- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

YleX: Eikö holokaustin kiistäviä nettisivuja voisi kieltää?

Kuten olemme tänään uutisoineet [1], on Jimi Karttusen tapaus [2] linkittynyt kummallisella tavalla holokaustikeskusteluun [3] Suomessa. Nuortenkanava YleX jatkoi aiheesta tänään aamulla.

Henry Tikkasen ja Eve Väyrysen juontamassa YleX Etusivu –ohjelmassa [4] pohdittiin, miten kansallismielisten mielenosoitukset voitaisiin tulevaisuudessa estää.

Tikkanen väitti useaan otteeseen, että perjantaina kuollut Jimi Karttunen olisi joutunut pelkkään ”sanakopuun” kansallismielisten kanssa, vaikka todellisuudessa Karttunen on myöntänyt sylkeneensä mielenosoittajia päin.

Vastarintaliike muistutti omassa vastineessaan, että syljen – ja erityisesti narkomaanien syljen – mukana voi kulkea vaarallisia tartuntatauteja, minkä vuoksi kenenkään ei tarvitse alistua sananvapautta rajoittamaan pyrkivien kiihkoilijoiden sylkykupiksi.

Esimerkiksi 2014 C-hepatiittia sairastanut mies sai ehdottoman tuomion [5] syljettyään vartijan kasvoille.

Valtamedia levittää Karttusesta vain yli 10 vuotta vanhaa rippikuvaa. [6]

Valtamedia levittää Karttusesta vain yli 10 vuotta vanhaa rippikuvaa.

Väärinajattelu pois Internetistä

Suomalaisten veroeuroilla elävät toimittajat pohtivat, voitaisiinko yhteenotoilta tulevaisuudessa välttyä kieltämällä kansallismielisiltä ilmaisunvapaus:

”Mua ei sinänsä ihmetytä, että näillä ihmisillä on joku tällanen utopia tällasesta valtiosta, koska näissä piireissähän esimerkiks kielletään systemaattisesti holokausti. Ja väitetään, että koko maailma valehtelee siitä, että juutalaisia tapettiin natsi-Saksassa. […]

Ja tällanen tietohan leviää netissä aika nopeesti, tai netistä löytyy paljon sivuja, joilla tollast propagandaa on. Niin pitäiskö tällaset sivut esimerkiks kieltää, jotta ihmisille ei leviäis väärää tietoo?

”On myös joitain oikeusoppineita, jotka ovat sitä mieltä, että on vaikea puuttua tähän SVL:n toimintaan. Ja mä itsekin mietin sitä, kun tää liike kertoo olevansa juuri tällanen kansallissosialismia tavoitteleva järjestö, se ei toimi nytkään avoimesti ja demokraattisesti […]

Jos [järjestö] kiellettäis, niin sittenhän ei ainakaan tällasia tapahtumia… tai niitä ois ainaki vaikeampi järjestää. Sellasia että nyt johonkin Helsingin keskustaan tultas jakamaan jotain flyereita… Niin se ei ois niin helppoa, jos se järjestö ei toimisi lain suojissa.

Ja toki ku puhuttiin järjestön levittämästä propagandasta, niin sen pystys poistaan netistä. Siis pystys sulkemaan nää saitit, joilla tällasta selkeää propagandaa on […]

Samalla tavalla poliisi vois puuttua siihen avoimeen viestintään, joka tällä järjestöllä on. Ja sitten jos näkis vaikka, ihan tämmönen taviskansalainen julkisella paikalla jotain valkosen ihmisen ylivaltaa, valkosen rodun ylivaltaa fiilistelevät ihmiset jotka jakaa… niinkun… pamfletteja.

Nii vois ainakin ite soittaa poliisille et hei tääl on tällasta pelleilyä menossa.

Holokaustirevisionismi ja maahanmuuttovastaisuus olisi siis kiellettävä yksiselitteisesti lainsäädännön avulla, jotta kulttuurimarxistit voisivat hälyttää ajatuspoliisit välittömästi paikalle, kun vääriä mielipiteitä ”fiilistelevät” kansalaiset jakavat kaduilla pamfletteja.

Yle: ”Kunnon kakkua” toisinajattelijoille

Myös Roman Schatzin Yle-ohjelma Maamme kirjassa [7] vieraillut Leena Malkki totesi lauantain tapahtumiin liittyen pitävänsä erittäin kielteisenä sitä, että Internetissä ihmiset voivat vapaasti kyseenalaistaa valtamedian kertomuksen Karttusen kohtalosta.

Toissaviikolla Yle-toimittaja Jessikka Aro ehdotti ”kunnon kakkua [8]” eli vankeustuomiota maahanmuuttokriittiseen ajatusrikollisuuteen syyllistyneille suomalaisille.

Saksassa Yle-toimittajien haikailema malli on jo käytäntö. Esimerkiksi 87-vuotiasta isoäitiä Ursula Haverbeckia [9] odottaa ”kunnon kakku”, koska hän ei usko juutalaisten joukkotuhontaan.

 

Lue myös: Valtamedian ”uusi” strategia: sensuuria ja entistä törkeämpää valehtelua [10]