"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Israelilaisnaiset tappavat palestiinalaisia toimistosta käsin

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 3,67
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

2008 IDF eli Palestiinaa miehittävän Israelin asevoimat kehitti uuden aseen. Gazan rajalla olevaan vartiotorniin asennettiin kauko-ohjattava konekivääri. Tämä merkitsi uuden aikakauden alkua: palestiinalaisten tappamisesta tuli siistiä sisätyötä.

Kauko-ohjattavien aseiden käyttö on annettu naispuolisten IDF-sotilaiden vastuuksi. Sotilaat seuraavat rajan tapahtumia videoruudulta ja tappavat alueella ”asiattomasti” liikkuvat palestiinalaiset. Tekniikka muistuttaa paljon Yhdysvaltojen suosimia miehittämättömiä taistelulennokkeja, jotka kylvävät tuhoa Lähi-idässä ja Aasiassa.

Israel on jopa markkinoinut tekniikkaansa monille afrikkalaisille verisistä ihmisoikeusrikkomuksista tunnetuille valtioille, kuten Ruandalle ja Ugandalle. Mainoksena Israel on käyttänyt aitoa videomateriaalia palestiinalaisen surmaamisesta.

rada1

Onneksi myös sionismia vastustavien vapaustaistelijoiden teknologia kehittyy jatkuvasti. 2012 Hizbollahin johtaja Sayyed Hassan Nasrallah kertoi julkisesti miehittämättömästä libanonilaisesta lennokista, joka pääsi menestyksekkäästi Israelin ilmatilaan suorittamaan tiedustelulentoa. Laite päihitti leikiten Israelin puolustusvoimien valvontalaitteet ja aiheutti sionisteissa huolta ympäri maailmaa. Israelin vastainen rintama ei koskaan ole ollut yhtä vahva ja teknisesti kehittynyt.

Global Research
Al-Manar

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

2 Kommentit

 1. Sairas, sairaampi Kakkapökälevaltio (tuon laittoman ”valtion” uusi nimi!)

  Vanha vihtahousukin varmaan pelästyy tätä pahuutta!

  (0)(0)
 2. Juutalainen taistelee koko elämänsä hyvän ja pahan välillä, valiten aina hyvän. Tämä on talmudissa ja New York Timesissä ja silloin se on totta.

  Vain me goyimit olemme syntyjään pahoja ja siksi on oikein, että me alistumme tämän Oikean Ihmisen edessä.

  Alistukaamme! Hallelujaa!

  (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*