"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Dokumentti: Sodom – LGBT paljastuu

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Homolobbausta eli LGBT-ilmiötä tutkiva Sodom-dokumenttiohjelma julkaistiin ensimmäisen kerran Venäjän TV:ssä parhaaseen katseluaikaan toukokuussa 2015. Se aiheutti sensaation.

Ohjelma julkaistiin elokuussa 2016 YouTubessa puhuttuna englanniksi. Sen pituus on noin tunti.

Videon tekemiseen käytettiin tuntuvasti rahaa. Toimittajat matkustivat muun muassa San Franciscoon, Los Angelesiin, Washington DC:hin, Italiaan, Australiaan ja Saksaan tutkimaan lesbojen, homojen, bi-seksuaalien ja transsukupuolisten LGBT-liikettä.

Ohjelman on tuottanut suosittu TV-juontaja Arkady Mamontov, joka on myös tutkiva journalisti. Mamontovin oma tausta on perinteinen kristillisyys, mikä heijastuu ohjelmasta.

Ohjelma näyttää, miten LGBT-liike on ulottanut lonkeroitaan kaikkialle.

 

Lähde: MV-lehti

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yksi kommenti

  1. RasistiReppana

    Venäjän propagandisteilla on nykyisin kissanpäivät. Lännen turmeluksesta kertovaa aineistoa riittää yllin kyllin, eikä tarvitse keksiä satuja. Hyvä dokkari, vaikka lopussa oli pätkä hieman noloa russofiiilistelyä, rahoittajien vaatimuksesta ilmeisesti.

    (4)(5)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*