- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Yleisradio rinnasti Suomeen palaavat ääri-islamistit rauhanturvaajiin

Veronmaksajien rahoittama valemedia Yleisradio lähetti maanantaina dokumentin ”Terrorin varjot Suomen yllä [1]”, jossa pääsi ääneen vähintäänkin mielenkiintoinen katras radikaaleja kulttuurimarxisteja.

Poliisin ohella ”terrorismiasiantuntijoiksi” oli valittu – kummallista kyllä – kulttuurimarxistisen Etnisten suhteiden ja nationalismin tutkimuskeskuksen väkeä sekä äärivasemmistolaisen Into-kustannuksen [2] kautta teoksiaan julkaiseva kirjoittaja.

Suojelupoliisin mukaan [3] ”Suomesta Irakin ja Syyrian konflikteihin lähteneiden vierastaistelijoiden määrä suhteessa muslimiväestöön on maailman suurin”.

Ylen terrorismidokumentissa esiintynyt Etnisten suhteiden ja nationalismin tutkimuskeskuksen Karin Creutz [4] kuitenkin väitti, että julkisuudessa ääri-islamistien riveihin lähteneiden taistelijoiden määrää on paisuteltu. Creutz väitti Yleisradion katsojille, että Supon arvioista huolimatta Suomesta Lähi-itään lähteneiden terroristien määrä ei ole ”kovin vaikuttava”.

Creutz väitti myös, että itse asiassa Syyriaan lähtevät maahanmuuttajayhteisön humaaneimmat ihmiset, sillä nämä tahtovat kaataa Bashar al-Assadin väitetyn sortovallan [5]. Creutz sentään myönsi, että maahanmuuttajien joukossa on terroristeja, mutta tämä on hänen mukaansa suomalaisen yhteiskunnan harrastaman ”syrjinnän” syytä.

Creutzin mukaan Syyriaan lähteneitä maahanmuuttajataustaisia taistelijoita voi verrata suomalaisiin rauhanturvaajiin, sillä molemmat ryhmät voivat sortua väkivaltaan ”traumojensa” vuoksi. Ilmeisesti ääri-islamistisiin terroristeihin ei siis tulisi kiinnittää enempää huomiota kuin suomalaisiin ammattisotilaisiin.

Creutzin tekemä rinnastus toi monien mieleen Ruotsissa asuvan maahanmuuttajapoliitikko Mehmet Kaplanin möläytykset. Kaplan totesi [6] 2014, ettei Isis-terroristien ja talvisodassa Suomea auttaneiden ruotsalaisvapaaehtoisten välillä ole mitään eroa.

kristiina-koivunen [7] tarja-mankkinen [8]

Millä kriteereillä Yle valitsee ”asiantuntijansa”?

Into-kustannuksen kautta kirjojaan julkaiseva Kristiina Koivunen syyllisti terrorismiongelmasta erityisesti suomalaista yhteiskuntaa, joka on ”pettänyt” maahanmuuttajat. Lisäksi hän vertasi ääri-islamisteja 1930-luvun kansallissosialisteihin [9].

Mielenkiintoista kyllä, ohjelman kirkkain järjen ääni oli irakilaistaustainen toimittaja Waleed Al-Gburi, joka ihmetteli, miksei Suomen hallitus tilastoi tarpeeksi tarkasti ”turvapaikanhakijoiden” tekemiä raiskauksia ja muita törkeitä rikoksia.

Dokumentissa pääsi ääneen myös sisäministeriön Tarja Mankkinen, joka on tunnettu vihastaan [10] kansallismielistä liikettä kohtaan. Hän on aiemmin todennut [11], että ”suurin suomalaisten arkeen vaikuttava uhka on äärioikeiston toiminta”.

Sisäministeriö hämmästytti suomalaisia viimeksi loppukesästä, kun se julkaisi ”poliittisia ääriliikkeitä” käsitelleen raportin, josta oli sensuroitu [12] äärivasemmiston tekemät rikokset kokonaan.

 

Lue myös: Valtamedia: 612-soihtukulkue on Venäjääkin suurempi uhka! [13]