"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Juutalaisnuoret töhrivät synagogan verisillä hakaristeillä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,43
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Kaksi juutalaista nuorta pidätettiin hiljattain Ra’annanan kaupungissa Israelissa. He ovat myöntäneet vandalisoineensa paikallista synagogaa muun muassa hakaristeillä ja omalla verellään.

Juutalaiset repivät uskonnollisia kääröjä, sotkivat ne verellään ja kiinnittivät ne synagogan seiniin. The Times of Israelin haastattelemat poliisit kertoivat suhtautuvansa tapaukseen hyvin vakavasti – esiintyihän veritöherryksissä kansallissosialistisen Saksan symboli.

Vandaalit itse kertoivat motiivinsa olleen tylsyys. Juutalaiset eri puolilla maailmaa syyllistyvät vuosittain lukuisiin ”viharikoksiin” omaa yhteisöään vastaan. Tästä huolimatta valtamedia syyttää aina ensimmäisenä ”uusnatseja”, jos synagogasta särkyy ikkuna tai paikallisen pankkiirin autoon on ilmestynyt hakaristigraffiti.

2014 Jewish Telegraphic Agency uutisoi newyorkilaisesta juutalaisessa ješiva-koulussa opiskelleesta nuoresta, joka oli väärentänyt ”antisemitistisen viharikoksen”. Juutalainen oli toistuvasti maalannut juutalaisvastaisia iskulauseita paikallisen rautatieaseman seiniin. Yhdesti juutalainen oli uskaltautunut taiteilemaan myös hakaristin seinään. Samana vuonna Jewish Journal kirjoitti losangelesilaisesta 49-vuotiaasta juutalaisesta, joka tuomittiin oikeudessa muun muassa graffitista, jossa luki: ”Adolf oli oikeassa. Tappakaa juutalaiset!”

adolfwasright

Artikkelissamme ”Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus, osa 3” kerroimme vastaavasta tapauksesta Brooklynissä 2012. Lukuisia juutalaisten autoja sytytettiin tuolloin palamaan ja seinille ilmestyi juutalaisvastaisia graffiteja. Poliisi epäili teoista heti ”uusnatseja”, ja sionistiset lobbausryhmät järjestivät suuria marsseja, joissa he syyttivät ei-juutalaisia ”uudesta kristalliyöstä”. Jopa New Yorkin juutalainen pormestari Michael Bloomberg alkoi syyttää kansalaisia ”antisemitismistä”. Kuten kaikki juutalaisuutta kriittisesti tutkineet jo ennalta kuitenkin arvasivat, paljastui koko rikosaalto lopulta vakuutusrahoja himoinneiden juutalaisten tekosiksi.

Tänä talvena poliisi otti Ranskassa kiinni 73-vuotiaan miehen, joka oli töhrinyt ihmisten autoja maalaamalla niihin sanan ”juutalainen”. Kiinniotettu ja hänen vaimonsa olivat itse tehneet aiemmin poliisille rikosilmoituksia kohtaamastaan ”antisemitismistä”. ”Antisemitististen” viestien kirjoittaja olikin siis itse juutalainen, joka uskoi voivansa edistää omia poliittisia päämääriään syyttämällä ranskalaisia juutalaisvastaisuudesta.

Uutisiin päätyvät tapaukset ovat tietysti vain jäävuoren huippu. Kukaan ei tiedä, kuinka usein julkisesti isänmaallisuudestaan puhuvia valkoisia on syytetty poliittisin perustein ”viharikoksista”, jotka ovat todellisuudessa olleetkin juutalaisten tekemiä.

 

Lue myös: Ranskalaismiehelle ehdoton vankeustuomio holokaustin tutkimisesta

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*