- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Yrttirohdolla eroon tupakasta ja keuhkot kuntoon

Herbalistit ovat käyttäneet lobeliaa auttaakseen tupakoitsijoita lopettamaan ja parantamaan heidän keuhkonsa. Kasvista käytetään myös nimitystä intiaanitupakka. Sitä ei tarvitse polttaa, vaan sitä voidaan käyttää tinktuurana, tabletteina tai höyrystämällä (hengittämällä vaporisaattorin avulla).

Lobeliaa käytetään huolimatta siihen liittyvästä ennakkoasenteista, jotka ovat peräisin ajalta jolloin FDA oli kieltänyt sen käytön. Samat tahot ovat sallineet Pfizerin tehottoman lopettamislääke Chantixin myynnin sivuvaikutuksista huolimatta. Lääke voi aiheuttaa sydänkohtauksen, itsetuhoisuutta tai jopa väkivaltaista käytöstä. Kyseinen virasto sallii sellaisten masennuslääkkeiden myynnin, jotka on yhdistetty itsetuhoisuuteen. Samaan aikaan he ratsaavat raakamaidon tuottajia ja tukevat elimistön toimintaa häiritseviä GMO-tuotteita.

Lääkeherbalisti ja naturopaatti, tri Richard Schulze, on käyttänyt lobeliaa monien vaikeiden tapausten hoidossa. Hän kertoo, kuinka FDA:n kielto on antanut lobelian käytölle kyseenalaisen maineen. Sen käyttö on nykyään laillista, ja osa harjoittajista määrää sitä potilailleen. Kaikesta huolimatta monet eivät uskalla määrätä sitä, sillä lääkintäviranomaiset alkavat häiritä heitä jos potilailla ilmenee minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

Lobeliaa pidetään yhtenä voimakkaimmista yrteistä. Se sisältää 14 alkaloidia, joista yksi on lobeliini, joka muistuttaa tupakan sisältämää nikotiinia. Schulze suosittelee tupakoinnin vähentämistä asteittain polttamalla joka päivä yhden savukkeen vähemmän ja käyttämään lobeliaa kun himo tupakoida nousee sietämättömäksi. Monet ovat onnistuneet lopettamaan hänen ansiostaan, ja monien krooniset keuhkovaivat ovat parantuneet lobelian avulla.

Hoito ei kuitenkaan toimi ellei ole todellista tahtoa lopettaa.

Intiaanit polttivat tupakkaa mutta eivät sairastuneet keuhkosyöpään – miksi?

Intiaanien käyttämä tupakka ei sisältänyt 600 lisättyä kemikaalia, joiden tarkoituksena on tehdä nikotiinista paremmin imeytyvää. Tämä synnyttää addiktion, jolloin kehoon kertyvien myrkkyjen määrä kasvaa. Löydät täältä [1] listan tupakkaan lisätyistä kemikaaleista. Ei ihme, että tupakan haittavaikutukset ovat niin suuret.

Yrttien puolestapuhuja David Wolfe on tehnyt havaintoja Amazonin ja Uuden-Guinean heimoista, jotka polttavat puhdasta tupakkaa vielä 80-vuoden iässä ja ovat hyvässä kunnossa.

Vuoteen 1994 mennessä Terveyden ja sosiaalipalveluiden virasto on hyväksynyt 599 lisäainetta, joita saa käyttää tupakassa. Näihin lukeutuu monia ammoniakkiyhdisteitä, jotka parantavat nikotiinin imeytymistä. Lisäksi paperiin lisätään myrkyllisiä lisäaineita mikä saa tupakan palamaan tasaisesti.

Vuonna 2010 49 osavaltiossa astui voimaan laki, jonka myötä kaupoissa saa myydä vain itsestään sammuvia savukkeita sen jälkeen kun nykyiset on myyty loppuun. Itsestään sammuvien savukkeiden paperi sisältää myrkyllistä kemikaalia, jota käytetään lattialiimoissa. Kemikaalin avulla savuke sammuu itsestään kun savuketta ei enää imetä.

Ennen kemikaalihullutusta tupakan kaupallisessa kasvatuksessa käytettiin fosfaattilannoitteita, minkä vuoksi tupakkakasveissa on radioaktiivista polonium-210-isotooppia. Henkonen henkoselta isotoopit kertyvät tupakoitsijan keuhkoihin.

Lempinimi ”syöpäkääryle” on erittäin osuva. Jos haluat lopettaa tupakoinnin, lopettamisvinkkien ja oikeiden ruokien syömisen lisäksi kannattaa hyödyntää lobeliaa.

 

Lähde: Natural Society [2]

Lue myös:

Intiaanien tupakka auttaa lopettamaan tupakoinnin ja korjaa keuhkot [3]
Säteily on tupakkaperäisten syöpien suurin syy [4]
Lopeta tupakointi: 10 askelta vapauteen [5]
Maarianohdake voi parantaa keuhkosyövän [6]