"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Kananugettien oudot raaka-aineet

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,20
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Natural News-sivusto on kiinnittänyt huomiota McDonald´s hampurilaisketjun kananuggettien erikoisiin raaka-aineisiin.

McDonald´s -ketjun kotisivuilta poimittujen tietojen mukaan kananuggeteissa on monosodiumglutamaatin (MSG) kaltaista hiivauutetta sekä ainesosia nimeltä sodium phosphates ja sodium aluminum phosphate. Sodium phosphatea käytetään ainesosana esimerkiksi kosteuspyyhkeissä ja -voiteissa.

Llisäksi kananuggetit sisältävät hydrogenoitua soijaöljyä sekä TBHQ:ta, sitruunahappoa ja vaahtoamisen estäjänä Dimethylpolysiloxane-nimistä ainetta. Dimethylpolysiloxane eli PDMS on silikonityyppi, jota käytetään silikonipohjaisissa liukasteissa, kiillotteissa, kosmetiikassa, hiustenhoitotuotteissa, kosteuden estäjänä sekä täytteenä rinta-implanteissa. Rinta-implanteissa PDMS:n käyttö on vähentynyt turvallisuusriskien takia.

TBHQ eli tertiaarinen butyylihydrokinoni on petrokemian teollisuuden tuottama synteettinen fenolinen antioksidantti, jota käytetään elintarvikelisäaineena mm. Australiassa, USA:ssa ja Kiinassa sekä kasvi- että eläinperäisissä rasvoissa. EFSA arvioi aineen turvalliseksi vuonna 2004. Pääasiassa TBHQ:ta käytetään stabiloijana hajuvesissä, vernissoissa ja muissa vastaavissa tuotteissa.

Laboratoriokokeet ovat yhdistäneet TBHQ:n vatsasyöpään.

Lähde:

http://www.naturalnews.com/032820_Chicken_McNuggets_ingredients.html

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*