Maarianohdake voi parantaa keuhkosyövän

Maarianohdaketta (Silybum marianum) on käytetty maksan hoitamiseen jo noin 2 000 vuoden ajan. Perinne oli kuitenkin unohtua suurten lääkeyhtiöiden monopolin vuoksi.

Onneksi parin viime vuosikymmenen aikana maarianohdake on tullut jälleen tunnetuksi tehokkaana luonnonlääkkeenä. Uusimmat tutkimukset osoittavat sen olevan hyödyllinen myös syövän hoidossa.

Maarianohdaketta on käytetty menestyksekkäästi useisiin maksaongelmiin. Maarianohdake on toiminut hyvin myös hepatiitti C:n ja B:n, rasvamaksan sekä maksakirroosin hoidossa. Kaupunkiympäristö altistaa ihmisen jatkuvasti erilaisille myrkyille, joten maarianohdake on nyt tärkeämpi kuin koskaan. Sitä saa sekä kapseleina että uutteena.

Maarianohdake on osa saksalaista lääketiedettä. Lääkärit määräävät lääketasoista maarianohdaketta maksaongelmista kärsiville potilaille. Jokainen voi myös tehdä itse suuria määriä maarianohdakeuutetta edullisesti. Yleisohjeet löytyvät täältä.

Maarianohdakkeen aktiivinen ainesosa on antioksidantti bioflavonoidi silymariini, joka muodostuu pääasiassa kolmesta flavonolignaanista: silybiini, silykristiini ja silydianiini. Silybiinin on havaittu olevan kaikkein tehokkain komponentti.  Sen vaikutuksia ovat muun muassa toksiinien estäminen ja puhdistaminen maksasta. Samalla se kiihdyttää solujen uusiutumista ja paranemista.

Viimeaikainen tutkimus on tuottanut todisteita siitä, että maarianohdake voi olla lääke myös keuhkosyöpää vastaan. Coloradon yliopiston farmasian tiedekunnan tutkija Alpna Tyagi havaitsi ryhmineen silibiniinihoidon pysäyttävän keuhkosyövän etenemisen hiirillä. Tutkimus julkaistiin kesällä 2011 Molecular Carcinogenesis –julkaisussa.

Tulehduksenomainen reaktio johtaa solutason ketjureaktioon, joka voi lopulta johtaa kasvaimen muodostumiseen. Tyagi ryhmineen havaitsi, että tiettyä emäsparia ketjureaktiossa käsiteltäessä voidaan estää ketjureaktion eteneminen viimeiseen, syöpää aiheuttavaan, emäspariin. Toisin sanoen maarianohdakkeen silibiniini ehkäisee ketjureaktion etenemisen syöpää aiheuttaviin entsyymeihin asti.

Erityisen huomionarvoista on tapa, jolla tri Alpna Tyagi vertailee omaa silibiniinitutkimustaan suuren lääketeollisuuden testeihin, jotka koskivat vastaavia keuhkosyöpätapauksia. (Lääkeyhtiöt sijoittavat tutkimuksiin miljoonia dollareita luodakseen patentoitavan lääkkeen.) Hän kertoi kaunistelematta: ”…luonnolliset silibiniinin kaltaiset tuotteet voivat olla aivan yhtä tehokkaita, kuin parhaat nykyaikaiset hoidot.”

Useat vaihtoehtoisten syöpähoitojen asiantuntijat suosittelevat kolmea luonnollista protokollaa, jos aikoo hoitaa syöpää ilman perinteistä teollista lääketiedettä. Tutkimus tuo hyviä uutisia kaikille niille, jotka etsivät luonnollista, edullista ja turvallista asetta omaan syövänvastaiseen sotaansa. Näemme tulevaisuudessa luultavasti muitakin tutkimuksia maarianohdakkeen käytöstä eri syöpien hoidossa.

Ottakaa huomioon, että tutkimukset eivät tule saamaan paljoa huomiota. Suuri lääketeollisuus ei tule julkaisemaan ja jakamaan Coloradon maarianohdaketutkimuksen tuloksia, sillä kasvia ei voi patentoida.

 

Alkuperäinen artikkeli englanniksi Natural News –verkkosivuilla.

4 kommenttia

  1. Marianohdakkeen hoitavista vaikutuksista, mahtavaa että on alettu julkaisemaan näistä parantavien kasvien vaikutuksista. On olemassa lukuisia kirjoja ja muita tutkimuksia, jos haluaa niin etsimällä löytyy asiaa vaikka kuinka paljon. Hienoa että tästä Maarianohdakkeestakin kirjoitetaan täällä Magneettimediassa. Olen senverran joskus aikoinaan tutustunut tämän kasvin lääkkeeksi valmistamisesta että siitä käytetään siemenet esim. alkoholiuutteen valmistamiseksi. Onko jollakin tietoa koko kasvin käytöstä samaan tarkoitukseen. Entä kasvin juuri?

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. suosittelen kaikille magneettimedian lukijoille näitä ”vaihtoehtoisia” syöpähoitoja

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
  3. Joo, kyllä varsinkin Magneettimedian vakiohörhöjen kannattaa ”hoitaa” syöpänsä ruokasoodalla ja muilla kulloisenkin viikon ihmerohdolla, niin loppuu heidän osaltaan typeryyksien kirjoittelu tänne.

    Plusääni(3)Miinusääni(7)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat