"Emme ole kuten amerikkalaiset – emme tule koskaan jättämään ystäviämme."

Qassem Suleimani

Juutalaisen lobbausjärjestön video: kaikki puolueet otettava haltuun!

9 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (9 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Äärisionistinen lobbausjärjestö AIPAC twiittasi maanantaina mainosvideonsa, jonka mukaan sionistien tavoitteena on ostaa kaikki valtapuolueet puolelleen.

Videon otsikko on ”The Value of Bipartisanship” eli vapaasti suomennettuna ”Puoluerajat ylittävän toiminnan tärkeys”. Videon idea on yksinkertainen: sionismin on yhdistettävä kaikkia puolueita poliittisiin ideologioihin katsomatta.

Amerikkalaiseen ympäristöön sijoittuvan filmin alussa muistutetaan, että demokraatit ja republikaanit riitelevät jatkuvasti monista poliittisista ilmiöistä. Tämän vuoksi lobbaajien on varmistettava, etteivät sionistit ole liian riippuvaisia kummastakaan valtapuolueesta. Israelin on oltava muun politiikan yläpuolella.

”Amerikan tuki Israelille ylittää puoluerajat,” AIPAC iloitsee videolla. Lobbausjärjestön mukaan Israelin tulevaisuuden vuoksi sionistisen paineen on vastaisuudessakin kohdistuttava molempiin puolueisiin.

AIPAC on koko Yhdysvaltojen kongressitalon voimakkain lobbausjärjestö. Sen toiminta perustuu ”keppi ja porkkana” –periaatteeseen: uskollisia poliitikkoja lahjotaan ja Israel-kriittisiä uhkaillaan.

Monet suhtautuvat sionismikritiikkiin skeptisesti siksi, että sionismikriitikot syyttävät milloin oikeistoa ja milloin vasemmistoa Israelin sylikoiriksi. Maallikon mielestä tämä on epäloogista. AIPAC:n tuore video kuitenkin osoittaa, että juuri tämä on ollut vuosikymmenten ajan sionistien strateginen tavoite.

Yhdysvaltojen presidentinvaalien yhteydessä olemme osoittaneet, että sionistit rahoittavat aktiivisesti molempia osapuolia (1, 2). Poliittiset rajat ylittävän juutalaisen toiminnan historiasta kirjoitetaan tarkemmin artikkelissa ”Juutalaiset, pankit, koronkiskonta”.

Artikkeli osoittaa, että juutalaiset pankit ovat ainakin 1700-luvulta lähtien rahoittaneet esimerkiksi sotien molempia osapuolia. 1900-luvun alussa Wall Street –pankkiirit tukivat puolestaan Venäjän kommunistivallankumousta, mikä sekin voi olla maallikon silmissä epäloogista.

 

Lue myös: Yhdysvallat: juutalainen vasemmistolobby voimistuu oikeiston kustannuksella

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

3 Kommentit

 1. Epäileväinen

  Sinänsä selkeä visio. Mutta mistä tietää ettei tämä ole ”folihatujen” tekemä video van alkuperäisjärjestön?

  (1)(5)
  • ”Mutta mistä tietää ettei tämä ole ”folihatujen” tekemä video van alkuperäisjärjestön?”

   Koska videoon linkitetään näkyvästi alkuperäisjärjestön sivuilla: http://www.aipac.org/about/how-we-work

   (10)(0)
  • Mitäköhän sinäkin vielä epäilet?

   Uskot tietenkin JFK.n taikaluotiin ja kuussakäyntiin 60-luvun tekniikalla.

   Vai oliko se sittenkin mielestäsi osama joka oli syyllinen WTC.n räjäytykseen?

   (10)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*