"Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään."

Ursula Haverbeck Dortmundin tuomioistuimessa 2007.

Mark Zuckerberg.

Facebookin johtaja Zuckerberg julistaa taistelun kansallismielisyyttä vastaan!

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,69
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Juutalaistaustainen Mark Zuckerberg joka tunnetaan Facebookin johtajana ja perustajana, on hyökännyt kansallismielisyyttä vastaan. Zuckerberg julisti vasta pitämässään puheessaan, että aikamme suurin kamppailu olisi autoritäärisyyttä ja kansallismielisyyttä vastaan.

Julistus on varsin nurinkurinen. Hän itse harjoittaa autoritääristä politiikkaa johtamallaan sivustollaan vainoamalla poliittista eliittiä kritisoivia käyttäjiä ja uutisia. Vaikka Zuckerberg itse väittää olevansa poliittisesti sitoutumaton, sivusto on suosinut mustien terroristien propagandaa ja nimittänyt vähintäänkin epäilyttäviä hahmoja johtotehtäviin.

Facebookkia on myös syytetty ihmisten vakoilusta useita kertoja. Zuckerberg myös osti Whatsapp-viestisovelluksen, josta Wikileaksin paljastukset osoittivat, että ihmisiä voidaan vakoilla suositun sovelluksen kautta. Sovelluksen ostonyhteydessä syntyi antisemitistinen kohu, kun Zuckerberg kuvattiin mustekalaksi saksalaisessa lehdessä.

Kamppailu kansallismielisyyttä vastaan tulee olemaan myös hankala Zuckerbergille sillä tilastot osoittavat, että nuorien keskuudessa kansallismieliset puolueet ovat suosittuja. Kreikassa ja Ranskassa on dokumentoitu, että nuoret kannattivat eniten kansallismielisiä vaihtoehtoja. Sama kehitys on tapahtunut Slovakiassa, jossa Meidän Slovakiamme -puolue nauttii nuorien suosiota.

Lue myös: Facebookin virtuaalikausti: tekoäly ryhtyi antisemitistiksi!

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*