”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”

Nicholas Kollerstrom

Lista tämän hetken vaikutusvaltaisimmista juutalaisista

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,62
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

TheZog.info-verkkosivu on kerännyt listan tämän hetken kansainvälisesti voimakkaimmista juutalaisista. Listan perusteella voi todeta, että juutalaiset johtavat suurilta osin kansainvälistä taloutta, politiikkaa, valtamediaa ja Internetiä.

Sivut tarjoavat yksityiskohtaista tilastotietoa juutalaisten edustuksesta eri aloilla. Vaikka juutalaisia on vain noin 2 % esimerkiksi Yhdysvaltojen väestöstä, on enemmistö selvä Hollywoodin ja Wall Streetin johtavissa asemissa olevista juutalaisia. Juutalaisilla on pörssin ja viihdeteollisuuden lisäksi lähes rajaton valta muun muassa Valkoisessa talossa, yliopistoissa, voimakkaissa lobbausjärjestöissä, asevastaisessa liikehdinnässä, korkeimmassa oikeudessa ja Internetin suurimmissa kaupallisissa sivustoissa.

Psykologian professori Kevin MacDonaldin mukaan kummallista ilmiötä selittää juutalaisten etninen verkostoituminen sekä aktiivinen tahto päästä yhteiskunnan johtaviin asemiin. MacDonaldin mukaan juutalaiset voivat olla ”vihamielinen eliitti”, jolloin heidän vaikutusvallallaan voi olla negatiivisia vaikutuksia kantaväestölle. TheZog.info tarjoaa myös erittäin hyviä lukuvinkkejä aiheesta kiinnostuneille.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

2 Kommentit

  1. Koskan Bill Gatesista tuli Valkoinen Eurooppalainen?

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*