- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Yleisradio lähetti suomalaisvastaisen rasismin orgiat

Yleisradion perjantainen Pressiklubi [1]-ohjelma täytti useiden katsojien mukaan kansanryhmän vastaisen kiihottamisen tunnusmerkistön. Vihapuheen kohteena eivät olleet paljon puhutut pakolaiset vaan valkoiset kantasuomalaiset.

”Vasemmistosionistiksi” itseään kutsuvan juutalaistaustaisen Ruben Stillerin [2] juontamassa keskusteluohjelmassa suomalaisuutta ruoskivat yhteistuumin uusliberaali Wille Rydman, äärivasemmistolainen Li Andersson sekä kulttuurimarxistinen toimittaja Matti Virtanen. Suomalaisvastaisten orgioiden viulut maksettiin suomalaisten veronmaksajien lompakoista.

Jo ohjelman esittelytekstissä valehdellaan röyhkeästi maahantunkeutujien määrästä: ”Jos muutama tuhat turvapaikanhakijaa ajoi Suomen sekaisin, miten pärjäisimme oikeassa kriisissä?” Suomeen tulee pelkästään Ruotsista 800–1 000 pakolaista päivässä [3]! Viralliset arviot tulijoiden määrästä ovat tehneet hurjia loikkia viime viikkoina: ensin puhuttiin 15 000:stä, sitten 30 000:sta [4]ja lopulta 200 000:sta [5]!

Euroopan komissio on puhunut pitkällä aikavälillä kymmenistämiljoonista [6]! Miten juutalaistaustainen Stiller kehtaa puhua ”muutamasta tuhannesta”?

Maahanmuutto ei ole ollut Yhdysvaltojen eduksi. [7]

 

”Maahanmuuton vastustajat ovat mielenterveyspotilaita”

Heti alussa nelikko pohtii suomalaisten vihaisia protesteja epädemokraattisesti [8] perustettuja vastaanottokeskuksia vastaan. Maahanmuuttajat ovat viikon sisällä pahoinpidelleet ja yrittäneet raiskata [9]suomalaisia, mutta SPR ja hallitus pakottavat pitämään rajat auki ja perustamaan jatkuvasti uusia majoitustiloja maahanmuuttajille julkisella rahalla. Tämän vuoksi esimerkiksi Lahdessa ja Kouvolassa kansa on protestoinut rajusti uusia vastaanottokeskuksia vastaan.

Virtanen ottaa puheenvuoron ja syyttää protestoivia suomalaisia epäonnistuneen mielenterveyspolitiikan oireiksi. Jos vastustat pakolaistulvaa, olet mielisairas, Yleisradio kertoo veronmaksajille. Li Andersson lisää, että maahanmuuton vastustajat ovat myös kouluttamattomia.

Virtanen menettää nopeasti malttinsa ja kutsuu Lahden mielenosoittajia ”valkoiseksi roskaväeksi”. Mitä jos hän olisi kutsunut Turun maahanmuuttajaraiskaajia ”mustaksi roskaväeksi” tai Mordechai Kedarin Helsinkiin kutsuneita [10] ”juutalaiseksi roskaväeksi”? Olisiko hänellä enää työpaikkaa Suomen johtavissa kulttuurimarxilaisissa roskajulkaisuissa?

Virtanen ja Andersson kertovat kauhistuneensa Jussi Halla-ahon kannanotosta, kun perussuomalainen meppi ehdotti, että turvapaikanhakijoille voitaisiin rakentaa oma parakkikylä Ruotsin rajalle. Kylässä turvapaikanhakijoille tarjottaisiin elämän perusedellytykset, muttei esimerkiksi ylimääräisiä raha-avustuksia. Virtasen ja Anderssonin mukaan ajatus on ”kaheli”.

Tunkeutujat tarvitsevat rahaa muuhunkin kuin ruokaan ja asumiseen – esimerkiksi ”teehen, baareihin ja ravintoloihin,” kuten AFP:n haastattelema 22-vuotias Muhammed totesi [11].

Turvapaikanhakijat-rajalle [12]

Miksei ilmainen ruoka, terveyspalvelut ja majoitus riitä? Siirtolaisille vaaditaan Suomessa luksusoloja.

 

Miksei Stiller pilkkaa Israelia kuten Suomea?

Jo ohjelman alussa Ruben Stiller totesi, että Suomen ongelma ovat suomalaiset maahanmuuton vastustajat. Hieman myöhemmin ”vasemmistosionisti” vielä tarkentaa, että ”todellinen ongelma” on ”suomalaisen identiteetin määrittely” sekä sotien muistelu. Stillerin mukaan suomalaiset kunnioittavat historiansa ja kulttuurinsa vääriä piirteitä.

Suomalaisen kulttuurin sekä sotien pilkkaaminen ja halveksunta sujuvat Stilleriltä kuin vettä vain, mutta kun puhe siirtyy juutalaisvaltio Israeliin [13], muuttuu ääni kellossa. Stiller kertoi keväällä [14], ettei hän enää aio keskustella Israelista julkisesti Suomessa, sillä keskustelukulttuurimme ei ole siihen tarpeeksi kehittynyttä. Kun Stiller puhuu Israelista, äänensävystä katoaa kaikki mediapersoonalle ominainen iva ja räävittömyys. Paikalle astuu kunnioittava pehmeys.

Stiller ei suostu kommentoimaan juutalaisen rikollisvaltio Israelin sotarikoksia, mutta Pressiklubin lopuksi hän piti suomalaisia pilkanneen ”kielikurssin”, jossa hän toisti sanoja: ”Antero joi pullon viinaa ja puukotti Taunoa.” Hassun hauskaa. Eikö Yleisradion virallisella koiranleualla ole tarpeeksi itseluottamusta heittää läppää omallakin kustannuksella?

Tullaanko Yleisradiolla koskaan esittämään heprean kielikylpyä, jossa toistettaisiin esimerkiksi lauseita ”Isidor ampui valkoista fosforia [15]Ahmedin kouluun” tai ”Shlomo steriloi [16] Adinan, koska Adina on väärän värinen juutalainen”? Ei tietenkään. Yleisradion ainut tehtävä on pilkata valkoisia suomalaisia ja varmistaa, että verenperintömme tuhotaan avoimien rajojen politiikalla. Tämä on kansanmurha.

Video: Mikäli ”vasemmistosionisti” Stiller olisi aidosti huolissaan rasistisesta väkivallasta, ei hän keskittyisi Suomeen.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta [17]
”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen [18]
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset [19]
Helsingin juutalaisseurakunta: Rajat auki pakolaisille! [20]
Suomen rajavartiolaitos: laittomia tunkeutujia ei käännytetä tulevaisuudessakaan [21]
Valtamedian ”uusi” strategia: sensuuria ja entistä törkeämpää valehtelua [22]
Monikulttuurisuus- ja kestävyysvajepotaska ruokkivat toisiaan [23]
Tornio on seuraava monikulttuurinen helvetti? [24]