"Minut kasvatettiin kunnioittamaan sananvapautta. Olen liian vanha muuttaakseni tapojani vain mielistelläkseni uutta maailmanjärjestystä."

Bobby Fischer

CFR – Amerikan epävirallinen ulkoministeriö

5 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 4,20)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Artikkeli on käännös William G. Simpsonin kirjoituksista vuodelta 1978. Council on Foreign Relations on edelleen voimissaan ja juutalaisten tiukassa otteessa, minkä vuoksi artikkeli on yhä ajankohtainen. Lakiteknisistä syistä suomennokseen on tehty pieniä muokkauksia.

Yhdysvalloilla on kaksi hallitusta. Ensimmäinen niistä on perustuslaillinen hallitus, jonka kokoonpanosta äänestäjät saavat ainakin näennäisesti päättää.

Toinen niistä toimii sen sijaan kokonaan demokratian ulkopuolella; se on salainen, valtaosin juutalaistaustaisista koostuva varjohallitus. Se edustaa kansainvälistä rahanvaltaa, joka pyrkii tuhoamaan kaikkien kansojen itsenäisyyden korvaten kansallisvaltiot ylikansallisella orjuudella.

Tällä hetkellä [1970-luvulla. Suom. huom.] varjohallituksen tärkein areena on CFR eli Council on Foreign Relations. CFR on jo kauan ollut käytännössä virallista ulkoministeriötä ja presidenttiä mahtavampi instituutio.

CFR kykenee kohdistamaan äärimmäisen kovaa painetta virallista hallitusta kohtaan erityisesti silloin, kun Amerikassa säädetään lakeja, jotka koskettavat juutalaisyhteisöjen intressejä. Mikään valtiollinen voima ei kykene vastustamaan CFR:n lobbya. Ja silti Gary Allen toteaa kirjassaan None Dare Call It Conspiracy:

”Vaikka CFR on soluttautunut lähes kaikkiin hallituksen avainasemiin Franklin D. Rooseveltin ajoista lähtien, tuskin edes promille amerikkalaisista edes tietää, mikä CFR on. Tuskin edes promillen kymmenesosa tietää mitään CFR:n rakenteesta tai tavoitteista.”

Ensimmäistä kertaa CFR pakotettiin julkisuuteen 1962, kun Dan Smoot kirjoitti teoksensa The Invisible Government sekä Kent ja Phoebe Courtney julkaisivat kirjan America’s Unelected Rulers. Sittemmin useat luotettavat tutkijat ovat rakentaneet hyvän kokonaiskuvan CFR:n alkuperästä, tavoitteista ja toiminnasta.

Toukokuussa 1919 juutalainen eversti Edward Mandel House oli raivoissaan, sillä Amerikkaa ei oltu hyväksytty Kansainliittoon (YK:n edeltäjä). House järjesti Pariisissa kokouksen, johon hän kutsui omistautuneimmat nuoret älykkönsä Amerikasta (kuten John Foster ja Allen Dullesin, Christian A Herterin sekä Tasker H. Blissin) ja Englannista.

He päättivät perustaa järjestön, joka ”tutkisi kansainvälisiä suhteita”. Näin syntyi Amerikan Council on Foreign Relations sekä Britannian Royal Institute of International Affairs. Niiden tavoitteet ja toimintaperiaatteet olivat samat.

kerry

Pankkiirien juoksupoika

Housella oli hyvät suhteet New Yorkin kansainvälisiin pankkiireihin sekä Euroopan poliittiseen ja rahoitusmaailman eliittiin.

New Yorkissa pankkimaailmaa johtivat juutalaiset Warburgit, juutalaiset Schiffit, juutalainen Otto Kahn, juutalainen Henry Morgenthau sekä juutalainen Herbert Lehman. House oli heidän juoksupoikansa.

Kongressimies Louis McFadden totesi puheessaan 10.6.1932, että House on ”finanssivaltakunnan pyhä munkki”. McFadden myös siteerasi Housea, joka oli itse todennut, että Kuhn, Loeb & Co. –pankin johtaja Jacob Schiff oli tämän ”salainen esimies”. Kuhn, Loeb & Co. oli alusta asti edustettuna CFR:n hallituksessa, johon Kahn ja Warburg kuuluivat.

Warburgista tuli yksi Yhdysvaltojen suurmiehistä sen jälkeen, kun hän onnistui kahlitsemaan koko Amerikan liike-elämän perustamansa keskuspankin (Fed) hallintaan.

CFR:n jäsenistöön kuului noin 1400 Amerikan vaikutusvaltaisinta miestä muun muassa hallituksesta, pankeista, teollisuudesta, kaupan alalta, mediasta, suurista kansalaisjärjestöistä sekä yliopistoista.

Mikä tärkeintä, CFR levitti vaikutusvaltaansa myös CIA-tiedustelupalveluun, Unescoon, Yhdistyneisiin kansakuntiin, Maailmanpankkiin, Kansainväliseen valuuttarahastoon ja muihin kansainvälisyysaatetta levittäviin YK-instituutioihin.

1927 Rothschildien yhteistyökumppanit Rockefellerit alkoivat rahoittaa CFR:n toimintaa. 1939 järjestö oli jo saanut haltuunsa merkittävän osan ulkoministeriöstä.

Smootin mukaan läpimurto saavutettiin kuitenkin 1945 San Franciscossa, jolloin ”YK-kokoukseen saapuneen amerikkalaisen delegaation edustajista yli 40 oli CFR:n jäseniä.” Toisen maailmansodan päättyessä CFR oli vallannut ulkoministeriön.

Jotain CFR:n jäsenten isänmaallisuudesta kertoo se, että monet heistä paljastuivat myöhemmin Neuvostoliiton agenteiksi, muun muassa Alger Hiss ja Laughlin Currie. Jopa CFR:n kouluttamaa juutalaista sotarikollista Henry Kissingeriä on epäilty neuvostovakoojaksi.

kissinger

Hallituksen miehittäminen

The South African Observeriin kirjoittanut S. E. D. Brown totesi lokakuussa 1973:

”CFR on hallinnut ulkoministeriötä jo yli 40 vuotta. Cordell Hullia, James Byrnesiä ja William Rogersia lukuunottamatta kaikki ulkoministerit ovat olleet CFR:n jäseniä.

Nixonin tärkein ulkopoliittinen neuvonantaja ja nykyinen ulkoministeri Henry Kissinger astui julkiseen virkaan suoraan CFR:n palkkalistoilta. Myös alivaltiosihteereistä lähes kaikki ovat CFR-miehiä.

CFR on kansainvälisen rahanvallan työkalu. Kommunistit pyrkivät tuhoamaan Euroopan sisältä käsin ja ovat pakottaneet eurooppalaiset vetäytymään entisiltä siirtomaa-alueiltaan. Kommunisteja suurempi uhka on kuitenkin pankkikartelli, joka pitää CFR-järjestöä tukikohtanaan ja Amerikan hallituksia työkaluinaan.”

A. K. Chesterton huomasi Kuhn, Loeb & Co. –pankin suuren vaikutusvallan CFR:n ensimmäisessä hallituksessa. Hän kirjoitti: ”On todennäköistä, että sama pankki käyttää edelleen suurta valtaa järjestössä.” Myöhemmin hän totesi: ”CFR:n todellinen vaikutusvalta voi olla paljon suurempi kuin Valkoisen talon ja ulkoministeriön.”

Miksi tällainen järjestö on ylipäätään perustettu? Smoot kirjoittaa:

”Olen vakuuttunut siitä, että CFR ja monet sen kaltaiset suuret veroista vapautetut järjestöt muodostavat näkymättömän hallituksen, joka sanelee virallisen hallituksen politiikkaa. Massiivisen ja taitavan propagandan avulla CFR pyrkii myös saamaan kongressin ja kansan kannatuksen politiikalleen.

Lopullisena tavoitteena on tehdä Amerikasta sosialistinen valtio ja osa ylikansallista maailmanhallitusta.”

Jacob Schiff.

Jacob Schiff.

Bilderberg ja yhteistyö kommunistien kanssa

Yksi CFR:n vaikutusvaltaisista ulokkeista on niin kutsuttu Bilderberg-ryhmä, jonka jäsenseula on paljon tiukempi kuin CFR:n.

Siihen kuuluu amerikkalaisten lisäksi vaikuttajia eri puolilta maailmaa. He ovat pankkiireja, suurten yhtiöiden johtajia, diplomaatteja, korkeita virkamiehiä, päätoimittajia, yliopistojen johtajia sekä mediamoguleja.

CFR tarvitsee Bilderbergin kaltaisia järjestöjä viedäkseen ideansa käytäntöön. Taustalla vaikuttavat edelleen samat voimat kuin ennenkin: Rothschildit, Warburgit, Wallenbergit, Rockefellerit ja muut rahoitusdynastiat. Bilderberg-kokoukset ovat tietysti salaisia.

Kolmas Bilderberg-kokous Amerikassa järjestettiin Woodstockissa Vermontissa 23.4.1971. Yksikään sanomalehti, radio- tai televisiokanava ei uutisoinut siitä. Kokous erosi edeltäjistä siten, että ensimmäistä kertaa paikalla oli myös kaksi venäläistä ja kaksi kiinalaista.

Kissingerin, Nixonin ja Rockefellerin matkat Moskovaan ja Pekingiin olivat linjassa Bilderberg-politiikan kanssa. Amerikkalaisjohtajat solmivat kommunistien kanssa suuria öljy- ja viljasopimuksia keskellä ”kylmää sotaa”.

CFR:n ja Bilderbergin tavoitteena on alistaa kaikki kansakunnat pankkirien lypsylehmiksi. Ne eivät käy sotaa kommunismia vastaan vaan tekevät yhteistyötä kommunistien kanssa.

Kommunistien tavoin ne pitävät nationalismia ja kansallisaatetta vaarallisimpana vihollisenaan. CFR:n politiikka pyrkii tuhoamaan valkoisen ihmisen rodullisen ja kansallisen identiteetin.

Kukaan ei tiedä tarkalleen, kuka valitsee CFR:n johtajiston. He eivät vastaa toiminnastaan millekään julkiselle taholle. He toimivat täysin riippumattomasti suhteessa valtioihin ja kansoihin. Heidän vaikutusvaltansa on kuitenkin niin suurta, että he käyttävät kokonaisia hallituksia käsikassaroinaan.

Heidän lopullinen tavoitteensa ei eroa lainkaan kommunistisesta utopiasta.

 

William G. Simpson

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

11 Kommentit

 1. Loppujenlopuksi Yhdysvallat on surkimus ja sätkyukko, joina Kylmänsodan aikana pidettiin Itä-Euroopan kommunistisia maita. Tai ei aivan niinkään, kaikki tiesivät kommunistiblokin pikkuvaltioiden olevan marionetteja. USA ja etenkin sen kansa luulee olevansa maailman suvereenisimmän valtakunnan maailmanlaajuinen vaikuttaja, jolla on mieltei jokaisen ihmisen henki käsissään ja kyky sekä valta päättää siitä kuinka kauan sen on määrä kestää ja hävitä.
  Yltiö patrioottiset yhdysvaltalaiset kuvittelevat käyttävän miltei jumalallista valtaa kautta maailman ja katsoo oikeudekseen puuttua ns. ihmisoikeuksien nimissä jokaisen maan sisäpolitiikkaan, jolla vain on jotain sellaista mitä tämä Valkopäämerikotka” itse tarvitsee.
  Jos lähdetään katsomaan millainen maailma pitäisi sisällään todella itsenäisimmät kansallisvaltiojärjestelmät ja talousjärjestelmät. Se on hyvin yksinkertaista. Kaupunkivaltiot tai korkeintaan lukuisat pienet kansallisvaltiot kuten ennen WWI Euroopassa. Kautta olemassaolo historiansa Eurooppa rämpi sodasta toiseen, mitä joutavanpäiväisimpien syiden takia. Mutta yhtäkaikki maat olivat enimmäkseen sisäisesti homogeenisiä ja elämä niissä oli suhteellisen ennustettavaa ja turvallista. Silloin ei mikään muu kansakunta tai etninen ryhmä ei voinut harjoittaa väkivaltaa ja rikollisuutta terrorisoiden kansallisvaltion omien kansalaisten elämää isänmaansa ”siunaamana” tai aktiivisesti siitä vaikenemalla sekä vieläpä valjastamalla silloisen lehdistön ja ns. ”sivistyneistön sitä kehitystä vahvistamaan sekä solvaamaan ”omaa lihaa ja vertaan”. Jos tälläistä ”desantti” -myyräntyötä olisi tapahtunut, siitä olisi syttynyt sota, selväpiirteinen sota, johon olisi ollut aitoa tunkua kärsimyksineen päivineen. Sota ei ole koskaan ihannoitava asiaintila, mutta paradoksaalisesti siihen liitetään ihmisen mielentilan ylevimmät ja uhrimielisimmät käsitteet, jotka ninmenomaan yhdistävät kansakuntia hitsaten ne yhteen tiukemmin kuin kertaakaan rauhan aikana on koskaan tapahtunut. Sota, tuo ihmiskunnan vitsaus on yhtä luonnollinen kuin ihmiselämän ensirääkäisy kätilöopistolla. Se on aivan kuten nainen. ”Se on varsinainen riesa, mutta ilman sitä ei voi elää”, ilman, että kansakunta vajoaa rappioon ja mädännäisyyden pohjattomaan kuiluun, jossa ei ole pohjaa. Esimerkkinä voi mainita Rooman Valtakunnan maailmanvallasta orgioiden hekumaan ja nautiskelun haluun kaikilla mahdollisilla tavoilla.
  Jokaikinen valtio hajoaa ja tuhoutuu pensseleillä rapsuteltaviksi ruukunpaloiksi auringon paahteessa yhdeksi kuriositeeteksi historian kuiviin oppikirjoihin ellei se pidä huolta kulttuuristaan, uskonnostaan, sivistyksestään, tavaoistaan, poliittisesta järjestelmästään, itsenäisyydestään ja ennen kaikkea kiinni itsekunnioituksestaan sekä siitä että uskaltaa suoraselkäisesti olla ylpeä itsestään välittämättä paskanärhien rääkkymisestä aidanorsilla. Ne odottavat vain mätäneviä ruumiskasoja ja silmiä, jotka ovat erityisesti niiden herkkua. On parempi kaatua ja ”hukkua miekka kädessä” kuin päänsä alas painaen nähden vain naistensa ja tyttäriensä raiskatut ruumiit.

  (4)(1)
 2. CIA:n johtaja John Brennan käytännössä myöntää kemikaalivanat eli kemikaalien levityksen lentokoneista ilmakehään CFR:ssä (Ulkomaansuhteiden Neuvostossa) pitämässään puheessaan.
  Virallinen termi kemikaalivanoista näyttäisi olevan siis ”aerosolien stratosfääriin suihkutus”.
  Brennanin mukaan tämä on tehokas keino estää ilmaston lämpenemistä.

  Ilmaston lämpenemishuijauksen varjolla saadaan siis poliitikoilla hyväksytettyä tämä toiminta. Kyseessä on samanlainen huijaus, kuin aikaisemmin veden fluorauksen ja useiden rokotteiden suhteen eli valheen avulla saadaan pakkomyytyä valtavia määriä turhia ja haitallisia kemikaaleja massalevitykseen.
  Tietysti ilmaston lämpenemishuijauksella on aikoinaan saavutettu mm. kehitysavut Kiinalle, eli uuden maailmanjärjestyksen tulevalle tukipilarille sekä samalla ollaan voitu peitellä HAARP:n käytöstä aiheutuvia ilmasto-ongelmia.

  (8)(0)
  • Tarkkailija

   Chemtrails ja veden fluoraus ei ole huijaus – se on ihmisten myrkyttämistä, samanlaista myrkyttämistä kun Rockefeller foundation:in kehittämät rokotusohjelmat sairauksia edistämään!

   Todella hyvä artikkeli Magneettimedialta ihmiskunnan vaikutusvaltaisimmasta salaseurasta, jonka avulla kansallisvaltioita tuhotaan. Jokainen voi tutkia kuinka vaikutusvaltainen jäsenistö tällä maailmanlaajuisella salaseuralla on ja tehdä sen johdosta omat johtopäätöksensä.

   Counsel on Foreign Relations sai alkunsa todellisuudessa satoja vuosia aiemmin, sillä sen juuret perustuvat British Round Table järjestöön. Jaahas… sieltähän se jälleen kerran tuli: Rothschild ja City of London on tämänkin salaseuran takapiruna sulautuneena Vatikaanin jesuiitti-mafiaan.

   Juutalaisuudesta sen verran, että juutalaisuus nykymuodossaan & Rothschilien perustama Israel, on kokonaisuudessaan HOAX. Sen tarkoitus on harhauttaa sekä heitä, jotka itseään juutalaisiksi kutsuvat, että kristittyjä maailmanlaajuisesti. Massamurhaaja Henry Kissinger totesi vuonna 2010, että ”juutalaisvaltio Israel lakkaa olemasta olemassa kymmenen vuoden kuluessa”. Kyllä, näin tulee käymään varmuudella. Henry tietää, sillä hän istuu juuri siellä, missä näitä sotia ja pommituksia organisoidaan. Tämä lausunto paljastaa kaikessa yksinkertaisuudessaan totuuden. Israel on perustettu eksyttämään koko ihmiskuntaa ja kun työ on tehty, kyseinen feikki-valtio häviää maailmankartalta.

   Toisin sanoen: juuri he, eli – Rothschild rikolliset – jotka feikki-valtio Israelin perustivat, tulevat sen myös tuhoamaan!

   Ps. Magneettimedian pitäisi porautua syvemmälle ja tutkia juutalaisuutta/Israelin olemusta osana ILLUMINAATIN maailmanvaltaus suunnitelmaa. Odotan mielenkiinnolla, milloin toimituksen kellot soivat, sillä juutalaisuus nykymuodossaan perustuu kasaari-mafian juoneen (pakkokäännytykseen). Juutalaisuuden harha on siten periytynyt isältä pojalle, eli juutalaiset eivät itse tiedä, että heitä on harhautettu termillä; ”luvattu kansa”. Magneettimedia julkaisee mielestäni Suomen parhaita artikkeleita, mutta kommentoinnin taso juutalaisvihalla höystettynä on todella surkeaa!

   (4)(1)
   • Erkki Hänninen

    Eiköhän palata asialinjalle, ja perusteta kritiikkimme koviin ja kylmiin faktoihin, eikä arveluttaviin paranoidisiin foliohattuhörhötyksiin? Kiitos!

    (0)(2)
 3. TALMUD, kuinka sinä voisitkaan unohtaa Kalevalan, kun et ole koskaan tuota tarinaa ymmärtänytkään. Jos olisit, et vetäisi näin jyrkkiä raja-aitoja Kalevalan ja Kristus Nasaretilaisen välille. Joskin Kalevala on puhtaasti fiktiivinen tarina, kun taas Kristuksen elämällä oli silminnäkijät ja kuulijat.

  Kalevalassa kiehtoo erityisesti tuo tarina seppä Ilmarisesta, joka takoi lihanhimoissaan mestariteoksensa Sammon periviholliselleen. Sampo osasi painaa rahaa tyhjästä. Petoksen huomattuaan lähtivät kalevalaiset Väinämöisen johdolla vohkimaan sammon takaisin. Uudessa Testamentissa Kristuksen tultua maailmaan oli Sampo tanakasti ihmiskunnan perivihollisten käsissä. Kristus paljasti petoksen ja tuomitsi Sammon ja sen lieveilmiöt yhdellä kertaa hornan tuuttiin ja maksoi siitä hengellään.

  Puhut kalevalaisesta luonnosta ja heti seuraavaan hengenvetoon kerrot epäsuoraan olevasi juutalainen parasiitti, siis Darwinilaisen ravintoketjun huippu jonka tulee nussia kaikkea mikä liikkuu. Jos vähääkään tuntisit saamelais- tai intiaanikulttuureja, ymmärtäisit, että heillä on täysin sama ajatus kuin Kristus Nasaretilaisella, eli joka on luomakunnan kuninkaaksi syntymästään ylennetty, täytyy hänen itsensä luomakunnan palvelijaksi alentaa.

  (1)(1)
 4. Vastavoima

  Kovaa settiä CFR järjestöstä. J.B Campbell selostaa.

  (6)(0)
 5. CFR julkaisi kesäkuussa mainoksen:

  Ei tunnu uppoavan kansaan.

  (1)(0)
 6. 1. Usa hyökkää ryöstämään Irakin öljyn

  2. Usa asettaa Iraqin nukkehallituksen joka myy öljysopimukset
  alehintaan ulkomaisille öljy-yhtiöille

  3. Usa kokee jatkuvaa vastarintaa, poistuu maasta, mutta jättää 50.000 sotilasta ja Cian tukikohdan

  4. Kissinger luovuttaa West Qurna-2 öljykentän Venäjälle

  5. Syntyy ISIS, jonka johtajaksi paljastuu moSSadin agentti Simon Elliot

  6. ISIS lähetetään Syyriaan?? (öljyputki Irakista Välimerelle) perustamaan Caliphaattia??

  7. Usa ja ISrael tukee ja aseistaa ISIS-terroristeja

  8. Venäjä tulee mukaan uutena pelaajana pommittamaan ISIS teroja

  9. ISIS terot tapetaan, loput pakenee turvapaikanhakijoiksi Eurooppaan

  10. Usa tekee Suomen kanssa sopimuksen 32.000 ISIS teron vastaanottamisesta ”turvapaikanhakijoina” (optio + 10.000 teroa)

  11. Syyriaan tulee pikkuhiljaa rauha, Venäjä, ISrael ja Usa jakavat jälleenrakennusurakat, mukaan lukien öljyputken rakentaminen Irakin öljykentiltä Välimerelle. Euroopan hallitukset, hyväuskoisina, yhteistuumin rahoittavat osan hankkeista sadoilla miljoonilla euroilla

  12. WIN WIN, Usa/Israel/Venäjä koalitio sai öljyputken Välimerelle ja pääsivät eroon suuresta osaa Irakin vastarintataistelijoista, nurkassa istuu Eurooppa aasinlakki päässä ihmetellen Venäjä boikotteja ja muita kummallisuuksia.

  Raportti: Miehittäjät kaappaavat Irakin öljyvarat
  julkaistu 29.11.2005 klo 14:54, päivitetty 29.10.2008 klo 17:22
  (YLE24, Lähde: AP Graphics Bank)
  Yhdysvallat, Britannia sekä niissä toimivat öljy-yhtiöt ovat saamassa määräysvallan valtaosasta Irakin öljyvarannoista, kertoo öljyalaa seuraavien kansalaisjärjestöjen raportti Crude Designs: The Rip-Off of Iraq’s Oil Wealth.

  Varapääministeri Ahmad Chalabi on järjestöjen tietojen mukaan hyväksymässä yhtiöiden esittämän mallin, joka olisi Irakille erittäin epäedullinen.

  Raportin mukaan Irak sitoutuisi sopimukseen, jossa yhtiöille taattaisiin 42 – 162 prosentin voittomarginaali, vaikka normaali tavoite on noin 12 prosenttia. Irak menettäisi jopa 164 miljardin dollarin öljytulot.

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016092122352353_ul.shtml

  Trump haluaa Irakin öljyn: ”Se ei ole varastamista vaan vahingonkorvaus”

  Näytteleekö Trump tyhmää, vai onko tosi, ettei kukaan ole kertonut tälle idiootille, että Irakin öljyt on jo moneen kertaan ryöstetty ja myytykin.

  Vai yrittääkö Trump ”legitimoida” Irakin öljynryöstön jälkikäteen.

  (1)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*