"Vihollinen tahtoo tuhota kansallishenkemme pakottamalla meidät uskomaan hänen ristiriitaisaan holokaustioppiinsa."

Horst Mahler

Kuolemanpartioita Syyriaan

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,56
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tutkiva journalisti ja entinen kansallisen turvallisuuden (NSA) agentti Wayne Madsen kertoo kuulleensa luotettaviksi arvioimistaan lähteistä, että Yhdysvaltain Syyrian suurlähettiläs Robert S. Ford on ollut hallituksessa avainroolissa luotaessa arabeista muodostuvia kuolemanpartioita.

Aiemmin Ford toimi Irakissa suurlähettiläs John D. Negroponten alaisuudessa. Negroponte oli 1980-luvulla Yhdysvaltain lähettiläänä Hondurasissa, jolloin hänen toimensa Nicaraguassa, El Salvadorissa ja Hondurasissa toivat hänelle lisänimen ”Herra Kuolemanpartio”.

Kuolemanpartioin toteutettavaa operaatiota kutsutaan Salvador-optioksi Negroponten aiempien toimien mukaan.

Tällä hetkellä Ford kokoaa arabi- ja muslimijoukkoja Syyriaan taistelemaan presidentti Bashar al-Assadia ja maan turvallisuusjoukkoja vastaan. Yhdysvaltain tukemat terroristijoukot ovat tehneet useita iskuja maan turvallisuusviranomaisia sekä siviiliväestöä vastaan. Iskut on naamioitu hallituksen joukkojen tekemiksi.

Salvador-optiota on käytetty myös Libyassa siviiliväestöä vastaan.

Vastikään Libyassa ollut lähde kertoo, että ”kapinallishallinto” on antanut luvan avata Yhdysvaltain sotilastukikohdat jälleen Libyassa, muun muassa Algerian rajalla.

Algeria vastustaa Libyassa vallan kaapannutta militanttien junttaa. Algerian on arveltu olevan seuraava arabimaa, joka aiotaan kaataa Yhdysvaltain pyrkiessä täydelliseen sotilaalliseen ja poliittiseen kontrolliin Pohjois-Afrikassa.

Lähde:
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=1214, Opinion Maker.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*