"Esi-isiemme vuotaneen veren nimessä, kuolema kotiemme, omaistemme ja isänmaamme hävittäjille ja raiskaajille, kuolema Kalevan heimon pirstojalle, Suomen kansan saastuttajalle."

Elias Simojoki

Islanti jatkaa yksityisten pankkien rahanluontioikeuden vastustamista

7 ääntä, keskiarvo: 4,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,86 / 5 tähteä 5 (7 ääntä, keskiarvo: 4,86)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Islannissa on meneillään rahauudistuskonferenssi, johon osallistuu muun muassa maan keskuspankin johtaja, pääministerin edustaja sekä Financial Timesin Martin Wolf.

Islannissa on tuhoisan pankkikriisin jälkeen alettu vaatia rahanluontioikeuden siirtämistä yksityisiltä pankeilta valtiolle, jotta uusien velkakuplien synty voitaisiin estää.

Yksi radikaalin rahauudistuksen kannattajista oli maan entinen pääministeri Sigmundur Davíð Gunnlaugsson, joka syrjäytettiin suursijoittaja George Sorosin järjestämän ”Panaman paperit” –mediasirkuksen myötä.

Gunnlaugssonin eron jälkeen keskustelu Islannin pankkiuudistuksesta hiljenikin puoleksi vuodeksi. Nyt aihe on kuitenkin monien iloksi noussut jälleen pinnalle uuden raportin myötä.

Islannin pääministerin toimisto tilasi kansainväliseltä KPMG-tilintarkastusyhtiöltä selvityksen rahauudistuksen mahdollisuudesta. Tavoitteena on siirtää rahanvalta yksityiseltä sektorilta takaisin yhteiskunnalle.

KPMG-raportin julkistuskonferenssi on meneillään juuri nyt ja sitä voi seurata suorana Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=9sZgunkF8iQ

Miksi pankkijärjestelmää ei ole korjattu kriisien jälkeenkään?

Konferenssissa ei tulla ottamaan suoraan kantaa siihen, tulisiko Islannin pankkiuudistus toteuttaa. Tilaisuuden aikana asiantuntijat kuitenkin valottavat nykyisen pankkijärjestelmän ongelmia ja kertovat, kuinka rahanluontioikeuden kansallistaminen on käytännössä mahdollista.

Ensimmäisenä puhujana toiminut Islannin pääministerin taloudellinen neuvonantaja muistutti, että ihmiskunta on lähihistoriassa kokenut satoja pankkikriisejä. Pelkästään Islanti on viimeisen 50 vuoden aikana kärsinyt vastuuttomien yksityisten pankkien luomasta inflaation, devalvaation, velkakuplien ja pankkiromahdusten kierteestä.

Yksikään valtio ei ole kuitenkaan uskaltanut korjata tilannetta, koska yksityinen finanssisektori nauttii mittaamattomasta poliittisesta vallasta.

Magneettimedia on kirjoittanut laajemmin Islannin pankkiuudistusprojektista artikkelissa ”Haastaako Islanti yksityisten pankkien ylivallan?”.

 

Lue myös:

Islanti: rikosilmoituksia rahaa väärentävistä yksityisistä pankeista
Rahan ja koronkiskonnan tyrannia

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

4 Kommentit

 1. False Flag Mossad

  Mossad taitaa seuraavaksi iskeä Islantiin?

  (18)(0)
  • Veit sanat suustani. Ajattelin välittämästi samaa kun luin otsikon. Mossad on jo siellä.

   (5)(0)
 2. deaktivoitu

  Niinpä! tai uusi ”tietovuoto” keinoja löytyy kiristää takaisin ”riviin”!!

  (7)(0)
  • Näin saat Isiksen iskemään maassasi:
   -tunnusta Palestiina
   -suunnittele irtautumista yksityisestä keskuspankkijärjestelmästä

   (8)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*