”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Dokumentti: Sodom – LGBT paljastuu

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Homolobbausta eli LGBT-ilmiötä tutkiva Sodom-dokumenttiohjelma julkaistiin ensimmäisen kerran Venäjän TV:ssä parhaaseen katseluaikaan toukokuussa 2015. Se aiheutti sensaation.

Ohjelma julkaistiin elokuussa 2016 YouTubessa puhuttuna englanniksi. Sen pituus on noin tunti.

Videon tekemiseen käytettiin tuntuvasti rahaa. Toimittajat matkustivat muun muassa San Franciscoon, Los Angelesiin, Washington DC:hin, Italiaan, Australiaan ja Saksaan tutkimaan lesbojen, homojen, bi-seksuaalien ja transsukupuolisten LGBT-liikettä.

Ohjelman on tuottanut suosittu TV-juontaja Arkady Mamontov, joka on myös tutkiva journalisti. Mamontovin oma tausta on perinteinen kristillisyys, mikä heijastuu ohjelmasta.

Ohjelma näyttää, miten LGBT-liike on ulottanut lonkeroitaan kaikkialle.

 

Lähde: MV-lehti

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yksi kommenti

  1. RasistiReppana

    Venäjän propagandisteilla on nykyisin kissanpäivät. Lännen turmeluksesta kertovaa aineistoa riittää yllin kyllin, eikä tarvitse keksiä satuja. Hyvä dokkari, vaikka lopussa oli pätkä hieman noloa russofiiilistelyä, rahoittajien vaatimuksesta ilmeisesti.

    (4)(5)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*