"Sionistit käyttävät 'holokaustia' hyväkseen palestiinalaisten ihmisoikeuksia vastaan ja Israelin rikosten peittelemiseksi."

David Duke

Hitlerin Taisteluni-kirja myynnissä Kadulle.com-verkkokaupassa!

5 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Kansallismielinen Kadulle.com-verkkokauppa on ottanut kansallissosialistisen klassikkoteoksen jälleen valikoimaansa. Kirja on jo toinen painos, sillä ensimmäinen erä myytiin loppuun.

Voit ostaa kirjan TÄÄLTÄ.

Kansallinen Vastarinta kirjoittaa:

Uuden painoksen taittoa on parannettu edelliseen nähden, joten lukukokemus on entistä parempi. Tuore versio sisältää myös Hitlerin kirjoittaman esipuheen, jota ei aiemmassa kirjassa ollut.

Adolf Hitler kirjoitti Taisteluni-kirjan 1920-luvulla kärsiessään vankeustuomiota poliittisen aktivisminsa vuoksi. Julkaisustaan lähtien teos on ollut myyntimenestys lukemattomissa eri maissa – ei vain valkoisessa lännessä.

Kaksiosaisen kirjan ensimmäinen osa käsittelee Hitlerin henkilökohtaista kasvua hiljaisesta yhteiskunnallisesta tarkkailijasta aktiiviseksi poliittiseksi kamppailijaksi. Toinen osa puolestaan keskittyy tarkemmin ideologisiin ja strategisiin kysymyksiin. Riimuradio on julkaissut teoksen ensimmäisestä osasta myös suomenkielisen äänikirjan, jonka voi kuunnella kokonaisuudessan TÄÄLLÄ.

Taisteluni on monessa mielessä futuristinen teos – se ottaa kantaa ongelmiin, joista kärsimme nyt 100 vuotta myöhemmin! Kirjassa Hitler kuvaa kansallissosialismin roolia ainoana vahvana vastavoimana finanssieliitin, sionistien, kulttuurimarxistien ja kommunistien kaappaamalle Euroopalle.

Taisteluni maksaa 45,90 euroa ja sen voi tilata TÄÄLTÄ. Tutustu samalla myös muuhun Kadulle.comin valikoimaan, joka kattaa kaiken urheilusta arkeen, aktivismiin, ravintoon ja kulttuuritaisteluun!

Lue myös: Adolf Hitlerin Taisteluni-äänikirja, osa (1, 2, 3, 4, 5)

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Avustaja 1

9 Kommentit

 1. Eipä onnistu oston vahvistaminen

  (1)(1)
 2. Saisiko tätä Kärkkäiselle myyntiin?

  (32)(4)
 3. Muutakin kun tahkoa

  Mä luin jossain vaiheessa tänävuonna, että toi Mein Kapf l. Taisteluni olisi poistettu pannasta Saksassa ja jossain muuallakin, mutta se on käännetty uudelleen l. ts. ”kirjoitettu” uudelleen muotoon, jonka kommaritkin (?) hyväksyvät. Ja kun hyväksyvät, niin tietää, että mitä ”shaissea” se sisällään pitää. Merkel on myös hyväksynyt ko. tekeleen.

  (11)(2)
 4. deathseeker

  Extreme Muslimit kalpenevat massamurhaaja Hitlerin rinnalla. Häpeäisitte. Ja kyllä, tiedän tarpeeksi historiasta ollakseni vakuuttunut siitä että Holocaust tapahtui. Oikeat Natsit sekä kymmenet tuhannet selviytyjät tuskin kaikki puhuivat paskaa samalla taajuudella.

  (4)(35)
 5. Olen lukenut kirjan jo kahteen kertaan, tosin siitä on aikaa jo ainakin 30 vuotta. Hyvin kirjoitettu ja asiaa.

  (15)(2)
 6. Hyvä kolmen podcastin sarja tuolla Pitkien puukkojen yöstä:

  https://christogenea.org/podcasts/night-long-knives-part-3

  Kaksi muuta osaa löytyvät etusivulta. Harvoin käsitelty aihe. Röhmin syyllisyys ja uhkaava konflikti on monesti lakaistu maton alle ja tehty Hitleristä jotain konnaa tässä.

  (4)(0)
 7. https://christogenea.org/podcasts/night-long-knives-part-2
  Hyvä kolmen podcastin sarja Pitkien puukojen yöstä

  (1)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*