- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ylikersantti osallistui Pride-mielenosoitukseen: armeija mädätetään Nato-yhteensopivaksi

MV-lehti kysyi tänään [1], kenen palveluksessa ja missä tarkoituksessa aliupseeri Juho Pylvänäinen osallistui sotilaspuvussa mielenosoitukseen? Ylikersantti on vain vähän miehistön yläpuolella.

Aliupseeri Juho Pylvänäisen osallistuminen Pride-mielenosoitukseen oli vähemmän itsenäinen, kuin osallistuminen poliittiseen ohjaukseen armeijan saattamiseksi USA–Nato -henkeen [2] yhteensopivaksi.

Kun Pylvänäisen kavereita ja tykkääjiä tarkastelee, hänen touhuunsa linkittyy iso kulttuurimarxistien verkosto.

Vähemmän maineikas amerikkalaismielinen everstiluutnantti Torsti Sirén jakoi ylikersantti Juho Pylvänäisen kuvan, ja kirjoitti sunnuntaina 3. heinäkuuta: ”Juholle kaikki kunnia. Esitaistelija rohkeudessaan.”

YLE-Svenskan entinen uutispäällikkö, nykyinen puolustusvoimien pääesikunnan tiedottaja Henrik Gahmberg on mukana Sirénin joukossa tykkäämässä touhusta.

Gahmberg on ylipäätänsä aina siellä, missä Sirén touhuaa. Kuten on myös pääesikunnan kyberpuolustussektorin johtaja Catharina Candoli, homosuhteessa elävä majuri (evp). Petri Ålander, valtioneuvoston kanslian tilannepäivystäjä Aleksi Roinila, majuri Paavo Kärnä ja Trafin johtaja kommodori evp. Kauko Lehtinen.

”Juho teki yksinkertaisesti historiaa. Edistys edistyy ja kehitys kehittyy ainoastaan rohkeilla teoilla.” (Sirén, 3.7.2016).

Pääesikunnan kyberpuolustussektori on tämän johtajan varassa: Catharina Candoli. [3]

Pääesikunnan kyberpuolustussektori on tämän johtajan varassa: Catharina Candoli.

14202605 [4]


Helsinki Pride oli sionismin ja sadomasokismin juhla.

14202635 [5] 14202631 [6] 14202618 [7] 14202619 [8] 14202620 [9] 14202606 [10]

”Koko armeija Prideen!”

Suomen merivoimien kapteeniluutnantti, turvallisuuspäällikkö Joachim Rosenlöf, maasotakoulun majuri Paavo Kärnä ja nimikkeistökeskuksen johtaja majuri Juha Kurki tykkäävät kovasti Torsti Sirénin Pride-intoilusta.

Torsti Sirén on intoillut gay-aktivistien puolesta jo useita vuosia. Kesäkuussa 2012 Sirén hehkutti, että Amerikan Yhdysvallat on ottanut gay-aktivistit poliittiselle agendalleen.

10.8. 2012 Sirén esitti toivomuksen, että Suomen asevoimat osallistuisivat Pride-mielenosoitukseen. Pride-kulkueeseen osallistuminen on yhdysvaltalaiseen ulkopolitiikkaan sitoutumista, ja osoittaa sotilaallista yhteensopivuutta amerikkalaiseen käytäntöön.

Pride-mielenosoituksen jälkeen Juha Pylvänäinen kirjoitti Facebookissaan: ”Ihana Pride! Mulla oli eilen kunnia marssia Helsinki Pride -kulkueen keulilla yhdessä HeSetan pj Annu Kemppaisen, sekä tämän vuoden Pride-suojelija Silvia Modigin kanssa. Iso kiitos!”

Tämä ”kunnia” osoittaa, että mielenosoitukseen osallistuminen oli huolellisesti etukäteen suunniteltu hanke. Ylikersantti on aliupseerina armeijan pieniä ja vähäisiä, joten tällä kertaa Pylvänäinen tarjottiin poliittista ohjelmaa varten esille.

Yleisradion toimittaja Jessikka Aro, edellisen puolustusministerin erityisavustaja Patrik Gayer, somemajuri James Mashiri ja joitakin vuosia sitten Raamattuja seksilehtiin vaihtanut Setan aktivisti Tarja Koivumäki tykkäävät hankkeesta.

James Mashiri kirjoittaa: ”Well done! Respect and my sword and shield, if needed!”

homoaktivisti-768x438 [11] Pride-768x562 [12]

Kuvakaappaus Juho Pylvänäisen Facebook-sivulta. Vain yksi esimerkki läheisestä vuorovaikutuksesta Jessikka Aron kanssa. [13]

Kuvakaappaus Juho Pylvänäisen Facebook-sivulta. Vain yksi esimerkki läheisestä vuorovaikutuksesta Jessikka Aron kanssa.

Kritiikkiä

Tunnettu urheilumies, majuri Arjo Kaarre on hiukan vähemmän mädättynyt kuin monet hänen kollegansa.

Jatko-opintoja suorittava Kaarre ei ole mädättämisessä edennyt Torsti Sirénin vauhdilla, ja kysyy hiukan hilliten mielenosoituksiin osallistumista: ”Saako sotilaspuvussa osallistua mielenilmaukseen? Vai onko tässä sellaisesta kyse?”

Kaarre toki klikkasi tykkäämisen Facebookiin itse osallistumisen puolesta. Eihän sitä uskalla tehdä toisin, sillä muutenhan voisi tulkita, että upseeri on antiamerikkalainen!

Reservin ylivääpeli, Vääpelikillan johtokunnan jäsen Esko Sarkanen hiihtää perässä aina siellä, missä Torsti Sirén sanoo jotain ja kirjoittaa: ”Puolustusvoimat on hienosti olleet ihmisoikeuksien puolella.”

Näyttämölle nostettu aliupseeri Juho Pylvänäinen kirjoittaa Torsti Sirénille: ”Yksittäisiltä sotilashenkilöiltä pelkkää hyvää tähän mennessä. Sattui muuten sopivasti tämä aihe just uuden saapumiserän palvelukseenastumisen kanssa samoihin.”

Juho Pylvänäisen kommentista ovat tykkäämässä tietysti Torsti Sirén ja pääesikunnan kyberpuolustussektorin johtaja Catharina Candoli.

Majuri (evp) Petri Ålander pistää vaaleanpunaisia sydämiä ja kirjoittaa ”JEES!!! ”sekä ”HELEVETIN!!!! hienosti toimittu”.

Sitten hän paljastaa enemmän syistä, miksi ei ollut Pride-kulkuessa: ”Valitettavasti olin Lappeenrannassa mökillä saunomassa kyseiseen aikaan skottilaisen aviomieheni kanssa.”

 

Lue myös:

Pride – koko perheen juhla? [14]
USA:n sotilastiedustelun ja informaatiosodan viranomainen Jessikka Aron työparina [15]