"Sionistit käyttävät 'holokaustia' hyväkseen palestiinalaisten ihmisoikeuksia vastaan ja Israelin rikosten peittelemiseksi."

David Duke

Amerikkalaistoimittaja voi joutua vankilaan CIA-paljastuksista

3 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (3 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Amerikkalainen toimittaja James Risen voi joutua vankilaan, sillä hän ei suostunut todistamaan oikeudenkäynnissä entistä keskustiedustelupalvelu CIA:n agentti Jeffrey Sterlingiä vastaan. Sterlingin epäillään vuotaneen Riselle salaista tietoa CIA:n rikollisista operaatioista Iranin ydinohjelman sabotoimiseksi.

Sterling työskenteli CIA:ssa 1993-2002. Hänet pidätettiin 2011 epäiltynä salaisten tietojen vuotamisesta toimittajalle. Tiedot koskivat operaatio MERLINiä, joka oli Yhdysvaltojen suunnitelma Iranin ydinohjelmaa vastaan. CIA:n oli tarkoitus toimittaa iranilaisille virheellisiä ydinaseiden piirustuksia. Toimittaja Risenin mukaan operaatio kuitenkin epäonnistui ja saattoi olla jopa hyödyllinen iranilaisten tiedemiehien kannalta. Operaatio tuli julki 2006 ja Risen kirjoitti siitä teoksessaan State of War: The Secret History of the CIA and the Bush Administration. MERLINiä käsitellään kirjan luvussa 9.

Korkein oikeus vaati, että Risen saapuisi todistamaan Sterlingin oikeudenkäyntiin. Risen kuitenkin kieltäytyi ja vetosi toimittajien lähdesuojaan. ”Demokratiaa” maailmalle levittävä Yhdysvallat ei kuitenkaan piittaa omien kansalaistensa oikeuksista, joten Riseniä uhkaa nyt vankilatuomio. Risen on kertonut lehdelle aikovansa ”jatkaa taistelemista”. Sterlingin oikeudenkäynnin ajankohtaa ei ole vielä päätetty. Hän voi saada jopa 120 vuoden vankeustuomion siitä, että hän toi tietoja Yhdysvaltojen kansainvälisistä rikollisoperaatioista julki.

Katso myös Press TV:n dokumentti Israelin suorittamista iranilaistiedemiehien murhista.

IntelNews.org

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Mossad on terroristijärjestö

    Kaikki paljastetut Mossad-terroristit pitäisi vangita heti tavattaessa. Heidät pitäisi sitten lähettää Guantanamon kaltaiseen paikkaan, ilman oikeudenkäyntiä ja ilman tuomiota seuraaviksi 10 vuodeksi. Koska Mossadin jäsenet ovat syyllisiä useisiin murhiin ympäri maapalloa, heidät pitäisi vangita terroristeina tai terroristijärjestöön kuulumisesta.

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*