"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Englannin poliisi varautuu maahanmuuttajamellakoihin – katso kuvat!

4 ääntä, keskiarvo: 4,75 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,75 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,75 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,75 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,75 / 5 tähteä 5 (4 ääntä, keskiarvo: 4,75)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Englannin poliisi ei ole unohtanut vuoden 2011 verisiä mellakoita. Tuolloin maahanmuuttajat alkoivat tuhota kaupunkeja eri puolilla maata kuultuaan, että poliisi oli ampunut mustaihoisen huumediileri Mark Dugganin. Oikeuden mukaan poliisi ei rikkonut lakia.

Oikeuden päätös julkistettiin tammikuussa 2014. Koska päätös ei miellyttänyt maahanmuuttajia, nosti poliisi valmiustasoaan varmuuden vuoksi. Englannissa on Euroopan vanhimpiin kuuluvia maahanmuuttajayhteisöjä. Rotumellakoita maassa on ollut jo ainakin 50-luvulta lähtien. Koska seuraava mellakka on vain ajan kysymys, on Englannin poliisi rakennuttanut harjoituskaupungin, jossa viranomaiset varautuvat maahanmuuttajien väkivaltaan.

Behind The Scenes At The Metropolitan Police Riot Training CentreBehind The Scenes At The Metropolitan Police Riot Training CentreBehind The Scenes At The Metropolitan Police Riot Training CentreBehind The Scenes At The Metropolitan Police Riot Training Centre

The Guardian

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. ”mustaihoisen huumediileri Mark Dugganin”

    Tuo Mark Duggan taitaa olla mulatti kuten esim. Obama… Äiti on valkoinen perusbritti, isäkin näyttää melko vaalealta mulatilta. Sikäli kun sillä nyt on väliä.

    http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/audio/video/2014/1/8/1389201847090/Mark-Duggan-inquest-010.jpg

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*