"Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään."

Ursula Haverbeck Dortmundin tuomioistuimessa 2007.

Yle kohottaa narsistiset ja identiteettihäiriöiset transut korokkeelle

5 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Nykyisin media yrittää tehdä kaikkensa, että ihmiset degeneroituisivat eläimentasolle ja vielä alemmaskin. Tähän pyritään esimerkiksi elämiselle tärkeiden tietojen pimittämisellä tai niiden uutisoimisella harhaanjohtavasti. Sitä vastoin valtamedia ylläpitää mielenkiintoa arkipäiväiseen hölynpölyyn, rappiotaiteeseen sekä keskittyy hedonismin ylläpitoon. Osaltaan jäljempänä oleva kirjoitus kuvaa näitä valta- eli valhemedian tyjänpäiväisyyksiä. Kun mielenkerrokset täyttyvät jätteellä, saa korruptoituneet vallanpitäjät puuhastella vapaasti kansalaisten päänmenoksi ja globaalin eliitin hyödyksi.

Magneettimedia

TV1, perjantai 12.10.2018 klo 21:05, Perjantai 

 Milloin saa antaa periksi? Miksi periksiantamattomuutta pidetään hyveenä? Vieraina kansanedustaja Paavo Väyrynen, rap-artisti Wille Hyvönen ja tutkija Maria Mäkelä. Perjantai-dokkarina ”Kehän kutsu”. HD

Ohjelmalinkki Yle Areenaan.

Perjantai-ohjelma on aikaisemmin ollut Yle Watchin kynsissä, eikä syyttä (täällä, täällä, täällä ja täällä). Tällä kertaa Perjantain vieraana ollut mediatyrkky Wille Hyvösen sekoileva sössötys oli sen verran sakeaa tavaraa, että vasemmistolainen salaliittoteoreetikko voisi väittää noin vastenmielisen ilmestyksen olevan kabaalin äärioikeiston kehittämä sketsihahmo, jolla mustamaalataan ”edistyksellistä” kansanosaa.

Tosiasia kuitenkin on, että huomiohuoraava rap-artisti (sic!) Hyvönen hyödyntää vain ajassamme ryöstäytynyttä häpeämätöntä narsismia. Mitä mitättömämpi itsensä hivelijä, sitä epätoivoisempia ovat keinot hankkia julkisuutta. Hyvösen kohdalla tosin saattaa olla kyse identiteettiongelmasta kärsivästä mielenterveystapauksesta, sillä onhan hän myös tunnettu sukupuolensa vaihtaja, vaikka ei tiettävästi olekaan vielä silponut luonnon antamia sukupuolivärkkejään.

Wille Hyvösen alias Ville Valottoman show alkoi järkyttävän paskasti hinkatulla räp-esityksellä. Jokainen sivistynyt kansalainen pitää jo lähtökohtaisesti räpin tavattoman yksinkertaista ja monotonisesti nykivää läpsytystä kuuntelukelvottomana viidakkomölynä, joka uppoaa lähinnä vain vähämielisille, lapsille, maahanmuuttajanuorille, identiteetiongelmaisille wiggereille ja massakulttuurihölmöille. Narkomaniaa ylistäneen esityksen ainoa hyvä puoli oli se, että siinä Wille Hyvönen kuulosti huomattavasti järkevämmältä kuin haastattelussa, jossa hänen piti puolustella omin sanoin sekavaa päänsisäistä maailmaansa.

Itse haastattelu pani ihmettelemään, että mikä ihme hinku valtion omistamalla Ylellä on promotoida mitättömyyksiä, joiden ainoa kontribuutio on julistaa myötähävettävää narsismia, jolle ei ole edes mitään perustetta tai substanssia. Hyvösen  ns. argumentaatio oli kuin suoraan Punk in Finland -foorumin alkoholilla päänsä vaurioittaneelta valtion elätiltä. Vai mitä mieltä lukijat ovat yhteiskunnallisen keskustelijan kommentista, joka kuului:

Oöö valtiota ei oo olemassa koska ööö öö sitä ei vaan oo. Kansallisvaltio…ööö… puretaan se…Ollaan valkoisia etuoikeutettuja kusipäämiehiä vaik mä olenkin transnainen.

Transuräppärin sönkötyksestä tuli mieleen kuplassaan kelluva narsisti, jonka havainto- ja kokemusmaailma on 2-vuotiaan lapsen tasolla. Voi vain kysyä, miksi kulttuurimme on nykyään niin nyrjähtänyt, että tällaisia ilmeisiä mentaalitapauksia pidetään yhdenvertaisina yhteiskunnallisina keskustelukumppaneina. Media taas osoittaa viheliäisyytensä antamalla näille virattomille räkänokille jatkuvasti mahdollisuuden suunvuoroon ikään kuin näillä olisi jotain tärkeämpää sanottavaa kuin säädyllisillä kunnon kansalaisilla.

Itseään kunnioittavina terveinä aikoina tällaisia friikkejä olisi ihmetelty korkeintaan sirkuksessa, mutta nyt media puskee näitä avohoitopotilaita julkisuuteen muka jonain upeina rajoja rikkovina vaihtoehtotyyppeinä, vaikka tosiasiassa he ovat degeneroituneen järjestelmän näyttelyesineitä. Jos ääneen päästettäisiin oikeasti hallitsevaa nykyhegemonia vastaan kapinoivia yksilöitä, haastateltavina olisi radikaaleja traditionalisteja, uusfascisteja ja kansallissosialisteja. Tätä hallitseva nomenklatuura ei oman etunsa vuoksi tietenkään tee, jonka vuoksi ainoastaan järjestelmän rappioarvoja manifestoivat kummajaiset päästetään julkisuudessa ääneen. Medialla on tietenkin otsaa mainostaa näitä systeemistä riippuvaisia apurahakapinallisia vielä joinain kapinallisina underdogeina.

Ennen näin pehmosia julkisuudessa puhuneelle olisi vinkattu nopeasti valkotakkiset miehet ja pehmustettu selli, mutta Yle julkaiseekin Hytösestä uhriuttavan sankaritarinan, hiljattain ilmestyneen pitkän fanihaastattelun Tappouhkauksia saaneen transräppäri Ville Valottoman mielestä jokaisen pitäisi saada määrittää sukupuolensa itse: “Minulle on tärkeää, että saan olla nainen”. Jutun perusteella itseään täynnä oleva keskinkertaisuus on tehnyt napaansa tuijottavasta sekoilustaan hyveen, jota Yle ymmärtää kunnioittavasti. O temproa. O mores!
YLE WATCH
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Markku Juutinen

19 Kommentit

 1. Kalergi-suunnitelma

  Artikkeli kertoo myös jotain tällä hetkellä valtaapitävästä Lesta-Sipilän punaliberaalista punaporvari-hallituksesta, jonka propagandakoneena Yle toimii.

  (14)(0)
  • Helvetenskap

   Se on jännä miten Kanki-Kaikkonen, Paula Lehtomäki, Matti Vanhanen, Juha Sipilä jne. jne. jne. saavat sikailla ja tehdä törkeitä rikoksia. Ennen edustajat ja varsinkin ministerit erosivat heti, jos kävi jostakin vilungista käry.

   (7)(0)
 2. Johdonarsu – Michelle ”Michael” Obama :

  (8)(0)
 3. Yksi parhaimmista lukemistani analyyseista nykymenosta.
  ”Kun mielenkerrokset täyttyvät jätteellä, saa korruptoituneet vallanpitäjät puuhastella vapaasti kansalaisten päänmenoksi ja globaalin eliitin hyödyksi.”
  Hienoa ja todella lahjakasta verbalisointia siitä mitä tuo jäte on ja pitää sisällään.

  Haloo Toimitus! Muuten kun annoin artikkelille erinomaisen arvosanan tuli taas ilmoitus että olet jo äänestänyt vaikka luin tämän ensi kertaa.

  (13)(1)
 4. Yksilön järki on Kansan pelastus!

  Sitä niitämme mitä on kylvetty!

  Tämä jatkuvan koulutuksen, joka jo aloitetaan melkein syntymästä lastentarhojen ”tasapäistämys” massakasvatuksessa tuotta juuri näitä ohjelmoituja ilman opaperäistä ymmärrystä ja elämänkokemusta omaavia ”aivoropotteja”, joita on meidän Eduskunnassammekin liian paljon ja hallitus on niillä täysin täytetty.

  Jos joku joka viellä ajattelle omintakeesesti, niin varmasti ymmärtää tämän jatkuvan talouskasvun, jota tavoitellaan, olevan maailmanlopun sanomaa jota nämä kaikkitietävien ”palleille” kiipijät toitottavat kaiken pelastukseksi.

  Totaalisesta täyspäisyyden kadosta toristaa ennen kaikkia tämä hulluus jota saadaan kuulla näiden opetettujen viskaalien toitottamana, että on usiampia sukupuolisuuksia!
  Järki ja ymmärrys sen sanoo, että on vaan kakta sukupuolta NAARAS ja UROS ja jos on jotain muuta hämärää, niin se on luonnotointa ja ne ei ole täyspäisiä jotka sekoolee samaan sukupuioleen, ne on mutaatioita jotka ei missään nimessä saa päästä yhteisiä asioita päättämään.

  (11)(0)
  • Tämä EI ole meidän niittämää. On vaan niitä hyödyllisiä idiootteja joita ohjelmoidaan puskemaan tällaista globaalin median sekä järjestöjen kautta, sekä pettureita.

   (1)(0)
 5. Ug outtaradar

  Onhan tääkin nyt jo aika vitsi että artikkelin kirjoittaja tuomitsee koko räp-genren aivottomien teinien aivopesuohjelmaksi😂 kuunnellaa toki ill bill & vinnie paz, nää käverit ei tee mitään mumble räppiä vaan edustaa koko kulttuuria puhumalla faktaa ja paljon!

  (0)(10)
  • Helvetenskap

   Vanhasta hip-hopista diggaan. Juuri kuuntelin tuossa erästä klassikkoa vuodelta ’94. Mutta nämä uudet veijarit… Ovat kyllä niin AIDS:isen näköisiä poikia ettei oikein maistu.

   (4)(0)
 6. Helvetenskap

  Transnainen? Kyllä nämä ”valtiota ei ole” ja ”anarkiaa!”-pellet ovat sitten huvittavia. Sossu voisi laittaa rahahanat kiinni näiltä rotilta. Kuolisivat talveen. Neekeri voisi raiskata tuonkin ”naisen”, niin loppuisi se multikultikiima. Valitettavasti neekeri saisi tuolloin AIDS:in…

  Ei valtiota, ei rajoja, ei suokupuolia, ei rotuja? Ja SILTI näiden sönköttävien, kieroonkasvaneiden mätäpäiden täytyy JOKA lauseessa mainita transuus, naiseus, miehuuden pahuus (toistan: sukupuolia ei ole, eihän?) ja että kaikki me ollaan samaa ja samanarvoisia. Paitsi ei olla. Me synnymme eriarvoisina ja kuolemme eriarvoisina. Täytyy olla rankasti jälkeenjäänyt ettei tuota edes tajua.

  Miten voi olla olemassa ”pakolaisia”, vähemmistöjä tai mitään muutakaan poikkeavaa ja erilaista, jos ei ole olemassa eri kansoja ja rotuja? Miten joku voi ihan oikeasti olla noin saatanan tyhmä? Tekisi mieli itkeä!

  (13)(0)
  • Kalergi-suunnitelma

   FRANKFURTIN KOULUKUNTA: SALALIITTO RAPPIOON,
   http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Yhdysvaltain kommunistinen puolue loi alunperin feminismin epävakauttamaan yhteiskuntaa:
   ”Feminism Was Created by the US Communist Party”,
   https://www.henrymakow.com/000180.html

   Samasta syystä feminismi oli kielletty Neuvostoliitossa.

   (4)(0)
   • Tieto on valtaa

    Hyvä kun saamme arvokasta tietoa sitä kuinka Nwo-mafia kulissien takana häärää. Näistä asioista ei valtamedia kerro muuta kuin valheita. Se on suurin valheiden kertoja.

    (9)(0)
   • Helvetenskap

    • »natsi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
    • »anti-semiitti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
    • »rasisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein
    • »seksismi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman
    • »juutalainen»: epiteetti kaikille maailman »juutalaisille», jotka ovat oikeasti edomialaisia, kasaareja, kaananilaisia ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan)

    Juutalaiset eivät ole seemiläisiä vaan jaafetilaisia Nooan ruskean pojan Jaafetin mukaan. Valkoiset eurooppalaiset ovat Nooan valkoisen pojan Seemin jälkeläisiä.

    (9)(1)
   • Helvetenskap

    Täytyypä lukaista.

    (1)(0)
 7. Hyvä kirjoitus

  Mitä on kulttuurimarxismi?
  Suunnitelma on toiminut hyvin, ja sen vaikutukset ovat nykyään kaikkien nähtävissä.
  https://mvlehti.net/2018/11/26/mita-on-kulttuurimarxismi/

  (1)(0)
 8. Ei todeksi uskoisi

  Iskä, me saatiin uusi terveystiedon kirja!
  Vaikka Seta ry kutsuu itseään tasa-arvoa ajavaksi, niin kyseessä on tunnetusti LGBT-etujärjestö
  ”Katso iskä, täällä kirjassa on sateenkaarilippu ja oman sukupuolenkin voi valita ihan miltä tuntuu…”, sanoi 13 vuotias tyttäreni esitellessään koulusta juuri saamaansa oppikirjaa. Ymmärsin pian että vanhempien on todella syytä tutustua, mitä kouluissa opetetaan.

  https://beta.oikeamedia.com/o1-92518

  (1)(1)
 9. Ei näytä hyvältä

  Elämme synkkiä aikoja: joutuu kysymään, ajautuuko Amerikan sionistien johtama ylivelkaantuva, moraalisesti rappeutuneen mielipuolen lailla toimiva Lännen megalomaaniseen (suuruudenhulluuden) psykoosiin ajautunut ’imperiaalinen demokratia’, ’puputyttökulttuuri’, joka pitää muuta maailmaa narrinaan ja yrittää pakottaa sitä lakeijakseen itse luomiensa nukkehallitusten avulla ja joka käyttää suurimman osan budjetistaan imperiaalisiin sotiin kansan tarpeet laiminlyöden, väistämättä tuhoon kuten Rooman imperiumi aikoinaan?
  Kaikki merkit viittaavat kyllä vahvasti siihen että niin käy.

  (2)(0)
 10. Näin tässä unen, kun kyselin rukouksessa, miten tämä sukupuolisekoilu suomessa päättyy, niin se päättyy näiden homojen ym. mielisairaalaan laittamiseen, kävelin siinä unessa mielisairaala-alueella ja menin laitoksiin sisälle katsomaan ja siellä ne kaikki homot ym. istuskeli onnelisena lukkojen takana. Älkää huoliko, herra vastaa rukouksiin, mutta älkää kiihkoilko niin julmasti juutalaisia vastaan, koska silloin te soditte itse Jumalaa vastaan.

  (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*