"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Israelin tukema Isis-terroristijärjestö: ”Teloitamme kaikki, jotka käyttävät Palestiina-lippua”

3 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (3 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Israelin tukema ääri-islamistinen terroristijärjestö Isis on alkanut tukea sionismia uudella tavalla: terroristit murhaavat kaikki, jotka käyttävät julkisesti Palestiina-lippua. Aiheesta uutisoi The Times of Indian alainen IndiaTimes.com.

IndiaTimesin mukaan Isis teloitti hiljattain neljä palestiinalaista, jotka asuivat ääri-islamistien hallitsemalla alueella sijaitsevassa al-Yarmouk-pakolaisleirissä Syyriassa.

Teloituksen yhteydessä Isis ilmoitti, että vastaisuudessa järjestö murhaa kaikki, jotka ”syyllistyvät” Palestiinan lipun esilläpitoon. Sionistien kannalta tilanne on kiusallinen, sillä Israel on jo kauan pyrkinyt vilpillisesti leimaamaan arabinationalistit ”ääri-islamisteiksi”.

Isis on jo vuosien ajan polttanut palestiinalaislippuja ja tuhonnut palestiinalaisten nationalistien symboleja valtaamillaan alueilla. Tuore murhakäsky nosti Palestiina-vastaisen sodan kuitenkin uudelle tasolle.

Israel on käyttänyt Isisin ja al-Qaidan kaltaisia ääri-islamistisia terroristijärjestöjä jo kauan aseenaan arabinationalisteja vastaan. Syyriassa Israel käy Isisin rinnalla taistelua esimerkiksi Bashar al-Assadin hallintoa sekä antisionistista Hizbollah-järjestöä vastaan.

Muun muassa entinen Mossad-johtaja Efraim Halevy on vahvistanut, että Israel tukee ääri-islamisteja Syyriassa. Juutalaiset ovat hoitaneet esimerkiksi haavoittuneita al-Qaida-terroristeja.

Kuten olemme uutisoineet, al-Monitor-lehden mukaan Israel kaavailee nyt jopa sionistien ja ääri-islamistien yhteisiä aseistettuja joukkoja terroristien valtaamalle alueelle eteläisessä Syyriassa. Kehtaako joku vielä väittää, että Israel taistelee muslimiterrorismia vastaan?

 

Lue myös:

Israel raivoissaan Isisin tappioista Syyriassa – sionistit pommittivat Damaskosta!
Suomen valtamedia: Syyrialla ei oikeutta torjua jihadistien vallankaappausta
Juutalainen ajatushautomo: ISIS:n tuhoaminen olisi suuri virhe
YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*