”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Sotilaallinen sekaantuminen toisen valtion sisäisiin asioihin toteutetaan humanitaarisen avun nimikkeen alla. Lentokieltoalue Libyassa merkitsee pommien pudottamista.

Libyan levottomuudet suunniteltu juttu

9 ääntä, keskiarvo: 4,11 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,11 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,11 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,11 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,11 / 5 tähteä 5 (9 ääntä, keskiarvo: 4,11)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Sotilaallinen sekaantuminen toisen valtion sisäisiin asioihin toteutetaan humanitaarisen avun nimikkeen alla. Lentokieltoalue Libyassa merkitsee pommien pudottamista.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman hallitus on ulkoministeri Hillary Clintonin mukaan valmiina tarjoamaan minkälaista tahansa apua libyalaisille, jotka pyrkivät kaatamaan Moammar Gaddafin.
Merivoimien komentaja Dave Lapan kertoo presidentti Obaman pyytäneen armeijaa valmistautumaan konfrontaatioon.

NATOn lausuntojen mukaan aseita toimitetaan jo oppositiolle. On olemassa myös viitteitä siitä, että aseita oli toimitettu jo ennakolta kansannousua johtaville tahoille.
Kuvio on sama kuin Kosovossa. Jugoslaviassa rahoitettiin vaivihkaa erilaisia paramilitaarisia ryhmiä kuten Bosnian muslimiarmeijaa 1991-95 ja Kosovon vapautusarmeijaa (KLA) vuosina 1998-99. Amerikkalaiset erikoisjoukot treenasivat Kosovon vapautusarmeijaa (KLA) kuukausien ajan ennen Jugoslavian vuoden 1999 pommitusten ja miehityksen aloittamista.

Kosovossa ja Bosniassa käytettiin mediaa levittämään disinformaatiota, jolla tuettiin Yhdysvaltain ja Euroopan Unionin väitteitä Belgradin hallituksen hirmuteoista, ja saatiin syy jälleen yhteen humanitaariseen interventioon.

Operaatio Jugoslavia
onkin nyt Yhdysvaltain ulkoministeriön ja poliittisten toimijoiden huulilla: senaattori Lieberman vertaa Libyan tilannetta Balkaniin vuonna 1990 ja kehottaa toimittamaan aseita Libyan oppositiolle.

Yleistä mielipidettä on nytkin johdateltu uskomaan, että protestiliike on levinnyt spontaanisti Tunisiasta ja Egyptistä Libyaan. Tosiasiassa Yhdysvaltain ja Naton erikoisjoukot olivat jo paikalla. Operaatio oli suunniteltu alkavaksi yhtä aikaa naapurimaiden protestiliikkeen kanssa.

Libyalaiset itse – sekä hallituksen kannattajat että vastustajat – vastustavat molemmat kaikkea ulkopuolista Libyan asioihin sekaantumista, edes humanitaarisin syin. Gaddafin vastustajat pelkäävät, että Gaddafi kykenee käyttämään länsimaisten joukkojen maahantunkeutumista hyväkseen, ja nostattamaan patriootit tuekseen.

Media ei kerro suunnitellun invaasion taustalla olevia syitä, vaan keskittyy suunnitellun maahantunkeutumisen oikeuttamiseen.

Kenraali James Mattis, USCENTCOM:in komentaja sanoo suoraan, että lentokieltoalue arabimaiden ilmatilassa merkitsee täyslaidallista pommeja Libyaan, eikä mitään muuta.
Libyan rantaviiva ja lähitienoot ovat täynnä Yhdysvaltain ja liittolaisten, Kanadan, Saksan, Ranskan, Italian ja brittien, sotalaivoja.

Kääntänyt Riikka Söyring.

lähteet:

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=23548

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=23605

Lue lisää:

Operaatio Libya

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Joni Uunila

4 Kommentit

 1. Erkki Palviainen

  Hienoa Riikka! Mahtavaa että sinulla on rohkeutta tuoda julki maailman epäkohtia!! Jatka taistelua vaikka kommenteista näkee että olet itsekkin ”hyökkäysten” kohteena! Olet suomalaisen median valopilkku + muu magneettimedian väki!!

  (0)(0)
  • Ihmettelijä?

   Kummallista, että kaikki tuota juttua koskevat kommentit ovat kadonnee. Jäljellä on vain epämääräisiä vihjauksia ja suoranaisia valeita vilisevää artikkelia ntukevat 2 kommenttia.

   (0)(0)
 2. Chossudovsky on hyvä, on seurannut näitä asioita jo pitkään, kirjoittanut niistä paljon, Chossudovskyn klassikko jossa kuvaillaan vastaavia tapahtumia ilmestyi jo 90-luvulla.

  ”Köyhyyden globalisointi –
  Maailmanpankin ja IMF:n uudistusten vaikutuksia”

  http://www.rauhanpuolustajat.fi/pystykorvakirjat/kirjat/2001/koyhyyden.html

  (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*