- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Yleisradio valehteli Magneettimediasta – ei suostunut perustelemaan väitteitään

Yleisradion toimittaja Johanna Vehkoo jatkaa jo päähänpinttymäksi muuttunutta [1]taisteluaan Magneettimediaa vastaan. Vehkoon mukaan juutalaisia käsittelevät kirjoitukset ovat ”verkkohuijauksia [2]”.

Vehkoo syyttää Magneettimediaa ”salaliittoteorioista”, joista vaarallisimpia ovat hänen mukaansa ilmeisesti ”USA- ja juutalaisvastaisuus”.

Kun Amerikka-kriittisyys oli vielä joitain vuosia sitten ”sosiaalisesti tiedostavan” länsimaalaisen merkki, on arvoliberalismin kriisi [3] pakottanut Vehkoon tovereineen vannomaan silmät ummessa uskollisuutta tähtilipu(i)lle – ja vaatimaan samaa myös kaikilta tiedotusvälineiltä. Vehkoo kirjoittaa:

”Suomessa erityisesti Magneettimedia ja Verkkomedia.org ovat kunnostautuneet tällä saralla. Viime aikoina Magneettimedia on vähentänyt muita foliohattujuttujaan ja keskittynyt maailmanlaajuiseen juutalaisten salaliittoon.

Magneettimediaa kustantanut tavaratalokauppias Juha Kärkkäinen on saanut tuomion kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Nykyisin Magneettimedia tekee tiivistä yhteistyötä suomalaisten uusnatsien kanssa.”

Magneettimedia on viime vuosina haastanut lukuisia juutalaisia, poliitikkoja ja toimittajia perustelemaan [4], miksemme saisi kirjoittaa avoimesti esimerkiksi Israelin tai eri juutalaisjärjestöjen rikollisuudesta. Toistaiseksi kukaan ei ole suostunut vuoropuheluun.

Vehkoo ei suostunut vuoropuheluun

Vehkoon artikkelin julkaisemisen jälkeen pyysimme häntä sosiaalisessa mediassa kumoamaan artikkelimme ”Israelilaispoliitikko: ’Olemme siionin viisaita ja hallitsemme Amerikkaa’ [5]”, jossa kaikki Yle-toimittajan inhoamat teemat risteävät: juutalaisyhteisön poliittinen valta länsimaissa, valtamedian kaksinaismoralistinen tapa uutisoida juutalaispoliitikkojen rasismista sekä Yhdysvaltojen Israel-alisteisuus.

Vehkoo ei kuitenkaan suostunut kertomaan, mikä artikkelissa oli pielessä, ”foliohattumaista” tai ”huijausta”.

Valtamedian virallisen ”faktantarkastajan” ongelma oli se, että kaikki Magneettimedian lähteet olivat valtavirtaisia ja yhteiskunnallisesti arvostettuja: Haaretz, israelilaispoliitikot Yossi Sarid ja Uri Avnery, Helsingin Sanomat, Helsingin juutalaisten HaKehila-lehti, The Times of Israel, Johan Galtung, Aleksandr Solženitsyn ja niin edelleen.

Vehkoo ei vastannut. [6]

Vehkoo ei vastannut.

Kyse ei siis olekaan siitä, että Magneettimedia käyttäisi epäuskottavia lähteitä tai valehtelisi. Ongelma on se, että Magneettimedia uutisoi poliittisesti epäkorrekteista ”vihatotuuksista”, jotka Vehkoo, Yle, HS ja kumppanit tahtoisivat vaieta kuoliaaksi.

Viimeisin esimerkki tästä saatiin eilen, kun Magneettimedia ja muut vaihtoehtomediat olivat ainoita lähteitä, jotka uutisoivat suomeksi Tukholman maahanmuuttajien väkivaltaisesta iskusta [7] metroasemalle.

Foorumikirjoittelun tasoiset väsyneet ”foliohattu”-heitot kertovat mielipidemonopolistaan epätoivoisesti kiinni pitävien liberaalitoimittajien turhautumisesta.

 

Lue myös: Ylen köykäinen hyökkäys Magneettimediaa vastaan [8]