesta. Mielenosoituksen jälkeen monet sanomalehdet julkaisivat talousministerin sivunkokoisen vuodatuksen, jossa protestoijia syytettiin ”pelonlietsonnasta”. Suuret tiedotusvälineet ja vaalirahoittajistaan riippuvaiset puolueet EU:ssa kannattavat käytännössä poikkeuksetta TTIP-sopimusta.

Joissain maissa, kuten Suomessa, myös ay-liike on asettunut tukemaan vapaakauppaa siksi, että Yhdysvaltoja pidetään arvoliberalismin ja kulttuurimarxismin luotettavimpana kansainvälisenä ankkurina. TTIP-sopimusta siis kannatetaan usein vastalauseena nationalismille.

ttipsaksa
TTIP-info-ryhmän mukaan nyt on meneillään TTIP- ja CETA-vapaakauppasopimusten vastainen toimintaviikko. Haastammekin kaikki lukijat levittämään vapaakauppasopimuksen vaaroista kertovia artikkeleitamme ahkerasti sosiaalisessa mediassa:

TTIP-sopimus ylikansallisten yritysten ja investoijien edunvalvojina
Euroopan komissio valehtelee vapaakauppasopimuksesta
TTIP-vapaakauppasopimus: usein kysytyt kysymykset
TTIP-vapaakauppasopimus uhkaa itsenäisyyttä
TTIP-sopimus on demokratian ja itsemääräämisoikeuden tuho
Jussi Halla-aho kannattaa TTIP-vapaakauppasopimusta
Amerikan esimerkki todistaa vapaakauppasopimusten tappavat vaikutukset
Lobbaajat: vapaakauppasopimus ylläpitää Amerikan poliittista ylivaltaa

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*