"Emme ole kuten amerikkalaiset – emme tule koskaan jättämään ystäviämme."

Qassem Suleimani

Amerikkalaiset myrkyttäneet Irakin ympäristön

3 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (3 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Sionistien lobbaama Yhdysvaltojen sota Irakia vastaan on tappanut toistasataa tuhatta ihmistä. Irak on edelleen poliittisessa kriisissä, ja sionistien vuoksi ihmisoikeusloukkaukset etenkin naisia ja lapsia vastaan ovat yleistyneet. Nyt selvitetään sodan vaikutuksia maan ympäristöön.

Amerikkalaisia sotaveteraaneja ja irakilaisia kansalaisia edustava Right to Heal -järjestö on tuonut julkisuuteen sodan ekologiset vaikutukset. Järjestö vaatii, että Yhdysvallat kantaa vastuunsa siitä, että se on myrkyttänyt Irakin maaperän, millä on vakavia ja pitkäkestoisia vaikutuksia.

Erityisen vaarallisia ovat olleet polttokuopat, joissa länsimaalaiset ovat hävittäneet sotajätettä. Kuopat myrkyttävät tänä päivänä enemmän ihmisiä kuin koskaan aiemmin. Massachusettsilaisen akateemisen kansainvälistä politiikkaa tutkivan CIS-keskuksen tiedemies John Tirman totesi hiljattain, että Yhdysvaltojen johtajat ovat tarkoituksella peitelleet Irakin sodan vaikutuksia ympäristöön ja terveyteen. Tirmanin mukaan tämä syö auttamatta kansalaisten luottamusta Yhdysvaltojen hallitusta kohtaan.

Ainoastaan irakilaiset eivät kärsi sionistisen miehitysarmeijan jätteistä. Yhdysvaltalainen sotilaskuulustelija Joshua Casteel sai tappavan keuhkosyövän todennäköisesti yksikkönsä lähellä sijainneen polttokuopan myrkyistä. Casteelin yksikköä ympäröi joka päivä paksu musta jätepilvi, joka poltti silmiä ja aiheutti pahoinvointia sekä hengenahdistusta.

Right to Heal vaatii, että Yhdysvallat osallistuu Irakin jätteiden siivoamiseen ja myrkytyksestä kärsivien hoitamiseen. Polttokuoppien kemikaalien on todettu aiheuttavan syövän ja hengistysvaikeuksien lisäksi ainakin anemiaa, sikiöiden epämuodostumia sekä maksa-, munuais- ja sydänsairauksia. Lisäksi myrkyt voivat vahingoittaa aivoja ja sukuelimiä.

Ongelma ei kosketa ainoastaan Irakia. Vaikka polttokuopat on jo kielletty, Yhdysvallat käyttää niitä edelleen esimerkiksi Afganistanissa.

Natural News

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*