"Emme ole kuten amerikkalaiset – emme tule koskaan jättämään ystäviämme."

Qassem Suleimani

Hizbollah aloittanut lennokki-iskut terroristeja vastaan

5 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 4,20)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Libanonilainen vastarintaliike Hizbollah on aloittanut miehittämättömien lennokkien käytön hyökkäysoperaatioissaan. Aiemmin Hizbollah on käyttänyt lennokkeja vain tiedustelutehtäviin.

Hizbollahin lennokit iskivät ääri-islamistisen Al-Nusran rintaman päämajaan Arsalin kaupungin lähistöllä Libanonissa. Hizbollah on käynyt Syyriassa veristä sotaa Assadin hallitusta vastustavia ja länsimaiden tukemia terroristijärjestöjä vastaan. Taistelut ovat levinneet myös Hizbollahin kotimaahan Libanoniin. Arsal sijaitsee valtioiden rajalla ja se on ollut Assadia vastustavien terroristien vahvaa tukialuetta.

Lennokki-iskussa kuoli ainakin 23 terroristeja, minkä lisäksi kymmeniä haavoittui. Yksi kuolleista oli tunnettu libanonilaisterroristi Abu Laith al-Shami. Samassa operaatiossa Hizbollahin maajoukot pidättivät lukuisia terrorismista epäiltyjä.

Hyökkäyksen kimmokkeena toimi Al-Nusran rintaman lauantainen itsemurhapommi-isku Hizbollahin tarkastusasemalle koilis-Libanonissa.

Electronic Resistance

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*