"Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään."

Ursula Haverbeck Dortmundin tuomioistuimessa 2007.

Yliopistomurhaa suunnitellut halusi vaihtaa sukupuolensa

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 3,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Valtamedia on uutisoinut tiuhaan Helsingin yliopiston joukkomurhasuunnitelmista. Esimerkiksi toinen syytetyistä teki ”natsitervehdyksen” oikeudessa, mistä kulttuurimarxilaiset toimittajat innostuivat.

Politiikan sijaan syytettyjen motiivit ovat kuitenkin henkilökohtaisia – syrjäytymistä ja itsetuhoisia ajatuksia. ”Natsitervehdyksen” tehnyt syytetty on kertonut halunneensa vaihtaa sukupuolensa. Eräs syy veriteon suunnitteluun oli se, että kaikki eivät hänen mielestään suhtaudu tarpeeksi positiivisesti ”transsukupuolisuuteen”. MTV3 kirjoittaa:

Hän kertoi oikeudessa selvittäneensä yliopiston wlan-verkkoa, koska olisi käynyt iskujen alkamisen jälkeen laittamassa viestin transseksualien puuteri-keskustelupalstalle, että tämä on teidän kontollanne.

Syytetyn sukupuoli-identiteettikriisi ei yllätä. Tutkimusten mukaan sukupuolivähemmistöihin kuuluvilla nuorilla on huomattavasti keskimääräistä matalampi kynnys muun muassa itsetuhoiseen käytökseen. Yhdysvaltojen kansanterveysvirasto CDC kertoo:

Sukupuolivähemmistöihin kuuluvat nuoret ovat terveydellinen riskiryhmä. Heidän joukossaan väkivalta, itsemurhayritykset, tupakointi, kova alkoholinkäyttö, huumeet, riskialttiit sukupuolisuhteet ja ylipainoisuus ovat paljon yleisempiä kuin heteronuorten keskuudessa.

Suomessa homojen järjestöt kuten Seta ovat viime vuosina vaatineet entistä kovemmalla äänellä, ettei sukupuolen vaihtavia sterilisoitaisi. Tällä hetkellä lain mukaan ”transsukupuolisuuden” virallistaminen maistraatissa vaatii todistusta lisääntymiskyvyttömyydestä. Homojärjestöt kutsuvat Suomen käytäntöä ”pakkosterilisaatioksi” ja vaativat, että myös sukupuolensa muuttaneet voivat tulevaisuudessa siirtää geeninsä jälkipolville. Ruotsin, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen kaltaisissa läpeensä liberaaleissa maissa ilmiö on mennyt vieläkin pidemmälle. Jo 12-vuotiaille nuorille voidaan esimerkiksi määrätä sukupuolenvaihdoslääkitys. Isossa-Britanniassa ikärajaa vaaditaan laskettavaksi yhdeksään.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

2 Kommentit

  1. Minusta koko iskujuttu on lavastus. Jotain sekopäitä on voitu laittaa mindcontrolliin, jos eivät ole näyttelijöitä.

    (0)(0)
  2. se muija teki sen natsi tervehdyksen toimittajille, ei sille toiselle tekijälle. olis poliisilla selittämistä että miten sai tiedot. tietenkin omasta internet yhteydestä ja puhelin liittymän firmalta kun tietääkseni kaikesta puhe ja netti liikenteestä tehdään kopiot tiedustelijoiden tietokoneille. kaikkia seurataan omalla puhelimella ja tietokoneella koko ajan, itse luovuttaa kaikki todistusaineistot. poliisit tulevat hakevat kun se on media seksikästä jotain muuta agendaa kohtaan eli haluavat laajentaa turvallisuus palvelujaan ja haluavat lisää määrärahoja. eli ei poliisilla sinänsä ole tarkoitus ottaa näitä kiinni vaan hyödyttää itseään työpaikkojen / määrärahojen muodossa. jos tarkoitus olisi estää, mitään tällaisia ei koskaan tapahtuisi, edes lähellekään, koska ei sinänsä ole mitään mitä ne eivät tiedä ja pysty ennakoimaan sekä suunnittelemaan protokollia tapauksen varalle. Sitten aina tv:ssä esitetään että ovat täysin yllättyneitä ja pitää lisätä määrärahoja ja laajentaa valtuuksia.

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*