”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Fergusonin mustat syyttivät CNN-toimittajaa sionistiksi

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,43
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yhdysvaltalaisen CNN-kanavan toimitus joutui noloon tilanteeseen, kun se uutisoi Fergusonin rotulevottomuuksista. Levottomuudet saivat alkunsa kesällä, kun paikallinen poliisi ampui mustan rikollisen, joka pahoinpiteli tätä ja yritti varastaa tämän virka-aseen.

Paikalla olleet protestoijat käskivät toimittajaa lopettamaan ja syyttivät valtamediaa valehtelusta. CNN-kanavaa kutsuttiin myös sionistiseksi. Eräs mielenosoittajista huusi, että Israel-lobbausjärjestö AIPAC ohjailee Yhdysvaltoja.

CNN:n omistaja- ja johtoportaaseen on perinteisesti kuulunut huomattava määrä aktiivisia sionisteja sekä etnisiä juutalaisia. Siitä huolimatta kanava ei salli julkista keskustelua juutalaisten mediavallasta. Kun mediamaailman vaikutusvaltaisimpiin miehiin lukeutuva julkisionisti Rupert Murdoch totesi 2012 juutalaisten omistavan tiedotusvälineet, julkaisi CNN sapekkaan vastineen ”Murdoch’s shameful slam of ’Jewish-owned’ press”. Vastineessa ei todistettu Murdochin olevan väärässä, vaan hyökättiin hänen persoonaansa vastaan käsittelemällä aiheita, jotka eivät liittyneet millään tavoin juutalaisten mediavaltaan. Kummallisinta tilanteessa oli se, että Murdoch on Israelin ja juutalaisten ylin ystävä (ellei jopa syntyperäinen juutalainen); syynä lokakampanjalle olikin se, että hän kertoi totuuden liian suorin sanoin.

2010 CNN erotti kuuluisan toimittajansa Rick Sanchezin, kun tämä kertoi totuuden juutalaisten asemasta valtamediassa. Sanchez kutsui radiohaastattelussa juutalaista mediahahmoa Jon Stewartia rasistiksi. Kun juontaja kysyi, kuinka syrjittyyn juutalaisvähemmistöön kuuluva Stewart voi olla rasisti, totesi Sanchez, etteivät juutalaiset todellakaan ole syrjityssä asemassa – hehän omistavat CNN:n kaltaiset tiedotusvälineet ja käyttävät valtaansa hyväkseen. Sen sijaan, että Sanchezin oltaisiin todistettu olevan väärässä, hänet päätettiin irtisanoa vähin äänin.

Tohtori David Duken CNN-kanavaa käsittelevä video on käännetty suomeksi:

 

Lue myös: Veteraanitoimittaja puhuu juutalaisten vallasta, juutalaiset raivostuvat

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*