"Poliitikko tahtoo luoda uraa, mutta me tahdomme rakentaa kauniin ja vahvan isänmaan."

Corneliu Codreanu

KRISTINUSKON TUHO

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 3,86
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Magneettimedia julkaisee Benjamin Kivilohkareen kirjoittaman artikkelin Kristikunnan tuho, jossa hän toteaa muiden muassa Emanuel Swedenborgin julkaisuihin viitaten, että kaikki uskonnot ovat tuhoutuneet samasta syystä: niiden papit ovat ottaneet käsityksensä omasta maallisesta ymmärryksestään eivätkä Jumalan valaisemasta ymmärryksestä kuten pitäisi. Todellinen uskon omaksuminen tapahtuu hitaasti sitä mukaa kun ihminen tekee parannusta ja elää Kymmenen Käskyn mukaisesti. Swedenborgin mukaan nykyisten kristittyjen yht’äkkinen ”uskoontulo” johtuu aina pahoista hengistä eli hengistä, jotka ovat helvetissä juuri oman ”uskoontulonsa” seurauksena.

JOHDANTO

Ensiksi pari sanaa itsestäni. Olen lapsesta saakka ollut totuuden etsijä. Opiskelin yliopistossa useita aineita mm. psykologiaa, mutta yliopisto-opiskelu ei tyydyttänyt minua. Päädyin ateistiksi. Sitten eräänä yönä oikean silmäni sisäinen näkökyky avautui, ja tiesin, että Jumala on varmasti olemassa ja että Raamatussa on salainen sisäinen merkitys, jonka näin oikealla silmälläni. Ryhdyin opiskelemaan uskontoja ja mystiikkaa. Luettuani pari vuotta valtavan määrän kirjoja aiheesta löysin Emanuel Swedenborgin (1688-1772) teokset. Ne kertoivat juuri tuon näkemäni Raamatun salaisen merkityksen ja paljon ihmisen kuoleman jälkeisistä tiloista, taivaasta sekä helvetistä ja uuden kristillisen teologian. Luettuani pari vuotta niitä (noin kaksi hyllymetriä) päätin ryhtyä swedenborgilaiseksi papiksi. Matkustin Britanniaan opiskellakseni teologiaa oppilaitoksessa, joka perusti opetuksensa Swedenborgin teoksiin. Maailmassa oli, pääasiassa Britanniassa ja USA:ssa, pieniä swedenborgilaisia seurakuntia. Mutta minuapa ei hyväksyttykään opiskelijaksi. Palasin Suomeen ja perustin ystävieni kanssa swedenborgilaisen yhdistyksen, kirjoitin pari kirjaa Uudesta Kirkosta ja käänsin pari Swedenborgin teosta latinasta suomeksi. Mutta tärkeintä oli, että löysin Swedenborgin teoksista metodin, jolla voi kehittää henkistä älykkyyttä eli uudestisyntyä. Tätä metodia olen nyt noudattanut 47 vuotta, ja tämä artikkeli on yksi sen tuloksista.

YLEISTÄ USKONTOJEN TUHOSTA

Swedenborg paljastaa, että kaikki uskonnot ovat tuhoutuneet samasta syystä: niiden papit ovat ottaneet käsityksensä omasta maallisesta ymmärryksestään eivätkä Jumalan valaisemasta ymmärryksestä kuten pitäisi. Monet kirkolliset johtohenkilöt ja ”gurut” ovat mieltyneet omaan ymmärrykseensä eivätkä ole etsineet Jumalaa, joka antaa todellisen ymmärryksen eli valaistuksen. Näin uskontoihin on tullut virtausta helveteistä, mikä virtaus on vääristänyt kaikki totuudet. Näin uskonnot ovat tuhoutuneet ja muuttuneet sosiaalisiksi laitoksiksi, joilla ei ole enää yhteyttä Jumalaan ja taivaaseen. Tällaiset uskonnot ovat kuitenkin jatkaneet toimintaansa sosiaalisina laitoksina. Kuitenkin ihmiset ovat aina pelastuneet eli päässeet taivaaseen, jos he ovat uskoneet vain yhteen Jumalaan ja välttäneet tekemästä pahaa, koska se on vastoin Jumalaa, riippumatta heidän väärästä pappien opettamasta uskonnostaan.

KATOLINEN JA REFORMISTINEN KIRKKO

Nikean oppia noudattavat nykyään kaikki kristilliset kirkot ja niiden lahkot. Siinä väitetään mm., että Jeesus on syntynyt Isä Jumalasta ennen ajanlaskua ja että on kolme jumalaa, Isä, Poika ja Pyhä Henki.….kirkolliskokouksen jäsenet ottivat sen omasta ymmärryksestään eivätkä olleet Jumalan valaisemia. Näin helvetti pääsi tunkeutumaan kristilliseen kirkkoon.

Kristillinen kirkko alkoi tuhoutua jo vuonna 325, kun Nikean kirkolliskokous hyväksyi väärän opin Jumalallisesta Kolminaisuudesta ja Jeesuksen syntyperästä. Tätä Nikean oppia noudattavat nykyään kaikki kristilliset kirkot ja niiden lahkot. Siinä väitetään mm., että Jeesus on syntynyt Isä Jumalasta ennen ajanlaskua ja että on kolme jumalaa, Isä, Poika ja Pyhä Henki. Tämä oppi omaksuttiin ensin katolisessa kirkossa ja sen jälkeen reformistisissa kirkoissa. Tämä oppi perustui siihen, että kirkolliskokouksen jäsenet ottivat sen omasta ymmärryksestään eivätkä olleet Jumalan valaisemia. Näin helvetti pääsi tunkeutumaan kristilliseen kirkkoon. Totuus on, että Jeesus on Jumalan inkarnaatio ja syntynyt ajassa neitsyt Mariasta eikä ole kolmea jumalaa, vaan yksi: Jeesus oli maallisen vaelluksensa aikana äidiltään perityssä ruumiissa, jonka Hän riisui pois ristinkuolemassa ja puki ylleen Jumalallisen ruumiin Isästä, joka oli Hänen sielunsa. Näin Jumalallinen Kolminaisuus on Jeesuksessa Kristuksessa, jossa Isä on Hänen sielunsa, Poika Hänen Jumalallinen ruumiinsa ja Pyhä Henki Hänestä uloskäyvä Jumaluus. Eli Jeesus on itse Jumala ja samanlainen kuin Hänen kuvansa ihminen, jossa on sielu, ruumis ja toiminta.

Tämän jälkeen katolinen kirkko omaksui muita kirkolliskokousten vääryyksiä, kuten opin papin antamasta synninpäästöstä, vaikka Jumala yksin voi antaa syntejä anteeksi, opin Marian synnittömyydestä, vaikka Maria oli tavallinen syntinen ihminen, opin paavin erehtymättömyydestä, opin pyhimysten palvonnasta, anekaupasta ym., mitkä kaikki perustuivat valaistumattomien ihmisten ryhmäpäätöksiin eivätkä valaistukseen Jumalasta niin kuin pitäisi. Vähitellen koko katolinen oppi koostui pelkistä vääryyksistä, joista pahin oli väärä kolminaisuusoppi sekä väärä käsitys ristinkuolemasta, joka käsitettiin ”Lunastukseksi”. Ristinkuolema ei ollut Lunastus, vaan Jeesuksen viimeinen kiusaus eli helvettien viimeinen hyökkäys, jonka Jeesus kukisti ja yhtyi Isään eli sieluunsa uuden Jumalallisen ruumiinsa avulla. Jeesuksen Lunastus oli siinä, että Hän kukisti helvetit, jotka estivät taivaallisen virtauksen ihmisiin, loi uuden taivaan hyvistä ihmisistä ja uuden helvetin pahoista ihmisistä sekä uuden kirkon eli kristillisen alkukirkon. Helvetit olivat estäneet taivaallisen virtauksen, mistä syystä ihminen ei kyennyt uudestisyntymään eli pelastumaan. Katolinen kirkko perustui papiston itsekkääseen vallanhaluun, mikä halu on helvetistä, eikä sielujen pelastamiseen niin kuin olisi pitänyt. Ilmestyskirjassa katolista kirkkoa tarkoittaa Babylon.

Tämä oppi ”yksin uskosta” on se, mitä Ilmestyskirjassa kuvataan lohikäärmeellä ja pedolla.

Katolisesta kirkosta irtaantuivat reformistiset kirkot, jotka säilyttivät väärän kolminaisuusopin ja lunastusopin, mutta eivät hyväksyneet mm. pyhimysten palvontaa ja anekauppaa. Reformistiset kirkot perustivat uuden opin, että ”ihminen pelastuu pelkän uskon avulla ilman lain tekoja” (Room. 3: 28), jossa lain teoilla he tarkoittivat Kymmentä Käskyä. Näin reformistiset kirkot erottivat uskon lähimmäisenrakkaudesta, jota lain noudattaminen myös tarkoittaa: kun ihminen ei tee pahaa lähimmäiselleen, hän rakastaa lähimmäistään. Tämä oppi ”yksin uskosta” on se, mitä Ilmestyskirjassa kuvataan lohikäärmeellä ja pedolla. Tämä oppi liittää ihmisen helvettiin, jonne tätä oppia soveltanut joutuu fyysisen kuoleman jälkeen. Tämä oppi ei perustunut Jumalan Sanaan, vaan Paavalin Roomalaiskirjeen väärään tulkintaan: Paavali tarkoittaa ”lailla” juutalaisen lain (3. Mooseksen kirja) monimutkaisia lakeja, ei Kymmentä Käskyä, jotka ovat uskonnon peruskivi. Kymmenen Käskyä tulivat Jumalan sormen piirtäminä kahteen kivitauluun ja ovat ihmiskunnalle ikuinen säädös, kuinka tulee elää, jotta ihminen tulisi toimeen Jumalan ja toisten ihmisten kanssa. Jeesus: ”Jos haluat päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt” (Matt. 19: 17).

Väärä lunastusoppi liittää ihmisen helvettiin, sillä kun ihminen uskoo, että Jeesus on pyyhkinyt pois eli ”sovittanut” hänen syntinsä, ei hänen enää täydy tehdä parannusta, joka on kuitenkin ainoa tie taivaaseen. Sen tähden Jeesus puhui parannuksesta eikä sovituksesta: ”Siitä lähtien Jeesus rupesi saarnaamaan ja sanomaan: ’Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle.’” (Matt. 4: 17). Parannukseen kuuluu, että ihminen tutkii syntejänsä, tunnustaa ne Jumalalle eli Jeesukselle, katuu ja aloittaa elämän Kymmenen Käskyn mukaisesti. Juuri väärä lunastusoppi on se kavala käärme, joka johtaa kristityt helvettiin. Ennen oikeaa Lunastusta helvetit estivät taivaan virtauksen ihmisiin, mikä virtaus mahdollistaa uudestisyntymisen ja pelastuksen, ja Jeesuksen voitto helveteistä palautti tämän virtauksen. Siksi Jeesuksen voitto helveteistä oli Jeesuksen Lunastus. Hän ei ottanut pois ihmisten syntejä vaan antoi heille mahdollisuuden jälleen parannuksen avulla uudestisyntyä. Ilman parannusta ja Kymmenen Käskyn mukaista elämää ihminen joutuu helvettiin. Kristinuskon kammottavin virhe on luulla, että heidän syntinsä on anteeksi annettu ilman parannusta. Koko Raamattu todistaa, että ihminen tuomitaan tekojensa perusteella, ei ”yksin uskosta”. Meidän suomalaisten tulisi syystä hylätä luterilainen uskomme.

Swedenborgin mukaan nykyisten kristittyjen yht’äkkinen ”uskoontulo” johtuu aina pahoista hengistä eli hengistä, jotka ovat helvetissä juuri oman ”uskoontulonsa” seurauksena. Todellinen uskon omaksuminen tapahtuu hitaasti sitä mukaa kun ihminen tekee parannusta ja elää Kymmenen Käskyn mukaisesti. Ihminen ei pelastu myöskään välittömästä armosta, sillä tämäkin sulkisi pois parannuksen, joka on ehdoton välttämättömyys. Näihin vääriin oppeihin koko kristinusko, niin katoliset kuin reformoidut, on tuhoutunut, eikä sillä ole enää yhteyttä Jumalaan ja taivaaseen, vaan se elää edelleen vain sosiaalisina laitoksina. Tästä on ollut seurauksena myös se, että aidosti perkeleeseen sitoutunut uskonto eli juutalaisuus on voimistunut planeetallamme. Juutalaisuus eli Talmud-uskonto on voimakkaasti Jeesuksen eli Jumalan vastaista ja selvästi sitoutunut perkeleen palvontaan. Nykyajan kristittyjen sokeutta kuvaa se, että he ovat alkaneet palvoa tätä juutalaisperkelettä ja että uskovat, että Raamattu kirjaimellisessa merkityksessään tarkoittaa juutalainen- ja Israel-sanoilla nykyjuutalaisia, jotka eivät polveudu Palestiinan juudealaisista, kuten historia todistaa, vaan mahtavasta kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen 700-luvulla. Kasaarit ovat lähes vallanneet planeettamme kristittyjen sokeuden ja heikkouden tähden. USA ja Israel ovat heidän hallussaan ja he ovat lähellä planeetan täydellistä valtaamista. Kristityistä on tullut sionisteja, jotka luulevat palvelevansa Jeesusta, mutta palvelevatkin perkelettä.

Yhteenvetona voin todeta, että kristinusko on tuhoutunut samaan, mihin sitä aiemmatkin aidot uskonnot, joita Swedenborg kutsuu nimillä muinaisin kirkko, muinainen kirkko ja israelilainen kirkko, jotka kaikki ovat siis tuhoutuneet samaan asiaan eli syömiseen hyvän- ja pahantiedon puusta, eli heidän pappinsa ovat ottaneet uskonnolliset dogminsa omasta maallisesta ymmärryksestään eivätkä elämän puusta eli Jumalasta. Aito kirkko on sellainen, jonka papit syövät yksinomaan elämän puusta eli ottavat ymmärrykseensä valaistuksen suoraan Jumalalta. Swedenborgin teologialle on myös perustettu kristillisiä kirkkoja, jotka ovat tehneet saman virheen kuin muutkin kirkot, eli niiden papit ovat myös syöneet hyvän- ja pahantiedon puusta. Swedenborgilaisissa pappiskouluissa opetetaan teologiaa muistitietona eikä sitä sovelleta sitä elämään, jotta saataisiin valaistuminen Jumalasta. Näin swedenborgilaiset kirkot palvelevat pappiensa kautta perkelettä, vaikka rivijäsenissä onkin aitoja uskovaisia. Nyt Suomessa on kuitenkin syntynyt swedenborgilainen kirkko, joka yrittää soveltaa Uuden Kirkon oppia Jumalan valaiseman ymmärryksen mukaisesti.

RATKAISU

Niin sanottu Viimeinen Tuomio tapahtui vuonna 1757 henkimaailmassa. Sitä ennen olivat kristitystä maailmasta tulleet pahat henget, jotka olivat sellaisia, jotka elivät ulkoisessa hurskaudessa mutta olivat sisäisesti pahoja, tehneet henkimaailmaan näennäistaivaita, jotka estivät taivaallisen virtauksen maan päällä eläviin ihmisiin. Nämä henget heitettiin helvettiin ja taivaallinen virtaus palautui. Siitä lähtien ihmisillä on ollut vapaus henkisissä asioissa. Mutta ihmiset eivät ole tätä vapautta käyttäneet, vaan ovat keskittyneet ainoastaan materiaaliseen maailmaan, mistä on ollut seurauksena korkea aineellinen kulttuuri. Henkisesti ihmiset ovat kuitenkin menneet alaspäin, ja väärät opit ovat vallanneet ihmisten mielet. Tuhoutuneet kristilliset kirkot ovat jatkaneet toimintaansa sosiaalisina laitoksina. Pelastaakseen ihmiskunnan Herra suoritti Toisen Tulemisensa Emanuel Swedenborgin teosten kautta 1700-luvulla. Tuhoutuneet kristilliset kirkot eivät tätä tulemista tietenkään hyväksyneet, vaan hylkäsivät Swedenborgin teokset harhaoppisina. Monet älykkäät henkilöt kuitenkin ymmärsivät ne. Näistä mainittakoon kirjailijat Goethe, Balzac, Dostojevski ja Strindberg. Mutta tavallinen kansa uskoo edelleen kuolleeseen kristinuskoon. Nyt kuitenkin jokaisella ihmisellä on mahdollisuus pelastua, kun hän perehtyy Swedenborgin teoksiin, tekee parannusta ja elää Kymmenen Käskyn mukaista elämää.

Benjamin Kivilohkare

Kirjallisuutta ja tiedostoja

Benjamin Kivilohkare, miles Domini, pontifex primus

Herran Toisen Tulemisen Kirkko

[email protected]

Swedenborgin teoksista ja Uudesta Kirkosta suomeksi:

http://novahierosolyma.fi/HERRAN-TOINEN-TULEMINEN.php

Swedenborgin elämäkerta englanniksi:

Swedenborgin teoksia englanniksi:

https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/

*******

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

23 Kommentit

 1. Yritän pelastaa ne lukijat, jotka silmäilevät kommentteja ennen enempiä tekstikahlauksia:
  Artikkeli on silkkaa tuubaa, olipa tarkastelunäkökulma mikä hyvänsä.

  Kristityille todiste:
  ”Pelastaakseen ihmiskunnan Herra suoritti Toisen Tulemisensa Emanuel Swedenborgin teosten kautta 1700-luvulla.”

  Ateisteille tiedoksi:
  Kirjoitus julistaa harhaoppia eli se ei ole millään tavoin linjassa Raamatun kanssa. Sen pirullinen vaikutus on vähintäänkin kahtalainen: Ensinnäkin se synnyttää tai ylläpitää käsitystä, jonka mukaan kristityillä on keskinäisiä kiistoja opinkappaleiden tulkinnoista – ja että moisesta järkevän ihmisen on syytä pysyä erossa. Toiseksi tarjottu harhaoppi saattaa houkutella Raamattua tuntemattoman ihmisen pauloihinsa.

  Jeesuksen toinen tuleminen voidaan ymmärtää paitsi tulevaksi tapahtuneeksi aikojen lopussa, myös jo tapahtuneeksi:

  Joh. 15:26

  Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.

  Joh. 16:7

  Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.

  Tuolla tarkoitetaan Jumalan Pyhää Henkeä, joka vuodatettiin ihmisiin. Näin Jeesuksen lupaus tulla pian takaisin toteutui.

  Jeesus sanoi lähettävänsä Puolustajan, siis lähettävänsä, eikä siten olisi itse tuo Puolustaja, mutta tämä avaa asiaa:

  Joh. 13:20

  Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka ottaa vastaan sen, jonka minä lähetän, se ottaa vastaan minut; mutta joka ottaa vastaan minut, se ottaa vastaan hänet, joka on minut lähettänyt.

  Jeesus on Jumala, mutta oli maan päällä toimiessaan myös täysin ihminen. Jumalalle on kaikki mahdollista. Me emme ole jumalia, mutta Jumala voi vuodattaa sydämiimme Pyhän Hengen. Mikään lakihenkinen tee se itse -dogmi, tai pyhity voimallisesti hihhuloimalla -menetelmä ei ihmistä auta. Swedenborg opetuksineen ei ole poikkeus. Harhaoppi mikä harhaoppi.

  (6)(11)
  • Benjamin Kivilohkare

   SWEDENBORG HARHAOPPIAKO?
   Tässä pari esimerkkiä, mitä eräät älykkäät ihmiset ovat Swedenborgista ja hänen teoksistaan ajatelleet. Coventry Patmore: ”Tuhanteen vuoteen meillä on ollut vain yksi ainoa psykologi ja ihmisen fysiologian tuntija – ainakin, joka on julkaissut tietonsa nimittäin Swedenborg”. Ralph Emerson: ”Hän on yksi kirjallisuuden mammuteista ja mastodonteista, eivätkä hänen suuruuttaan kykene mittaamaan edes tavallisten oppineiden tieteelliset seurat. Hänen valtava läsnäolonsa voi häkellyttää kokonaisten yliopistojen opettajakuntia.” August Strindberg: ”Swedenborgin teokset ovat mittaamattoman laajat, ja hän on antanut vastauksen kaikkiin kysymyksiini, kuinka kiperiä ne sitten ovat olleetkin”. Honoré Balzac: ”Hänen teologiansa on ylhäinen, ja hänen uskontonsa ainoa, jonka korkealle kehittynyt mieli voi hyväksyä. Hän yksin kykenee saattamaan ihmisen Jumalan yhteyteen, ja hän herättää janon Häneen. Hän vapauttaa Jumalallisen majesteetin niistä kapaloista, joihin eri uskonsuunnat ovat Hänet käärineet.” Jumala itse ilmestyi Swedenborgille: ”Ruokaillessani eräässä lontoolaisessa majatalossa näin näyssä miehen, joka sanoi minulle: ’Älä syö liikaa!’ Hämmästyin suuresti. Menin majapaikkaani, ja yöllä sama mies ilmestyi minulle jälleen, mutta enää en säikähtänyt. Hän sanoi minulle olevansa Herra Juma¬la, maailman Luoja ja Vapahtaja, ja että Hän oli valinnut minut selittämään ihmisille Sanan henkisen merkityksen, ja että Hän itse selittäisi minulle, mitä minun siitä asiasta tulisi kirjoittaa. Samana yönä minulle avautui myös henkinen maailma taivas ja helvetti niin että tulin täydellisesti vakuuttuneeksi molempien niiden todellisuudesta ja tunsin niissä monia tuttaviani erilaisissa elämäntiloissa. Siitä päivästä lähtien jätin kaiken maallisen tieteen tutkimisen ja työskentelin henkisten asioiden parissa, kuten Herra oli käskenyt. Tämän jälkeen Herra joka päivä monta kertaa avasi henkisen näköni, niin että keskellä päivää voin nähdä toiseen maailmaan ja täysin valveilla ollen voin keskustella enkelien ja henkien kanssa.” Tämän jälkeen Swedenborg, tiedemies jonka ÄO:ksi on arvioitu 205, kirjoitti 27 vuotta latinaksi teologisia teoksiaan, joita on noin kaksi hyllymetriä. Hän paljasti teoksissaan kristinuskon rappion, jonka vuoksi hänen teoksiaan ei hyväksytty. Kuitenkin hän oli vain nöyrä Herran palvelija. Hänkö muka olisi ollut harhaoppinen? Hän on nykyajan profeetta, joka on tuhat vuotta aikaamme edellä esim. tieteenfilosofiassa. Jumala itse valitsi hänet ja koulutti ensin hänestä luonnontieteilijän ja sen jälkeen teologin. Swedenborg ylittää kaikki Vanhan Testamentin profeetat ja Uuden Testamentin apostolit. Hänen oppinsa on ikuinen Taivaallinen Oppi, joka ei koskaan kukistu. Nykyajan kristityt ovat säälittävää perkelettä palvovaa helvetillistä roskajoukkoa, joka käy heti sellaisen ihmisen kimppuun, joka elää Herrassa. Swedenborgin aika on vasta tulossa, sekä luonnontieteissä että teologiassa. Swedenborg itse kirjoitti: ”Ainoastaan harvoja palvelemaan on syntynyt mies, joka ajattelee vain oman aikansa ihmisiä. Tuhansia vuosia ja monia sukupolvia on vielä edessä. Luo katseesi heihin, vaikka hiljaisuus lepääkin oman aikasi yllä. Kerran tulevat ne, jotka ajattelevat puolueettomasti.” Eli Swedenborg ei etsinyt kunniaa ja mainetta aikalaisiltaan. Swedenborgiin törmäävät sellaiset ihmiset, jotka asettavat totuuden kaiken muun yläpuolelle. Swedenborg ennusti, että hänen teoksilleen kerran perustetaan kirkko, josta tulee valtakirkko planeetallemme. Onko sen aika nyt, sen saamme nähdä. Swedenborgista: https://swedenborg.com/emanuel-swedenborg/ Taivaallisesta opista: http://novahierosolyma.fi/HERRAN-TOINEN-TULEMINEN.php
   Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://www.globalresearch.ca
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko
   [email protected]

   (7)(2)
   • Eikös se Herra olisi voinnut sanoa Swedenborgille myös esim.: lisäänny minun sinulle osoittamien naisten kanssa, opeta lapsesi ja lapsenlapsesi kykyjesi mukaisiksi ja lähetä heidät pelastamaan maailma tai olisiko herra itse asiassa voinnut vain ottaa muutamatuhat ihmistä ja tehdä heistä swedenborgeja, kaikkivaltias kun on ja pelastaa ihmiskunnan, jonka oli itse luonnut ..eh omaksi kuvakseen, miltä tahansa. Mutta ei. Ilmeisesti Abrahamin vanhimman lapsen uhraaminen ei riittänyt.

    (2)(0)
    • Esa Juntunen

     Abrahamille annettu lupaus raukesi,kunJeesus ristiinnaulattiin.Piti tehdä uusi liitto,joka sekin on jo rauennut. Nyt on viides kirkko , se pysyvä kirkko,ja eikö se säväytä,että se on alkanut Suomessa?

     (0)(0)
  • Oikotie paratiisiin

   Tällaista historiaa linkin artikkelista alla:
   Jeesus ja hänen ensimmäiset seuraajansa olivat juutalaisia , jotka noudattivat normaalia juutalaista elämäntapaa. Uusi uskonto syntyi vasta, kun juutalainen identiteetti oli kadonnut ja juutalaisesta elämäntavasta oli luovuttu. Ratkaisevaksi muodostui suhtautuminen Tooraan (Mooseksen lakiin, sitä koskevaan opetukseen ja sen käytännön sovelluksiin), erityisesti ympärileikkauksen ja ruokasäädösten osalta. Näistä oli historian kuluessa tullut juutalaisen identiteetin keskeisiä symboleita.

   Jeesuksen ympärille muodostunut liike ei romahtanut, kun Jeesus teloitettiin. Pian hänet nähtiin elossa, ja nämä kokemukset tulkittiin todistuksiksi siitä, että Jumala oli herättänyt Jeesuksen kuolleista. Tässä taas nähtiin merkki siitä, että keskeinen lopun ajan tapahtuma, kuolleiden herättäminen, oli alkamassa. Jeesuksen paluuta ja vallanottoa odotettiin innolla. Jeesus-liike oli voimakkaasti lopunajallinen liike.
   Liikettä edustivat näkyvästi saarnaajat, jotka vaelsivat Jeesuksen tavoin eri puolilla Palestiinaa ja välittivät Jumalan valtakunnan sanomaa Israelille. Heitä tukevat kannattajat muodostivat pieniä yhteisöjä.
   Jerusalemiin syntynyt yhteisö oli uuden lahkon tärkeä keskus. Sen jäsenet osallistuivat edelleen temppelikulttiin ja synagogajumalanpalveluksiin, mutta kokoontuivat sen ohella kodeissa omiin tilaisuuksiinsa. Yhteisön sisällä vaikutti erilaisia ryhmiä, joiden välille kehittyi jännitettä.
   Jeesuksen ensimmäisistä seuraajista koostuva liike ei olisi sellaisenaan voinut kehittyä maailmanuskonnoksi. Pohja uudelle kehitykselle luotiin Jerusalemissa.

   Jerusalemissa ei ollut yhtä alkuseurakuntaa vaan kaksi. Oman ryhmänsä muodostivat varhain niin sanotut hellenistit johtajinaan Stefanos ja Filippos (ks. Ap.t. 6-8). ’Hellenistit’ olivat Jerusalemiin muuttaneita diasporajuutalaisia, jotka olivat Jerusalemissa liittyneet Jeesus-liikkeeseen. Heidät erotti Pietarin ja kumppanien johtamasta ’heprealaisten’ ryhmästä kieli ja osaksi myös kulttuuriperintö. Heprealaiset puhuivat arameaa, hellenistit kreikkaa.

   Heprealaisten ja hellenistien välillä ilmeni pian vakavaa jännistystä. Vielä tulehtuneemmaksi muodostui kristittyjen hellenistien suhde ei-kristittyihin juutalaisiin. Ristiriitojen syynä olivat hellenistien vapaa suhtautuminen Tooraan ja sen puhtaussäädöksiin, kritiikki temppeliä kohtaan ja avara asenne pakanoihin. Lopulta hellenistit joutuivat pakenemaan Jerusalemista. Heprealaiset jäivät.
   Osa hellenisteistä päätyi Syyrian Antiokiaan. Jotkut saarnasivat siellä ei-juutalaisille, ja Jeesus-liike sai ensimmäiset ympärileikkaamattomat miesjäsenensä. Antiokian seurakunnasta tulikin Jeesus-sanoman liberaalin tulkinnan tyyssija ja alkuaikojen Jeesus-liikkeen hellenistisen haaran merkittävin keskus.
   Myös Jeesus-liikkeen entinen vihollinen Paavali Tarsolainen löysi tiensä Antiokiaan. Paavali tuli sittemmin edustamaan vielä antiokialaisiakin suurempaa vapaamielisyyttä suhteessa Tooraan.
   http://www.helsinki.fi/teol/pro/_merenlah/oppimateriaalit/text/suomi/movement.htm#4.10.%20nag%20hammadin%20tekstilsyts

   Paavalin kehittämän teologian mukaan ihmiset eivät tulleet Jumalan edessä vanhurskaiksi juutalaisen lain mukaan, vaan yksin Kristukseen uskomalla. Tällä ’yksin uskosta’ taikatempulla onkin Vatikaani myöhemmin kerännyt valtavat kultavarannot holveihinsa.
   Meidän tulisi kuitenkin pitää mielessämme, että evankeliumi on saarnattu ensin juutalaisille ja vasta sitten meille pakanoille ja se voikin selittää hyvin Paavalin ’oikotie paratiisiin’-toiminnan joka on hyvin tehonnut ei-juutalaisiin pakanoihinkin.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Alkuseurakunta

   (0)(0)
 2. ·Ð£,4†╟╢

  χξς [khii ksii sigma] on pedon luku; 666. Ortodoksit, muslimit, juutalaiset, katolilaiset ja myös meidän “tavallinen” ev. lut. kirkko on Saatanan hallussa. Kaikki palvovat Saatanaa, kieltäen Kristuksen — ainoan Herran — ja kumoten Vanhan testamentin kymmenen käskyä, joka on yksi Raamatun tärkeimmistä kohdista. (2. Moos. 20:1–3).

  Matt. 23:8 sanoo: “Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä.” Kuitenkin juutalaiset kutsuvat pappejaan rabeiksi eli opettajiksi eli he rikkovat Jumalan sanaa vastaan. Juutalaisuus kuten Islamkin (Mohammed oli juutalaista verta omaava lapsiinsekaantuja) ovat ikiaikaisia todellisen kristinuskon vihollisia, älkää sitä unohtako! Myös katolilaiset kutsuvat pappejaan isäksi, vaikka Jeesus jatkaa tuossa mainitsemassani kohdassa, että on vain yksi Isä. Katolilaiset kuten ortodoksit ovat harhaoppisia, synnissä tarkoituksellisesti pysyviä rienaajia; perkeleitä.

  VICARIUS FILII DEI eli Paavi on, mukamas, Jumalan tuuraaja Maan päällä eli hän syrjäyttää Jeesuksen!! Tällainen uskonto on totaalinen todellisen kristinuskon l. Jeesukseen uskomisen antiteesi eli vastakohta ja ikiaikainen vihollinen!

  V=5, I=1, U=V=5, L=50, D=500. Kun laskemme tuon Paavin tittelin kirjainten lukuarvot yhteen, saamme vastaukseksi 666. Vatikaani kultavarantoineen ja salaisine katakombeineen on pelkkää kryptojuutalaisuutta eli juutalaisuutta, joka on naamioitunut joksikin muuksi uskonnoksi. Juutalaisuus naamioituu monasti kristinuskoksi tahi islamiksikin.

  Mitä Jeesus sanoi juutalaisista? Tässä mielestäni Uuden testamentin ja koko Raamatun tärkein kohta: “Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.” (Joh. 8:44)

  Juutalais-jesuiitta/”katolisten” ym. kryptojuutalaisten metkuja ovat mm. inkvisitio ja monenlainen aivopesu, kuten esim. futurismi ja preterismi. Näillä varsin ovelasti saatiin huomio pois katolisen “kirkon” touhuista (pahuudesta ja perversiosta), jotta katolista “kirkkoa” ei voitaisi pitää Ilmestyskirjan (13. luku) toisena petona ja profeetta Danielin (7. luku) “pienenä sarvena”, kuten protestantit katolisen kirkon tulkitsivat!

  Suurimpana kusetuksena nk. “holokausti”, joka – ikävä kyllä – on edelleenkin koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka. Uskomatonta! Fiktiolla ja semifiktiivisillä tarinoilla TV-tuotantoyhtiöt ja Hollywood manipuloivat uskomattoman helposti idioottien mieliä. Suuren suomalaisen revisionistin, lääk.tiet. lis. Vesa-Ilkka Laurion sanoin: “TV on juutalainen nurkkajumala.”

  Juutalaiset ovat kaananilaisia tai edomilaisia Edom-nimisen raamatullisen paikan mukaan. Aivan kuten myöhemmin heitä alettiin Juuda-nimisen paikan mukaan kutsua juutalaisiksi. Juutalaisista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Juutalaiset eivät myöskään ole kirjoittaneet sanaakaan Raamattuun. Valheet ovat tällä ”valitulla kansalla” suuria…

  Me valkoiset eurooppalaiset olemme todelliset Israelin heimot. Assyyrialaiset vangitsivat meidät 745 e.Kr. Sieltä onnistuimme kuitenkin pakenemaan Kaukasus-vuorille ja Israelin solaan. Täst’edes meidät tunnettiin kaukaasialaisina. Euroopan erämaat kutsuivat meitä monia Abrahamin poikia ja perustimme lukuisia kansakuntia mantereelle: Ephraim (Britannia), Judah (joka ei myöskään ollut juutalainen; Saksa), Dan (Tanska), Reuben (Ranska) ja Manasseh (USA).

  Juutalaisilla ei ole mitään muuta tekemistä Babylonin vankeuteen joutumisen kanssa, paitsi että he auttoivat babylonialaisia meidän kiinniottamisessa!

  Juutalaiset ovat siis Saatanasta, kuten Jeesuskin sanoo (Joh. 8:44). Kannattaa todellakin lukea UT:n neljää ensimmäistä kirjaa, vaikket ”uskovainen” tai uskova olisikaan! Sieltä saa hyvää pontta juutalaisvastaisuuteen. Jos maailman luetuin kirjakin on sitä mieltä, niin…

  Jumalan kiroamat juutalaiset eli kaananilaiset ovat siis Edomista/Idumeasta (noilla nimillä paikka on tunnettu raamatullisina aikoina). Saatana → Kain → Esau → edomialaiset/idumealaiset → fariseukset → khazaarit/kasaarit → aškenazit → JUUTALAISET.

  Me kaukaasialaiset olemme SEEMILÄISIÄ/SEMIITTEJÄ. Israel ja Juuda ovat meidän esi-isiemme alueita.

  13 kadonnutta Israelin heimoa – ne olemme ME! Iisakin pojat eli (I)saac-sons l. Saxons; saksit.

  Kaikki juutalaiset eivät ole kieroja koronkiskojia – aivan kuten vaikkapa kaikki irakilaisetkaan eivät ole pommivöissä heiluvia terroristeja – tai kaikki ruotsalaiset homoja. Kuitenkin tietyillä porukoilla on aivan liian vahva yliedustus tietyissä tilastoissa… Kyllä suomalainenkin tappaa & raiskaa jne. Mutta jos annettaisiin suomalaisten elää, tappaa ja kuolla omassa maassaan, ja irakilaisten, somalien, afgaanien ymv. omissa maissaan ja kulttuureissaan? Ei olisi ongelmia ”rasismin” kanssa jne. Eikös se olisi kaikille hyväksi?

  Itseämme vartenhan me olemme tämän maan rakentaneet, eikö? Ethän sinä taloasi ja perhettäsikään rakenna ynnä kasvata ja sitten vain luovuta niitä muukalaisille ynnä tunkeutujille? Ei, itseämme varten. Omaisiamme, läheisiämme, ystäviämme – omiamme varten. Pro patria, eiks jeh?

  P.S.: Israel tekee DNA-testejä paluumuuttajilleen, jos on epäselvä tapaus eli silmämääräisesti ei erota onko arabi vai juutalainen. Kommunistinen, liberaali, globalistinen (tai miksi ikinä haluat sitä kutsua) ”logiikka” toimii aina vain yhteen suuntaan. Eivät USA:n rikkaatkaan suljetuissa yhteisöissään; kartanoissaan korkeiden teräsaitojen takana välitä p*skankaan vertaa mistään köyhistä kerjäläisistä tai ”pakolaisista”. Monikulttuuri ja avoimet ovet kuuluvat kaikkialle muualle paitsi Israeliin ja USA:n raharikkaiden julkkisten ynnä muun satanistisen NWO-porukan takapihoille.

  Tällä porukalla on kaksi naamaa ja jokaisen naaman päällä on vielä maski.

  ”Ja minä näin, ja katso, siellä tuli rajutuuli pohjan puolesta, suuren pilven kanssa, täynnänsä tulta, niin että se kuumotti kaikki ympärinsä, ja tulen keskeltä oli se sangen kirkas. Ja siinä keskellä oli niinkuin neljä eläintä, ja tämä oli heidän muotonsa: he olivat ihmisen muotoiset. Ja kullakin heillä oli neljät kasvot, ja kullakin neljä siipeä.”

  —Hesekiel 1:4–6

  (7)(1)
 3. White Rabbit

  Benjamin Kivilohkare vähättelee kristikunnan saavutuksia ja kykyä uusiutua langenneesta tilastaan kirkon pitkän historian aikana. Välillä on ollut laajaa luopumusta, mutta sitten Jumala on suonut laajaa herätystä. Kaiken aikaa on ollut virallisen kirkkolaitoksen runko tukemassa kristikunnan pyhän Raamatun ja tunnustusten säilymistä yli historian myllerrysten. Luostarilaitoksen ansiot hengellisen kilvoittelun tukikohtina ja kristillisen hengellisen sivistyksen ja korkeakulttuurin levittäjinä Kivilohkare unohtaa täysin. Tämä on protestanteille ominaista. Kaikki spirituaalisuus uskotaan virkapapiston harteille ja sitten ihmetellään, kun sen kipinä hiipuu. Kun luostarilaitoksen edustama kilvoitteluesimerkki poistui, niin syntyi tilaus ’yksin uskosta’- tyyppiselle pikapelastusopille. Martti Luther epäonnistui omassa kilvottelussaan ja kehitti kristikunnalle vääristyneen ’yksin uskosta’- oppinsa. Tosin tuohon aikaan elämä oli yksinkertaisempaa ja oli mahdollista yhdistää harras kristillisyys ja arkinen siviilielämä toisiinsa.

  Lahkoja ja harhaoppeja on tullut ja mennyt, mutta kristillisen kirkon tunnustus ja Raamattu ovat säilyttäneet asemansa. Raamattu itse kuitenkin todistaa siitä, että lopun aikoina Anti-Kristuksen vaikutus kasvaa ja jossain vaiheessa koko maailma on saatava tuomiolle. Sitä ennen koko ihmiskunnan mädännäisyys ja taipumus syntiin paljastetaan. Ihmiskunnan suuri enemmistö taipuu palvomaan Valheen Isää eli Saatanaa ja hänen edustajaansa Anti-Kristusta, joka nousee poliittiseen valtaan lopun aikoina. Erilaiset kuolemankultit kasvattavat suosiotaan, kuten juuri nyt tuhovoimainen vapaamuurareiden levittämä korona-kultti rokotteineen. Anti-Kristus on myös juutalaisten odottama Messias, joka astuu julkisuuteen silloin, kun ihmiskunnan ahdinko on suurin ja johon hän tarjoaa näennäisesti pelastavan ratkaisun ja uuden poliittis-taloudellis-uskonnollisen järjestelmän, jonka kristityt tuntevat nimikkeellä NWO eli Uusi Maailmanjärjestys. Tähän järjestykseen ei päästetä ketään Jeesuksen seuraajaa eli tosi kristittyä. Käytännössä heidät suljetaan ulos Pedon Merkki-järjestelmän avulla.

  Jos tutkii kristikunnan historiaa, niin huomaa, että varomattomuus juutalaisten suhteen on suhteellisen tuore ilmiö. Euroopassa juutalaiset eristettiin ghettoihin omille asuinalueilleen aina pitkälle 1800-luvulle asti. Normaaleja kansalaisoikeuksia heille ei yleensä suotu ja heidän kierouttaan osattiin varoa. Ne, jotka eivät osanneet, saivat havainto-opetusta hyvin nopeasti ja seurauksena olivat juutalaisvainot.

  Pankkitoiminnan ja toisaalta kommunististen vallankumousaatteiden myötä juutalaisen älymystön rooli ja vaikutusvalta alkoi kasvaa ja suuri käännös tapahtui 1800-luvun lopulla, jolloin syntyi nykymuotoinen sionistinen liike. Eurooppalainen tai eurooppalaisperäinen ja kristinuskon laajalti omaksunut väestö saatiin sionismin tukijaksi, kun USA:ssa ja sieltä käsin alettiin levittää laajasti Cyrus I. Scofieldin opetus-Raamattua, jonka aatepohjana oli modernia juutalaisuutta palvova dispensationalismi. Esimerkiksi helluntai-kirkko on ollut tämän harhaopin tehokas levittäjä maailmanlaajuisesti koko kristikunnassa. Dispensationalismin omaksuminen kumosi siihen asti vallinneen korvausteologian, jonka mukaan kristillinen seurakunta on uusi Israel ja juutalaiset vain yksi käännytettävien pakanoiden joukko muiden seassa. Korvausteologiassakin tunnetaan sionismi, mutta siinä kaipauksen kohteena on Ilmestyskirjassa kuvattu Uusi taivaallinen Jerusalem.

  (4)(2)
  • Benjamin Kivilohkare

   KRISTIKUNNAN SAAVUTUKSET
   Nimimerkki White Rabbit kirjoitti: ”Benjamin Kivilohkare vähättelee kristikunnan saavutuksia.” En ainoastaan vähättele, vaan mitätöin ne. Länsimainen kulttuuri kaikkine aikaansaannoksineen ei ole mitään muuta kuin osoitus ihmisen tyhmyydestä. Mitä merkitsee koneiden, kulutushyödykkeiden, autojen, lentokoneiden ym. roskan keskellä eläminen verrattuna siihen, että voi elää yhteydessä Kaikkitietävään ja saa osakseen äärettömän onnellisuuden, joka jatkuu ikuisesti, eikä vain joitakin vuosikymmeniä. Kun ihminen alkoi syödä hyvän- ja pahantiedon puusta, hän lähti tyhmyyden tielle, joka johtaa yhä syvemmälle ja syvemmälle helvettiin, mitä kauemmin hän syö tuosta kirotusta puusta. Sen puun hedelmän syöminen tarkoittaa, että ihminen luottaa kaikessa omaan maalliseen älykkyyteensä eikä Jumalaan, joka on elämän puu. Tälläkin sivustolla näemme, mihin johtaa turvautuminen itsekkääseen omaan älyyn eli lääketieteen ja varsinkin rokotuksen mädännäisyys. Kaikki tieteet ovat samoin saastuneita, sillä niiden luojat ovat tehneet kaiken itsekkäistä eduistaan lähtien eikä totuudesta, mikä pitäisi olla ainoa ohjenuora. Swedenborgin ohje tiedemiehille on oikea: ”Ilman äärimmäistä omistautumista Ylimmälle Olennolle ei kukaan voi olla täydellinen ja todella oppinut filosofi. Todellinen filosofia ja Jumaluuden halveksunta ovat vastakohtia. Äärettömän Olennon kunnioitusta ei voi koskaan erottaa filosofiasta. Joka kuvittelee olevansa viisas, vaikka hänen viisautensa ei opeta häntä tunnustamaan Jumalallista ja Ääretöntä Olentoa, eli joka luulee omistavansa viisautta ilman tietoa Jumaluudesta, ei omaa lainkaan viisautta.” Kristikunnalla ei ole lainkaan positiivisia saavutuksia, vaan se on ollut luomassa maanpäällistä helvettiä, mikä näkyy nykyajan kristityistä, jotka ovat ilmieläviä saatanoita kuten juutalaiset ilmieläviä perkeleitä. Jumala on itse Viisaus ja Rakkaus, ja Hän avaa ihmisen ymmärryksen kaikkeen, jos vain ihminen sitä vilpittömästi, ilman omia tai toisten etuja, etsii. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://www.globalresearch.ca
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko
   [email protected]

   (6)(6)
 4. Essealaiset unohdettu

  Kristinusko tuhoaa itse itsensä kun se on lähtenyt tukemaan sionisteja. Kristityt eivät tiedä että sionistit (fariseukset, joita nykyiset sionistit toimissaan edustavat) haluavat tuhota nykymuotoisenkin kristinuskon ja kristityt ja ovat siinä jo varsin hyvin onnistuneet. Kulttuurimme on jo varsin epäkristillinen ellei pakanallinen.
  Alkuperäinen kristinusko tuhottiin kun fariseukset tuhosivat aikoinaan roomalaisten tuella Jerusalemin alkukristillisen seurakunnan tai ’Jeesus-lahkon’ ja sen Qumranin essealaisten luostarin johon lahkolla oli yhteyksiä.
  Paavali (entinen fariseus) myöhemmin muokkasi oman kolmiyhteisen tulkintansa Jeesuksen essealaisesta opista, jonka juuret löytyvät Qumranin kääröistä ja joka sitten levisi tai levitettiin pääosin hänen toimestaan uutena kristinuskona maailmaan ilman että se vastasi J-lahkon ja essealaisten omaa alkuperäistä 10 Käskyn oppia, sanoo asiaan hyvin perehtynyt Lehmann. Hänen tulkintansa asioista on hyvin järkeenkäyvää. Täysin pesunkestävää tulkintaa asioista on vaikea ellei mahdoton saada koska kaikki dokumentit jostain syystä puuttuvat.
  UT on kirjoitettu vasta n sata vuotta Jeesuksen kuoleman jälkeen.
  (Johannes Lehmann: https://kirjapino.fi/product/raportti-jeesuksesta-eraan-vaarennyksen-poytakirja/)
  How Yahweh Conquered Rome
  Christianity and the Big Lie
  LAURENT GUYÉNOT • DECEMBER 25, 2020
  https://www.unz.com/article/how-yahweh-conquered-rome/

  (3)(0)
  • Benjamin Kivilohkare

   JUUTALAISET KRISTITYISTÄ
   Nimimerkki ”Essealaiset unohdettu” on aivan oikeassa: ”Kristinusko tuhoaa itse itsensä, kun se on lähtenyt tukemaan sionisteja.” Nykyajan kristittyjen olisi hyvä tietää, mitä juutalaiset opettavat toisilleen kristityistä ja Jeesuksesta. Tässä joitakin lainauksia Talmudista:
   Kristityistä:
   Sepher Or Israel 177b: Ota kristityt hengiltä; tapa heidät, niin miellytät Jumalaa kuin suitsuttaisit hänelle.
   Hilkoth Akum X,1: Kristityt joko käännytettävä tai tapettava.
   Zohar I 219b: Kristittyjen johtajat epäjumalanpalvelijoita, heidät on tapettava.
   Zohar II, 43aa: Kristittyjen hävittäminen on välttämätön uhritoimitus.
   Hilkoth Akum X,2: Kristinuskoon kääntyneet juutalaiset tulee tappaa ja heitä on vainottava loppuun asti.
   Jalkut Simoni 245: Jokainen, joka vuodattaa kristittyjen veren, saa Jumalan hyväksynnän aivan kuin olisi uhrannut hänelle.
   Zohar I, 160a: Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.
   Iore Dea 148: Juutalaista kehotetaan aina pitämään piilossa viha, joka hänellä on kristittyjä kohtaan.
   Baba Kama 113b: Jumalan nimi ei tule häväistyksi, kun kristityille valehdellaan; kristittyjä saa huijata.
   Sanhedrin 99a: Kun Messias tulee, hän tuhoaa kristityt.
   Ja Talmud Jeesuksesta:
   Jebamoth 49a: Jeesus oli aviorikoksen tuloksena syntynyt äpärä.
   Kallah 1b: Jeesus oli avioton lapsi, joka oli siitetty kuukautisten aikana.
   Sanhedrin 67a; Abodah Zarah II; Sabbath XIV: Jeesus oli Pandira-nimisen sotilaan poika.
   Sabbath 104b: Jeesus oli noita ja hullu. Maria oli aviorikoksen tekijä.
   Sanhedrin 90a: Jeesuksella ei ole osuutta tulevaan maailmaan.
   Zohar III, 282: Jeesus kuoli kuin elukka, ja hänet haudattiin siihen saastaiseen kasaan, johon heitetään kuolleitten koirien ja aasien ruumiit ja johon on, kuin koirat, haudattu Eesaun pojat (kristityt) ja Ismaelin pojat (muslimit), myös Jeesus ja Mohammed, sekä ympärileikkaamattomat ja saastaiset.
   Tällaisia perkeleen palvojia monet nykyajan kristityt pitävät Jumalan valittuna kansana ja Israelia Raamatun profetioiden toteutumisena, eivätkä huomaa palvelevansa itse perkelettä. Sillä juutalaiset ovat lihaksi tullut perkele, mutta useimmat nykyajan kristityistä ovat lihaksi tullut saatana. Ja perkele on saatanaa vahvempi, mutta Jeesus Kristus voittaa molemmat.
   Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://www.globalresearch.ca
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko
   [email protected]

   (5)(2)
 5. Tämä on kultti muiden joukossa. Kuten esim. Mormonismi, se perustuu johtajansa näkyihin. Tämä on täysin Raamatun vastaista. Juuri siksi Jumala antoi sanansa, että luotamme yksin siihen, sillä se on sama eilen tänään ja huomenna, emmekä laita luottoamme erehtyväisten ihmisten näkyihin. Swedenborg oli selvästi näkyjensä ja uniensa vietävissä. Hän teki selkaista, minkä Raamattu selvästi kieltää, hän kommunikoi kuolleiden kanssa. (3 Mooseksen kirja 19:31) Minulle on yhdentekevää minkälaista arvonantoa Swedenborg nautti muilta ihmisiltä, sillä minä en laita luottoani ihmisiin, kuten artikkelin kirjoittaja valitettavasti tekee. Luotan yksin Jeesukseen, eli Jumalaan. Raamattu yksiselitteisesti sanoo, että Pyhä Henki opettaa henkilökohtaisesti jokaista uskovaa, emmekä tällöin tarvitse kenenkään ihmisen opetusta. Näin Raamattu paljastaa Swedenborgin heti vääräksi opettajaksi. Raamattu on täysin selvä sanomassaan ihmisen pelastumisesta Jeesuksen ristillä toimittaman syntien anteeksiannon kautta. Se on niin yksinkertaista, että lapsikin sen ymmärtää. Siihen ei tarvitse lisätä kirjatolkulla jorinoita jostain mystisestä salatiedosta. Jumala ei koskaan lähettänyt maailmaan pelastuksen sanomaksi kuulutettavaksi 10-käskyn lakia, vaan evankeliumin! Siinä ei sanallakaan mainita käskyjen noudattamista, vaan kaikki kunnia ihmisen pelastuksesta menee yksin Jeesukselle! On ylpeää ja ylimielistä ajatella, että hyvien tekojen tekemisellä voit ansaita paikkasi taivaassa, kun kunnia on yksin Jeesuksen, Jumalan armon. Vaatii taas oikeaa nöyryyttä myöntää, että on syntinen eikä pysty itseään pelastamaan ja pyytää Jeesusta pelastajakseen. Swedenborgilta on Jeesuksen ristinkuoleman merkitys mennyt täysin ohi. Jumalan jo meille antama sana on riittävä ja Jeesus varoittikin siihen mitään lisäämästä.

  (11)(13)
  • Ottamatta kantaa Swedenborgilaisuuteen, niin onhan tuo luterilaisen kirkon uhrioppi eli sovitusoppi aivan sairas. Selkeä jäänne pakanariiteistä, joissa omat pahuudet ”hyvitetään” teurastamalla viaton luontokappale. Kyllä jokaisen kuuluu vastata teoistaan niin hyvässä kuin pahassa. Ei siinä ole mitään ylpeää ja ylimielistä vaan pelkästään oikeudenmukaisuudesta kysymys.
   Jos ajattelee ihan vaan satunakin: viaton lapsi syntyy vain kärsiäkseen ristinkuoleman. Huh!

   Historian Jeesus näytti miten eletään Jumalan tahdon mukaan eli siihen tulee meidän jokaisen pyrkimän. Parannuksen tekohan on mahdollista.

   (8)(2)
  • Benjamin Kivilohkare

   SWEDENBORG, HERRAN PALVELIJA
   Swedenborg ei perustanut mitään ”kulttia” tai seurakuntaa, hän vain kirjoitti ja julkaisi, Herran nimenomaisesta käskystä. Hän ei myöskään yrittänyt itse seurustella kuolleiden kanssa, vaan Herra antoi hänelle tehtäväksi kertoa maailmalle ihmisen kuolemanjälkeisistä tiloista, taivaasta ja helvetistä. Tällaista ei aiemmin ole kenellekään ihmiselle suotu. Se ylittää kaikki ihmeet. Suomeksi on ilmestynyt Swedenborgin teos ”Taivas ja helvetti”, missä näistä tiloista kerrotaan. Swedenborg kirjoitti viimeiseen teokseensa nimensä ja arvonsa: Emanuel Swedenborg, Herran Jeesuksen Kristuksen palvelija. Swedenborgin teokset ovat Herran Toinen Tuleminen, mitä kristityt yhä turhaan odottavat, sillä Herra on jo tullut. Mutta nykyajan kristityt luulevat, että Jeesus on puhdistanut heidät synneistä, eivätkä he tarvitse parannusta. Tällaista ei Raamattu opeta. Jeesus eli Jumala haluaa ihmiseltä vastavuoroisuutta. Sen tähden ihmisen teot ratkaisevat hänen taivaaseen pääsynsä. Tästä on Raamatussa satoja kohtia. Jeesus sanoo: ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt.” (Matt. 19: 17). Jeesus ei missään kohdin opeta, että ihminen pelastuisi ilman parannusta. Jos sellainen olisi mahdollista, niin olisihan Jeesus siitä maininnut. Elina Sova ja muut sokeat uskovaiset luulevat, etteivät Kymmenen Käskyä ole enää mitään vaan ainoastaan Jeesuksen armo ja Pyhä Henki ovat jotain. Mutta tässä he pahasti erehtyvät. Pyhä Henki vaikuttaa jokaisessa ihmisessä, niin hyvässä kuin pahassakin, sillä ilman sitä ei ihminen voi elää sekuntiakaan. Nykyajan kristityt luulevat, että Pyhä Henki johtaa vain heitä, mutta siinä he erehtyvät, niin kuin erehtyvät kaikessa, sillä heitä ei johda Pyhä vaan paha henki. Nykyajan kristittyjen sokea usko on Ilmestyskirjan lohikäärme, joka tappaa kaiken totuuden. Nykyajan kristittyjen usko tekee ihmisestä tyhmän paholaisen kuvan, mutta Swedenborgin kautta tullut Jumalallinen Ilmoitus tekee ihmisestä älykkään Jumalan kuvan. Kas siinä se, mikä erottaa todellisen kristityn ja saatanan palvojan, jollaisia lähes kaikki nykyajan kristityt tietämättään ovat.
   Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://www.globalresearch.ca
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko
   [email protected]

   (7)(3)
 6. Wau! Saitte aikaan aikamoisen väittelyn näissä kommentoinneissanne. Itse olen ev.lut. perheeseen syntynyt, kantasuomalainen ja kuten te; Benjamin aikoinanne, täysin ateistinen mitä tulee kaikkivoipaiseen jumalaan. Kun aloitin lukemaan, en voinut pysähtyä ennen kuin sivun alareuna tuli vastaan. Te; Elina sova, annoitte mielestäni järkevimmän kommentin alkuperäiseen artikkeliin. Ennenkuin ohitatte kirjoittamani jumalattoman miehen saivarteluna, haluan sanoa että olen ertyisesti 10 käskyn vannoutunut kannattaja. Ehkä ylennän itseäni, mutta tunnen hyvin vähän halua riidellä kanssanne jumalasta tai oikeasta tulkinnasta, enkä näe mitä hyvää tekään saatte sillä aikaan. En milloinkaan halventaisi uskojanne jumalaan tai edes useampiin. Tämä siksi että lopulta, en todellakaan tiedä olenko oikeassa. En ole tutustunut Swedenborgin tuotantoon, joten hyväksyn täysin mahdollisuuden olla väärässä seuraavaksi sanomassani.

  Helpoin tapa paljastaa kultti, on kuunnella suunnannäyttäjäksi esittäytyvän sanomaa. Jos henkilö x, julistautuu olevansa se jolle jumala puhuu suoraan, ja on valmis tulkitsemaan muille kuulemaansa, on kyseessä kultti. Yllättävää että sanoessasi opiskelleesi psykologiaa, sorrut silti moiseen kiihkoiluun, Benjamin. Panettelen hieman, ja siksi pahoittelen, mutta että vielä kommenteissa rienaat ja ylenkatsot ihmisten kykyä ajatella itsenäisesti, saa minut ihmettelemään mitä luulet saavuttavasi? Eikö mielestäsi ihminen voi elää hyvää elämää jo pelkästään toteuttamalla; tee muille kuin toivoisit itsellesi tehtävän? Onko kohdallasi kyse juuri siitä; janoat olla johdateltu? Entä mielipiteesi länsimaista; Onko tulkittava se siten että maailma olisi parempi ja mitävielä ilman länsimaita? Länsimaat erottivat valtion ja kirkon ensimmäisenä tunnetussa – tai ainakin huväksytyssä – historiassa. Englantilaiset protestantit pitkälti saivat aikaan orjuuden kieltämisen länsimaissa. En perusta protestanteista sen enempää kuin pedofiilin seuraajistakaan, mutta orjuuden kriminalisointi on eräs hienoimpia länsimaiden saavutuksia ja ansaitsee kunniaa jo sellaisenaan. Sen mitä jeesuksen opeista tiedän, on yhteneväinen tuon Elinan kirjoittaman kanssa. Hän nimenomaan varoitti kuuntelemasta itsensä linkiksi jumalan ja ihmisen välille kohottavien tulkintoja. Vaikken uskoa kanssanne jaakkaan, on se hyvä opetus myös ateistille.

  Kristinuskon kirjoitusasu, todistettu tai ei, on ”kevennetty” versio kabbalasta. Vertailemalla niitä se on ilmiselvää. Esimerkkinä vaikkapa aatami ja eeva. Vahemmassa lähteessä eeva on vasta aatamin kolmas puoliso. Ensimmäinen puoliso, lilith, kiroaa luojansa ja hylkää tämän, kun ei suostu uudelleenmuovattavaksi enemmän aatamin mieleisesksi. Hänestä tulee ( alkup. Lilitu ) ensimmäinen succubus. Kabbala on muovattu vielä vanhemmista lähteistä, aina polyteistisille ajoille saakka. Sumerialaisilla oli uskonnossaan juurikin elämän puu, kaiken keskiössä. Muita yhtäläisyyksiä ovat lilitu, vedenpaisumus, ”jumalolennon” maanpäälle lankeaminen, paratiisi ja sieltä karkoitus tai pakeneminen, tiedon puu, jne, jne…. On esitetty arveluita vieläkin vanhemmista lähteistä, mutta sumeerien lähteet ovat vahimmat tunnetut kirjalliset.

  Helvetti käsitteenä on taas suora lainaus viikinkien uskomuksista. Siinä missä vanha juutalaisuus käsitti kuoleman vain loppuna, oli heillä myös tapana kuin tokaisuna sanoa ”hulttioista ja häiriköistä”, että ne joutaisivat gehenna: an. Gehenna oli jerusalemin läheisyydessä sijainnut rotko, jossa paloi jatkuva tuli, ja jossa asukkaat tapasivat polttaa jätteensä.

  Kristinusko omaksui helvetin, siinä missä joulun juhlinnankin viikingeiltä, koska ilman uskontojen samankaltaistamista, oli sitä vanhempi kristinusko liian vieras, eikä täten saanut jalansijaa pohjolassa.

  Jos esa ja pasi uskovat samaan jumalaan, mutta tulktsevat sen eri tavalla, voittaako toinen heistä jotain itsensä tai jumalansa silmissä saamalla toisen myötälemään tulkintaansa ja hylkäämään omansa? Ainakin vallanhimoiset voittavat tässä yhtälössä itselleen kuuliaisen seuraajan. Ehkä palkinto ei olekaan uskonsa levittäminen, vaan kaikki muu mitä sen varjolla voi vaatia.

  Minä uskon että henkilökohtainen usko on hyvä voimavara, ja työkalu itselle. Papit ja muut käännyttäjät näen vain poliitikkojen vanhempina versioina. Järjestäytyneet uskonnot ovat pitkälti vain hallintamuoto tai tapa. Tämä ei tarkoita etteikö uskonnoissa, papeissa tai poliitikoissa voisi joukossa olla paljonkin hyvää yrittäviä ja haluavia ihmisiä. Sokeaa uskoa pidän vaarallisena typeryytenä. Varsinkin jos sokea uskossaan on vielä jonkin messiaanisen hahmon johdattelemana. Usko on parhaimmillaan kun se yhdistyy loogiseen ajatteluun. Omilla aivoilla. Itse uskon, varhaisten gnostikkojen tavoin, että ihmiskunta pelastuu vasta kun se ymmärtää aidosti puhaltaa yhteen hiileen. Tuonpuoleiseen paratiisiin uskominen on oivallinen tapa saada ihmiset olemaan passiivisia, kun heitä ajetaan teuraiksi, hieman kuin nykypäivän länsimaissa. Toisaalta looginen puoli minussa ei näe ihmiskunnan piankaan aloittavan paremman maailman rakentamista yhdessä. Lähtökohtaisesti se tarvitsisi ennenkaikkea keskustelua ilman turhaa riitelyä.

  Ps. Gnostikot, usein, pitävät Jeesusta varhaisena filosofina. Jumala on heille enemmänkin valaistuneen ihmisen arkkityyppi, ihannekuva, mutta ei kaikkivoipa.

  (3)(7)
  • Orjuusko poissa


   orjuuden kriminalisointi on eräs hienoimpia länsimaiden saavutuksia ja ansaitsee kunniaa jo sellaisenaan

   Tai ehkä nykyisenlainen globaali velkarahajärjestelmä medioineen, sensuurikoneistoineen ja ostettuine poliitikkoineen olisi ollut antiikin aikana korkeintaan orjanomistajien märkä päiväuni. Ehkä orjuuden harjoittaminen on kehittynyt valtavin harppauksin.

   “The best slave is the one who thinks he is free.”

   (10)(0)
   • Osuit naulan kantaan

    ”“The best slave is the one who thinks he is free.””
    Hieno kommentti. Todellakin uskotaan siihen että oltaisiin vapaita ja kehutaan länsimaista demokratiaa.
    Mitään todellista demokratiaa ei kuitenkaan ole.
    Sitten ollaan turpa rullalla Venäjään ja Kiinaan päin joissa muka demokratiaa ei ole vaikka siellä kuitenkin maiden johto kuuntelee enemmän kansaa kuin täällä jossa se kumartaa vain rahaa.

    (7)(0)
   • Valheet kiinnostavat monia

    Lännessä orjuuden kehittäminen on todella kehittynyt valtavin askelin. Paras orja on se joka maksaa eliitin viulut eikä tiedä tai tunnusta olevansa orja. Ja väittää tai uskoo että
    Kiina ja Venäjä todella olisivat valmiit siihen mitä pakanallinen nwo-mafia (DeepState) ajaa takaa, … että nuo maatkin olisivat valmiit tappamaan omasta kansastaan enemmistön samaan aikaan kun ne edistävät omaa kansallismielistä politiikkaa ja maansa suvereenisuutta ja valmiutta pitää puolensa niitä vastaan käynnistetyssä propagandassa ja uhkailussa.
    Niin kauan kuin valheet kiinnostavat ihmisiä niitä syötetään.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224810

    Viittaan artikkeliin täällä https://www.magneettimedia.com/miksi-kongressi-on-kiero-hullu-tai-molempia/#comments
    ja sen kommenttiin Korona- vai Kiinadystopia?
    12.1.2021 at 18.29

    (3)(0)
  • Benjamin Kivilohkare

   TÄRKEINTÄ USKONNOSSA
   Usein unohdetaan se, mikä on tärkeintä uskonnossa. Nimittäin uskontojen tavoite on johtaa ihmistä fyysisen kuoleman jälkeiseen elämään eli taivaaseen, koska elämän tarkoitus on enkelitaivas ihmisrodusta. Ilman uskontoa ihminen päätyy fyysisen kuoleman jälkeen helvettiin, jossa sielläkin toki voi elää, mutta surkeaa elämää. Kun uskonto vääristyy ja ei enää johda ihmistä taivaaseen, niin Herra luo uuden uskonnon. Siten Herra loi kristinuskon juutalaisuuden käännyttyä pois taivaasta. Ja kun kristinusko oli vääristynyt, Herra loi uuden kristinuskon Emanuel Swedenborgin kirjoitusten kautta. Kuten juutalaiset hylkäsivät kristinuskon, niin myös kristityt hylkäsivät uuden kristinuskon. Vähitellen kristinusko kuitenkin laajeni maailmanuskonnoksi, samoin uusi kristinusko vähitellen laajenee. Erona vanhaan kristinuskoon uudella kristinuskolla on se, että sille on paljastettu kaikki taivaan ja helvetin salaisuudet sekä Raamattuun sisältyvä henkinen merkitys. Raamattua tulkitaan helposti väärin pelkän kirjaimellisen merkityksen mukaan, sillä vasta henkinen merkitys antaa useissa kohdin oikean selityksen. Nykyajan kristinusko on täydellisesti tuhoutunut (”hävityksen kauhistus”), eikä sillä ole yhteyttä Jumalaan ja taivaaseen, vaan yhteys saatanallisiin helvetteihin. Juutalaisella Talmud-uskonnolla on puolestaan yhteys perkeleellisiin helvetteihin. Perkele voittaa aina saatanan, mikä näkyy nykymaailmassa juutalaisten voittokulkuna. Perkele tarkoittaa alinta helvettiä ja saatana ylempää helvettiä. Swedenborg kirjoitti pääteokseensa motoksi lauseen: ”Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin kaikki tämä teille annetaan.” (Matt. 6: 33). Jumalan valtakunta on taivas ja vanhurskaus on oikeamielisyys. Nykyajan ihmiset etsivät onnea maan päällä, mutta todellinen onni odottaa vasta fyysisen kuoleman jälkeen taivaassa. Tämä on ihmisen peruskysymys. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://www.globalresearch.ca
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko
   [email protected]

   (6)(2)
 7. Tuhoisalla tiellä

  Tänä vuonna voimakkaat toimenpiteet hajottivat perheet, ryhmät ja yhteisöt. Ihmiset pelkistettiin joukoksi yksilöitä, joita kannustettiin pysymään erillään, pysymään kotona ja kuluttamaan joukkotiedotusvälineitä näytöillä.
  Samalla ellei pahemmalla linjalla jatketaan täällä lännessä. Itä ei ole samalla tavalla mukana kulkemassa tätä tuhoisaa tietä.

  Eliitti otti sortavia toimenpiteitä ja joukkotiedotusvälineiden propagandaa käyttäen valtavia askeleita näiden tavoitteiden saavuttamiseksi:
  Köyhdytä väestöä lisäämällä suuryritysten valtaa
  Tuhoa mielenterveys mainostamalla pillereitä nopeasti
  Käännä kansalaiset toisiaan vastaan, muuttamalla heidät natsi-aikakauden tyyppisiksi informaattoreiksi
  Hajota perheet ja yhteisöt
  Luo sekaannusta elämän rakennuspalikoista, kuten sukupuolesta
  Normalisoi kauhistuttavat käytännöt, kuten pedofilia ja traumapohjainen mielenhallinta
  Tuhoa kaikki uskomusjärjestelmät (paitsi satanismi)
  Pakota massat luottamaan voimakkaasti sensuroituun ja valvottuun tekniikkaan tiedon, viihteen ja viestinnän alalla
  Käytä rotua, sukupuolta ja poliittisia yhteyksiä ajaaksesi kiilaa väestöissä manipuloimalla sitä
  Demoralisoi väestö korvaamalla todelliset onnellisuuden ja tyydytyksen lähteet synteettisillä korvikkeilla
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=223713

  (2)(0)
 8. Yksi muita pätevämpi

  Kuka on Jumalan valtakunnan kuningas?
  Jehovan todistajien näkemys: Jeesus Kristus – pätevin hallitsija

  Jumala ohjasi useita raamatunkirjoittajia merkitsemään muistiin yksityiskohtia, joiden avulla Jumalan valtakunnan tuleva kuningas voitaisiin tunnistaa.
  –Jumalan valitsema. ”Minä olen asettanut kuninkaani – – Annan kansat perinnöksesi ja maan ääret omaisuudeksesi.” (Psalmit 2:6, 8.)
  –Kuningas Daavidin perillinen. ”Meille on syntynyt lapsi, meille on annettu poika – –. Hänen valtansa kasvulla ja rauhalla ei ole loppua Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnassaan. Se tulee olemaan lujalla perustalla.” (Jesaja 9:6, 7.)
  –Syntyisi Betlehemissä. ”Betlehem-Efrata, – – sinusta tulee minulle hallitsija – – Hänen suuruutensa ulottuu maan ääriin asti.” (Miika 5:2, 4.)
  –Torjuttaisiin ja teloitettaisiin. ”Häntä halveksittiin, ja me pidimme häntä merkityksettömänä. – – hänet lävistettiin rikkomustemme takia, hänet muserrettiin syntiemme tähden.” (Jesaja 53:3, 5.)
  –Herätettäisiin kuolleista ja saisi korkean aseman.

  Koko ihmishistorian aikana on elänyt vain yksi henkilö, joka sopii edellä mainittuihin tuntomerkkeihin: Jeesus Kristus.
  Jeesuksesta ei tullut hallitsijaa vielä silloin, kun hän oli maan päällä. Sen sijaan hän tulee hallitsemaan ihmiskuntaa taivaasta käsin Jumalan valtakunnan kuninkaana.
  https://www.jw.org/fi/kirjasto/lehdet/vartiotorni-nro-2-2020-touko-kesa/kuka-on-jumalan-valtakunnan-kuningas/

  Ymmärsin tuon niin että Jeesus kelpuutetaan johtajaksi nimenomaan hänen tekojensa ja ihmisistä välittämisen takia. Ei sen takia että hän olisi sovittanut meidän syntejä kuten kirkko ja teologit opettavat.

  (0)(0)
 9. Agape Pitzén

  Kirjoitushan on kuin korinttolaiskirjeen selitys.

  Onko sitten niin, että mitä lähemmäs nykyhetkeä tullaan vuodesta 1757, sitä korruptoituneempi on Raamatun käännös.

  (0)(0)
 10. Tähystäjä

  Pyytäisin ystävällisesti Benjamin Kivilohkaretta antamaan seuraaviin kolmeen raamatunpaikkaan sekä henkisen eli spirituaalisen että taivaallisen eli coelestiaalisen selityksen. Kiitos!
  1Ms 41:38-44
  Mt 22:10-14
  Lk 15:11-32

  (0)(0)
  • Benjamin Kivilohkare

   SPIRITUAALISET JA COELESTIAALISET MERKITYKSET
   Näiden merkitysten tarkka kertominen täyttäisi kymmeniä sivuja, joten annan vain yleisen spirituaalisen merkityksen. Kaikessa Jumalan Sanassa on spirituaalinen ja taivaallinen merkitys, mutta kaikkia kohtia Swedenborg ei selitä, ainoastaan ensimmäisen ja toisen Mooseksen kirjan ja Ilmestyskirjan täydelliset spirituaaliset merkitykset hän selvittää. Coeslestiaalinen merkitys tajutaan vain tahdon avulla, joten sitä on vaikea selittää. 1 Moos. 41: 38-44. Tämä tarkoittaa sitä, että spirituaalisen kirkon (Joosef) tulee hallita luonnollista ihmistä (Egypti), Matt. 22: 10-14. Tämä tarkoittaa, että vain ne, joilla on spirituaalisia totuuksia (häävaatteet) pääsevät taivaaseen (häihin).
   Luuk. 15: 11-32. Tässä tarkoitetaan parannuksen (enkä enää ansaitse) jälkeen tapahtuvaa uudestisyntymistä (sinun veljesi oli kuollut ja virkosi eloon). Ainoastaan kun ihminen tekee parannuksen, hän pääsee taivaaseen (pitäkäämme iloa). Tarkat merkitykset löytyvät Swedenborgin teoksista, mutta se teettäisi minulle viikon työn, joten tyytynet näihin lyhyihin selostuksiin, joissa olennainen tulee esille. Swedenborgin teologiset teokset englanniksi:
   https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/ Ja Uuden Kirkon opista suomeksi:
   http://novahierosolyma.fi/HERRAN-TOINEN-TULEMINEN.php
   Terveisin Benjamin Kivilohkare

   (2)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*