- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Yleisradion ja HS:n valehtelijat

Yleisradio, HS ja muu perinteinen suomalainen sumutusmedia on käynyt rajua, useita kuukausia kestävää mustamaalauskampanjaa Unkarin ja Puolan johtoa vastaan.

Maihin on lähetetty kirjeenvaihtajat, toimittajat joiden tarkoituksena on mustamaalata maiden johtoa, unkarilaisia ja puolalaisia. Tarkoituksena ei ole tehdä journalismia ja kertoa asioista miten ne on.

Unkarissa on järjestetty eilen kansanäänestys joka koski EU:n turvapaikanhakijoiden pakkokiintiöitä. Kansa sanoi selkeästi EI TURVAPAIKANHAKIJOILLE, noin 98% vastusti kansanäänestyksessä. Ennen kansanäänestystä suomalaisten toimittajien kiihkomielinen valehtelu vaan kiihtyi ja homma jatkuu edelleen, kun suomalaiset toimittajat ja kaikensorttiset kiihkoilijat toitottaa, ettei äänestysaktiivisuus ollut kun 45%, eikä ollut 50% ja siten tämä ei ollut legitiimi.

[1]

Tuntuu myös erittäin oudolta, että enemmistö suomalaisista ovat hiljaa ja nielevät kaiken roskan mitä heille syötetään. Tämä koskee ihan järki-ihmisiä joista tuli yksinkertaisesti ORJIA jotka rahoittavat valehtelun, mädätyksen ja tekevät tämän vielä tunnollisesti ja uskovat järjestelmään.

arre3 [2]

Muutama tärkeä seikka toimittajien asenteellisuudesta kun ne aivopesee kansalaisia:

1997 ”Unkarilaiset tukivat odotetusti maansa NATO-jäsenyyttä. Pohjois-Atlantin liiton jäsenyyttä kannatti runsaat 85 prosenttia ja vastusti vain vajaat 15 prosenttia äänestäjistä viime sunnuntain kansanäänestyksessä. Äänestysvilkkaus oli valtakunnallisesti keskimäärin 49,2” Toimittajien mielestä OK.

2003. Äänestys EU jäsenyydestä Unkarissa – 12. huhtikuuta (83,76 % kannatti jäsenyyttä, 45 % osallistuminen) Toimittajien mielestä OK.

”Yhdysvaltain kongressivaalit 2014 järjestettiin 4. marraskuuta 2014. Kongressivaaleissa valittiin kongressin edustajainhuoneen kaikki 435 edustajaa sekä kolmannes senaattoreista eli 33 senaattoria (ja näissä vaaleissa lisäksi 3 täyttöpaikkaa) kongressin ylähuoneeseen eli senaattiin. Kongressivaalien kanssa samaan aikaan pidettiin joukko paikallisvaaleja, esimerkiksi 36 osavaltioon valittiin kuvernööri.

Välivaalit olivat kaikkien aikojen kalleimmat, sillä kampanjointiin käytettiin lähes 4 miljardia dollaria. Äänestysprosentti jäi kuitenkin alhaisimmaksi sitten toisen maailmansodan, vain 36,4 prosenttiin.” Toimittajien mielestä OK. Vaikka vähänkin sivistynyt ihminen ymmärtäisi minkä tason asioista päättää USA:n kongressi ja miten paljon nämä asiat vaikuttaa myös ympäri maailmaa. Eli ei mitään ongelmaa kun 35% äänestäjistä tuli uurnille.

Nyt kun 98% unkarilaisista vastusti turvapaikanhakijoiden pakkosijoittamista Unkariin ja äänestysprosentti oli vaja 44%, tämä on väärin – tämä on yksinkertaisesti väärin suomalaisten toimittajien mielestä jotka jatkaa panettelua ja valehtelua.

 

Lähde: Arre Kougappi / Facebook [3]