”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Kultainen aamunkoitto puolusti kreikkalaisia istunnossa

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Kansallismielisen Kultaisen aamunkoiton johtaja Nikolaos G. Michaloliakos puolusti parlamentin istunnossa Kreikan oikeutta kuulua kreikkalaisille.

Michaloliakos aloitti puheensa kritisoimalla propagandaa, jota levitetään Kreikan poliiseille järjestetyissä seminaareissa. Se on tarpeetonta, sillä Kreikan poliisi ei saa ottaa osaa poliittiseen toimintaan. Myös Kreikan nykyinen valtamedia sai osakseen kritiikkiä Kultaisen aamunkoiton välttelyn ja syrjinnän vuoksi. Michaloliakos kritisoi vasemmistosympatioista tunnettua Christos Kalogritsasia, sillä tämä oli ottanut miljoonalainan pankilta, ja nyt häntä epäillään veronkierrosta.

Jos epäilty olisi ollut kansallismielinen, olisi koko kansallismielistä siipeä syytetty asiasta. Mutta kun kyse on vasemmistolaisesta, koko ryhmää ei syytetty kollektiivisesti.

Michaloliakos myös kritisoi kansanedustajia, jotka nyt vastustavat kolmatta tukipakettia vaikka vuonna 2015 he olivat vielä sen puolella.

Hän lopetti puheensa seuraavin sanoin:

”Kaikki kolme tukipakettia johtavat Kreikan tuhoon. Vasemmisto ei saa esittää viatonta, koska monet vasemmistolaiset ovat todistaneet olevansa ammattilaisia kapitalistisissa huijauksissa ja ovat läsnä kaikissa paljastetuissa epäilyttävissä tapauksissa.

Kultainen aamunkoitto tulee taistelemaan johdonmukaisesti kreikkalaisten Kreikan puolesta, jotta voimme pitää tämän Kreikan kreikkalaisena, ja että emme anna maata ja vettä ulkomaalaisille, kuten tällä lakialoitteella tehdään.”

 

Lähde: Xryshaygh.com

Lue myös:

Kultainen aamunkoitto Euroopan komission johtajalle: ”Olette koronkiskojia – pysykää kaukana Kreikasta!”
The Financial Times: Kultainen aamunkoitto on ainoa köyhiä auttava puolue

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yksi kommenti

  1. jutkut taas kerran, mutta ei kun kiinnostaa jalkapallo, vitun paskat!!

    (4)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*