"Esi-isiemme vuotaneen veren nimessä, kuolema kotiemme, omaistemme ja isänmaamme hävittäjille ja raiskaajille, kuolema Kalevan heimon pirstojalle, Suomen kansan saastuttajalle."

Elias Simojoki

Juutalainen kuristaa Ziad Abu Eidia.

Juutalainen ”poliisi” hakkasi palestiinalaisministerin kuoliaaksi

5 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Palestiinalaishallinnon ministeri Ziad Abu Eid joutui raa’an juutalaishyökkäyksen kohteeksi, kun hän osoitti mieltään sionistien laitonta siirtokuntahanketta vastaan. Ministeri kuoli saamiinsa vammoihin.

Hyökkäys tapahtui Länsirannan pohjoisosassa keskiviikkona. Mielenosoitus laittomia siirtokuntia vastaan järjestettiin kansainvälisenä ihmisoikeuspäivänä. Protesti oli osa Israelissa Adei Ad –vartioasemaa vastaan nostetun oikeusjutun synnyttämää julkista keskustelua. Aktivistien mukaan vartioasemasta on tullut sionistihallinnon tukeman laillistetun palestiinalaisvastaisen väkivallan keskus.

kyynelkaasuaadei-ad-2ministeri paareillaziad2

Silminnäkijöiden mukaan juutalainen rajapoliisi hyökkäsi Ziad Abu Eidin kimppuun ja alkoi lyödä tätä, minkä jälkeen tämä lyyhistyi maahan. Juutalaiset käyttivät mielenosoittajiin myös kyynelkaasua ja tainnutuskranaatteja. Kuollut ministeri oli jo iäkäs mies ja hänellä oli ollut paljon ongelmia terveytensä kanssa. Tämä ei estänyt nuoria juutalaisia ”poliiseja” kuristamasta ja hakkaamasta häntä. Palestiinan vapaustaistelun symboliksikin kutsuttu Ziad Abu Eidin kuoli saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Palestiinalaishallinnon presidentti Mahmud Abbas kutsui ministerin murhaa barbaariseksi. Hänen mukaansa juutalaisvaltio on vastuussa rikoksesta.

Kuten olemme kirjoittaneet, Israel käyttää siirtokuntia hyväkseen palestiinalaisten ihmisoikeuksien polkemiseksi sekä palestiinalaisten tekemän työn tuottojen riistämiseksi. Esimerkiksi Yhdysvallat on tuominnut siirtokuntahankkeen, mutta juutalaisen lobbauksen vuoksi länsimaat eivät ole tehneet mitään konkreettista palestiinalaisten ihmisoikeuksien turvaamiseksi.

 

Lue myös:

Painajainen Gazassa jatkuu – juutalaiset mässäilevät teurastusuutisilla ja vaativat lisää
Israel aloittaa uusia hankkeita palestiinalaisten sortamiseksi
Juutalaissotilaat ryöstelivät ja ulostivat pakolaisten asuntoihin

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

2 Kommentit

  1. Juha Reijonen

    En enään osaa sanoa mitään, ketään ei välitä, kohta tullaan maksamaan kovaa hintaa, tästä ”jumalan valitun kansan” terrorista.

    (0)(0)
    • Kyllä ihmisiä vielä löytyy jotka välittävät. Ja jos sionistit vievät suunnitelmaansa tietyn rajan yli, niin he kärsivät siitä myös itse, piste.

      (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*